Deluxe-suiter med privat pool

Deluxe-suiter med en ca. 35 m2 stor terrasse med privat pool og en fantastisk havudsigt. Åben planløsning mellem dobbeltseng, badeværelse og sofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibar mod betaling. Badekåber og tøfler. Marmor badeværelse med jacuzzi-badekar, brus og toilet.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Dobbeltværelser med privat pool. Dobbeltseng og sofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar mod betaling. Gratis wifi, deponering og aircondition. Badekåber og tøfler. Bad/brus og separat toilet. Stor udeplads med privat pool på 16 m2 og havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.

Superior-suiter med privat pool

Superior-suiter med åben planløsning mellem dobbeltseng, sofa og badeværelse. Kaffe-/te faciliteter. Espressomaskine. Minibar mod betaling. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Badeværelse med jacuzzi, brus og toilet. Stor udeplads med privat pool på 22 m2 og havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng og sofa. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, deponering og aircondition. Minibar mod betaling. Badekåber og tøfler. Bad/brus og separat toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer.