Deluxe-suite med privat pool

Deluxe-suiter med en ca. 35 kvm. stor terrasse med privat pool og fantastisk havudsigt. På terrassen er der solstole og en sofa. Suiterne har en åben grundplan til badeværelset. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Sofa. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Nespressomaskine. Tv med internationale kanaler. Dockingstation til Bluetooth. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 85 kvm, inkl. udeplads.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse med privat pool

Dobbeltværelser med privat pool. Stor terrasse med havudsigt og privat pool på ca. 16 kvm. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Dockingstation til Bluetooth. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Superior-suite med privat pool

Superior-suiter med privat pool. Stor terrasse med privat pool på 22 kvm. og havudsigt. Åben plan til badeværelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Nespressomaskine. Tv med internationale kanaler. Dockingstation til Bluetooth. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 58 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse med havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Dockingstation til Bluetooth. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.