Tsilivi Beach

Lige ved sandstranden, omgivet af grønne områder og klatrende bougainvillea, ligger hotel Tsilivi Beach på Zakynthos. Her venter et stort poolområde med pools for både børn og voksne, fitnessrum og padelbane. En kort gåtur væk ligger centrum af Tsilivi, hvor hovedgaden er foret med charmerende taverner og caféer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super hyggeligt hotel. Meget serviceminded personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tsilivi Beach er beliggende i rolige omgivelser i byen Tsilivi på Zakynthos. Området omkring hotellet er frodigt med oliventræer og pinjeklædte bjerge. Tsilivi er børnefamiliernes favorit med den lange, børnevenlige sandstrand. I nærheden ligger den lille vandpark Tsilivi Park, der er perfekt for en dagsudflugt.

Poolområde og sandstrand
Hotellet består af to bygninger med to pools, heraf en med børnesektion og jacuzzi med begrænsede åbningstider. Ved begge pools findes solstole og parasoller. Håndklædeservice. Lige nedenfor hotellet ligger hotellets gode sandstrand med krystalklart vand. På stranden nedenfor hotellet findes solstole, parasoller og vandsportsaktiviteter mod betaling.

Restauranter og barer
Hotellets buffetrestaurant serverer god og sund mad for hele familien, og på nogle aftener er der også temaaften som græsk aften og asiatisk aften. Hvis du vil nyde middag med smuk havudsigt, skal du besøge hotellets a la carte-restaurant. Der er også en snackbar poolen, der serverer drikkevarer og enkle retter som pizza, gyros og salater, kun for de gæster der har All Inclusive.

Holdtræning og fitness-faciliteter Der er et gratis fitnessrum på Tsilivi Beach for dem, der gerne vil træne på egen hånd. Der er også en padelbane på hotellet, hvor man kan spille mod betaling. Der er også en multibane til forskellige sportsgrene.

Øvrigt om hotellet:
I bunden af poolen er der skridsikre plader. Disse kan føles lidt ru, hvis man man bader meget i poolen, hvorfor badesko eller sokker anbefales til dem, der gerne vil bade hele dagen! Begrænset lokaltrafik udenfor hotellet. Aftenunderholdningen kan til tider opfattes som forstyrrende. Bemærk at wifi kan være langsomt og ustabilt.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Snacks som eksempelvis gyros, hamburgere, pizza, is og salat med mere i pool- og snackbaren, kl. 11.00-18.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-23.00
 • 20% rabat på à la carte-restauranten Sea Sky premium

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Tsilivi

Contessina

Contessina er et flot hotel med god beliggenhed i det centrale Tsilivi nær både strand og strandpromenade. Slap af ved det dejlige poolområde eller sæt guldkant på ferien med en spabehandling.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

På Lesante Classic Luxury Hotel & Spa findes der masser af faciliteter, hvis du skal forkæles dig selv lidt ekstra. Slap af med en spabehandling i spaen, svøm en tur i poolen eller træn i fitnessrummet. På hotellet er der to restauranter, der både tilbyder lokale og internationale retter.

Contessina Suites & Spa

Contessina Suites & Spa er en rolig oase i idylliske Tsilivi på Zakynthos. Hoteller henvender sig kun til gæster over 16 år. Her bor du i et perfekt miljø med god mulighed for afslapning, bl.a. i en unik spa. Tilføj ekstra luksus med en suite med pooladgang eller med en privat pool.

Princess Hotel Zante

Princess Hotel Zante ligger kun en kort gåtur fra turistbyen Tsilivi og den dejlige strand. Ud over hotellets venlige atmosfære kan du nyde poolområdet og komfortable værelser. Dette familiedrevne hotel er perfekt til rolige dage tæt på Tsivilis byliv.

Georgia

Lejlighedshotellet Georgia er beliggende nær centrum af Tsilivi og omkring 10 minutters gang fra den lavvandede sandstrand og det krystalklare hav. Hotellet har pool, og du bor i enkle, men funktionelle lejligheder.

New Beach

New Beach er et stilfuldt hotel i moderne stil. Hotellet ligger lige ovenfor Planos-stranden i Tsilivi, hvor solstole og parasoller er inkluderet for hotellets gæster. Slap af ved hotellets poolområde og inden for bekvem gåafstand finder du flere dejlige strande.

Lesante Cape Resort & Villas

Lesante Cape Resort & Villas er et charmerende og stilfuldt hotel i lyse jordfarver, omgivet af en smuk have med en restaurant i midten, hvor du kan spise din middag omgivet af duftende urter og knudrede oliventræer. Hotellet, som hører til "Leading Hotels of the World", har et lækkert poolområde med flere infinity-pools - alle med en magisk udsigt over havet. Der er også flere restauranter for alle feinschmeckere og en afslappende spa. Opa!

Alta Vista

Alta Vista er et dejligt familieejet lejlighedshotel i et smukt roligt område, omgivet af oliventræer og vinmarker. Efter en kort gåtur kommer du til stranden og centrum af Tsilivi er en lidt længere gåtur, men undervejs finder du taverner, barer og butikker. Hotellet har en pool og for de mindste i familien er der en mere lavvandet del at svømme i.

Manousis

Brødrene Giannis og Sakis byder dig hjertelig velkommen til Manousis, et lejlighedshotel i udkanten af Tsilivi. Her kan du nyde et dejligt poolområde, hvor poolen og snackbaren lokker med lette måltider, is og afkølede drinks i løbet af dagen. En kort gåtur til restauranterne i Tsilivi, hvor taverner tilbyder græske specialiteter efter solen er gået ned.

Olea All Suite

Det luksuriøse hotel Olea All Suite er højt beliggende og tilbyder panoramaudsigt over havet og Tsilivi. Her kan du nyde lækker Middelhavsmad, slappe af med spabehandlinger og nyde en drink i poolbaren. Mellem hotelbygningerne slingrer sig en stor pool, og hvis du ønsker poolen direkte uden for værelset, skal du booke en superior-suite. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.