Loukas on the Waves

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Loukas on the Waves er et skønt lejlighedshotel beliggende ved stranden i Tragaki. Her kan du nyde en afslappende dag i solen og stadig kun have livlige Tsilivi 1,5 km væk. Med havet som nabo er det nemt at komme til stranden, når du bor på Loukas on the Waves!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder i ny del for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 2-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2-4 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 35 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 2,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Loukas on the Waves ligger nær stranden og tilbyder en skøn havudsigt fra poolen. Poolen har børnesektion samt solstole og parasoller. Der findes også en trappe, der fører ned til stranden, ca. 20 meter fra hotellet.

Receptionen er åben ca. kl. 08.00-24.00. Gratis wifi på fællesområder. Supermarked ca. 250 meter fra hotellet. Ca. 200 meter til busstoppested.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Tragaki

Lesante Blu Exclusive Beach Resort

På Lesante Blu Exclusive Beach Resort kan du se frem til en ferie med det lille ekstra! Her bor du i rummelige værelser og suiter med fantastisk havudsigt fra udepladsen, og der er desuden mulighed for at booke værelse med privat pool. Hotellet har to restauranter, flere barer og spa med diverse skønne behandlinger. Hoteller er for gæster over 16 år.

King Jason Zante

King Jason Zante er et lækkert, stilfuldt designet hotel med sans for både luksus og velvære. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 17 år. Her er der lækre pools, en dejlig spa til afslapning og flere restauranter med sans for kvalitet. Her bor du i fine suiter med adgang til infinity-pool med smuk udsigt over havet. Hvis du ønsker noget ekstra luksus, er der også suiter med privat pool.