Olea All Suite

  • • Luksuriøs spaafdeling
  • • Moderne suiter
  • • Kun for gæster over 12 år
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Det luksuriøse voksenhotel Olea All Suite er højt beliggende og tilbyder panoramaudsigt over havet og Tsilivi. Her kan du nyde lækker Middelhavsmad, slappe af med spabehandlinger og nyde en drink i poolbaren. Mellem hotelbygningerne slingrer sig en stor pool, og hvis du ønsker poolen direkte uden for værelset, skal du booke en superior-suite.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-3 personer. Superior-suiter 1-3 personer. Executive-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Afslappende stemning, ro, god mad og servicerende personale, fantastisk hotel med luksuriøse faciliteter.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Olea All Suite er et lækkert hotel med moderne og luksuriøse værelser. Her findes et ca. 4.000 m2 stort poolområde, der slingrer sig mellem bygningerne. Solstole, parasoller og gratis poolhåndklæder. Hotellet har også egen strand med solstole og parasoller, og hotellet tilbyder bus dertil.

Buffetrestaurant der serverer internationale retter til morgenmad og middag. Der findes også to a la carte-restauranter, Creative Mediterranean Kitchen serverer lokale retter, og Lake Bar serverer sushi. Reservation kræves i a la carte-restauranterne. Der findes også en bar.

Gratis spaafdeling og fitnessrum. Gratis fitness- og yogahold. Det er muligt at låne cykler på hotellet. Massage mod betaling. Frisør. Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Ca. 200 meter til Tsilivi centrum og ca. 1,5 km til stranden. Hotellet er for gæster over 12 år.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.