King Jason Zante

King Jason Zante er et lækkert, stilfuldt designet hotel med sans for både luksus og velvære. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 17 år. Her er der lækre pools, en dejlig spa til afslapning og flere restauranter med sans for kvalitet. Her bor du i fine suiter med adgang til infinity-pool med smuk udsigt over havet. Hvis du ønsker noget ekstra luksus, er der også suiter med privat pool.


Værelsestyper

Superior-suiter for 1-2 personer. Superior-suiter med fælles pool for 1-2 personer. Deluxe-suiter for 2 personer. Deluxe-suiter med fælles pool for 2 personer. Suite med fælles pool for 2 personer. Suite med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

King Jason Zante er et stilfuldt voksenhotel, der slår dørene op i midten af juni 2024. Her kan du nyde stilfuldt design, lækre pools og All Inclusive inkluderet.

Hos King Jason Zante finder du to lækre pools, hvoraf den ene har vandmassage. Solstole og parasoller samt poolbar. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Opvarmet indendørs pool med jacuzzi. Hotellets bus tager dig til stranden i Tsilivi og til Zakynthos by flere gange om dagen.

I hotellets buffetrestaurant serveres morgenmad, snacks, frokost og middag samt eftermiddagskaffe. Hotellets morgenmad er en certificeret græsk morgenmad og byder på aromaer og smag fra økologiske og lokalt dyrkede produkter og lokale delikatesser. Hotellet har også to à la carte restauranter, den ene serverer det bedste fra køkkenerne omkring Middelhavet og Pisco Fusion Japanese and Peruvian Restaurant med en sushibar. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Veganske og glutenfrie retter er altid på menuen. Vinkælder med lokale og internationale vine. I løbet af dagen serveres brunch og snacks, bestilles fra en menu. Cafe med god kaffe, håndlavet is og desserter. Du vil også finde to barer på King Jason Zante, en i lobbyen og en poolbar.

I hotellets spa er alle gæster velkomne og du kan benytte saunaen, et dampbad, den opvarmede indendørs pool og deltage i instruktørstyret yoga, pilates og TRX sessioner gratis, spabehandlinger mod betaling. Underholdning flere aftener om ugen med livemusik.

Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Watergarden
 • Brunch og snacks
 • Frokostbuffet i restaurant Watergarden
 • Middagsbuffet i restaurant Watergarden
 • Picnickurv til dine egne udflugter
 • En middag pr à la carte restaurant og ophold
 • Lokale og udvalgte internationale forfriskninger ad libitum, øl, vin og drinks i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Billederne præsenteret her er skitser. Så snart Apollo modtager rigtige billeder, vil de blive offentliggjort her. Skitserne kan derfor afvige fra, hvordan det vil se ud i virkeligheden på hotellet.

Eksklusivt hotel

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Tragaki

Loukas on the Waves

Loukas on the Waves er et skønt lejlighedshotel beliggende ved stranden i Tragaki. Her kan du nyde en afslappende dag i solen og stadig kun have livlige Tsilivi 1,5 km væk. Med havet som nabo er det nemt at komme til stranden, når du bor på Loukas on the Waves!

Lesante Blu Exclusive Beach Resort

På Lesante Blu Exclusive Beach Resort kan du se frem til en ferie med det lille ekstra! Her bor du i rummelige værelser og suiter med fantastisk havudsigt fra udepladsen, og der er desuden mulighed for at booke værelse med privat pool. Hotellet har to restauranter, flere barer og spa med diverse skønne behandlinger. Hoteller er for gæster over 16 år.