Olea All Suite

  • • Luksuriøs spaafdeling
  • • Moderne suiter
  • • Kun for gæster over 12 år

Det luksuriøse voksenhotel Olea All Suite er højt beliggende og tilbyder panoramaudsigt over havet og Tsilivi. Her kan du nyde lækker Middelhavsmad, slappe af med spabehandlinger og nyde en drink i poolbaren. Mellem hotelbygningerne slingrer sig en stor pool, og hvis du ønsker poolen direkte uden for værelset, skal du booke en superior-suite. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-3 personer. Superior-suiter 1-3 personer. Executive-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Afslappende stemning, ro, god mad og servicerende personale, fantastisk hotel med luksuriøse faciliteter.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Olea All Suite er et lækkert hotel med moderne og luksuriøse værelser. Her findes et ca. 4.000 m2 stort poolområde, der slingrer sig mellem bygningerne. Solstole og poolhåndklæder.

Buffetrestaurant der serverer internationale retter til morgenmad og middag. Der findes også to a la carte-restauranter, Creative Mediterranean Kitchen serverer retter fra det græske køkken og Lake Bar er en poolbar, der serverer drinks og snacks i løbet af dagen, og om aftenen bliver Lake Bar en à la carte-restaurant, der serverer peruvianske og japanske retter. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne.

Fri adgang til spaafdeling og fitnessrum. Gratis fitness- og yogahold. Det er muligt at låne cykler på hotellet. Massage mod betaling. Frisør.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Lille butik på hotellet, der sælger bade- og strandprodukter. Trapper og niveauforskelle inden for hotellet. Ca. 200 meter til Tsilivi centrum og ca. 1,5 km til stranden. Hotellet er for gæster over 12 år.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Tsilivi

Contessina

Contessina er et hotel med god beliggenhed i det centrale Tsilivi nær både strand og strandpromenade. Slap af ved det dejlige poolområde eller sæt guldkant på ferien med en spabehandling på søsterhotellet Contessina Suites.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

På Lesante Classic Luxury Hotel & Spa findes der masser af faciliteter, hvis du skal forkæles dig selv lidt ekstra. Slap af med en spabehandling i spaen, svøm en tur i poolen eller træn i fitnessrummet. På hotellet er der to restauranter, der både tilbyder lokale og internationale retter.

Zante Maris Suite

Zante Maris Suite har dejlige og luksuriøse suiter i rolige omgivelser lige udenfor Tsilivis centrum. Her er pool, restaurant og loungebar med stilrene og moderne indslag. Vil du have lidt ekstra ferieluksus, kan du booke en suite med egen pool.

Contessina Suites & Spa

Contessina Suites & Spa er en rolig oase i idylliske Tsilivi på Zakynthos. Hoteller henvender sig kun til gæster over 16 år. Her bor du i et perfekt miljø med god mulighed for afslapning, bl.a. i en unik spa.

Tsilivi Beach

Vores Apollo Mondo Family Hotel Tsilivi Beach har en skøn beliggenhed ved sandstranden på Zakynthos. Her venter et stort poolområde for både store og små, fitnessrum, padelbane, træningshold og selvfølgelig børnenes favorit Club Polly & Mino. En kort gåtur fra hotellet ligger centrum af Tsilivi med charmerende taverner og caféer.

Princess Hotel Zante

Princess Hotel Zante ligger kun en kort gåtur fra turistbyen Tsilivi og den dejlige strand. Ud over hotellets venlige atmosfære kan du nyde poolområdet og komfortable værelser. Dette familiedrevne hotel er perfekt til rolige dage tæt på Tsivilis byliv.

Georgia

Lejlighedshotellet Georgia er beliggende nær centrum af Tsilivi og omkring 10 minutters gang fra den lavvandede sandstrand og det krystalklare hav. Hotellet har pool, og du bor i enkle, men funktionelle lejligheder.