Lesante Blu Exclusive Beach Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Lesante Blu Exclusive Beach Resort kan du se frem til en ferie med det lille ekstra! Her bor du i rummelige værelser og suiter med fantastisk havudsigt fra udepladsen, og der er desuden mulighed for at booke værelse med privat pool. Hotellet har to restauranter, flere barer og spa med diverse skønne behandlinger. Hoteller er for gæster over 16 år.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med privat pool for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Superior-suiter med privat pool for 2 personer. Deluxe-suiter for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Luksuriøse Lesante Blu Exclusive Beach Resort er beliggende i rolige omgivelser i Tragaki på den nordøstlige side af Zakynthos og er blandt "The leading hotels of the World". Her finder du et stort poolområde med havudsigt samt solstole og parasoller. Poolbaren Ostria serverer græsk og middelhavsinspireret mad, varme og kolde drikkevarer samt snacks.

Hotellet har to restauranter: Gaias har et bredt og imponerende udvalg af internationale retter, og Melia har græske specialiteter på menuen . Her findes også en lobbybar og en beachbar, som serverer gode drinks til sent ud på aftenen.

Hvis du vil have lidt ekstra luksus på ferien, kan hotellet tilbyde privatchauffør, helikopterture og yachtudflugter mod betaling. Spa med indendørs pool, sauna, hamam, massage og flere behandlinger mod betaling. Gratis fitness-faciliteter og tennis.

Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice mod betaling. Vaskeservice og frisør. Parkering. Ca. 3 km til mere livlige Tsilivi med flere butikker, caféer og restauranter. Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-11.00 og middag kl. 19.00-22.00.

Vær opmærksom på

  • Service med at hjælpe gæster i deluxe-suiterne med ud- og nedpakning af bagage tilbydes ikke i sommersæsonen 2021, for at minimere nærkontakt.
  • Hotellets spa tilbyder massage og en åben, indendørs pool i sommersæsonen 2021. Øvrige faciliteter samt behandlinger er ikke tilgængelige.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Tragaki

Loukas on the Waves

Loukas on the Waves er et skønt lejlighedshotel beliggende ved stranden i Tragaki. Her kan du nyde en afslappende dag i solen og stadig kun have livlige Tsilivi 1,5 km væk. Med havet som nabo er det nemt at komme til stranden, når du bor på Loukas on the Waves!

King Jason Zante

King Jason Zante er et lækkert, stilfuldt designet hotel med sans for både luksus og velvære. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 17 år. Her er der lækre pools, en dejlig spa til afslapning og flere restauranter med sans for kvalitet. Her bor du i fine suiter med adgang til infinity-pool med smuk udsigt over havet. Hvis du ønsker noget ekstra luksus, er der også suiter med privat pool.