Lesante Blu Exclusive Beach Resort

  • • For gæster over 16 år
  • • Book værelse med privat pool
  • • Moderne luksushotel
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

På Lesante Blu Exclusive Beach Resort kan du se frem til en ferie med det lille ekstra! Her bor du i rummelige værelser og suiter med fantastisk havudsigt fra udepladsen, og der er desuden mulighed for at booke værelse med privat pool. Hotellet har to restauranter, flere barer og spa med diverse skønne behandlinger.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med privat pool for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Superior-suiter med privat pool for 2 personer. Deluxe-suiter for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den generelle kvalitet og det, at også 'eneværelse'gæster får et godt værelse og en god betjening.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Luksuriøse Lesante Blu Exclusive Beach Resort er beliggende i rolige omgivelser i Tragaki på den nordøstlige side af Zakynthos. Her finder du et stort poolområde med havudsigt samt solstole og parasoller. Poolbaren Ostria serverer græsk og middelhavsinspireret mad, varme og kolde drikkevarer samt snacks.

Hotellet har to restauranter: Gaias har et bredt og imponerende udvalg af internationale retter, og Melia har græske specialiteter på menuen . Her findes også en lobbybar og en beachbar, som serverer gode drinks til sent ud på aftenen.

Hvis du vil have lidt ekstra luksus på ferien, kan hotellet tilbyde privatchauffør, helikopterture og yachtudflugter mod betaling. Spa med indendørs pool, sauna, hamam, massage og flere behandlinger mod betaling. Gratis fitness-faciliteter og tennis.

Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice mod betaling. Vaskeservice og frisør. Parkering. Ca. 3 km til mere livlige Tsilivi med flere butikker, caféer og restauranter. Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Ved tilkøb af halvpension indtages middagen i buffetrestauranten.

Vær opmærksom på

  • Service med at hjælpe gæster i deluxe-suiterne med ud- og nedpakning af bagage tilbydes ikke i sommersæsonen 2021, for at minimere nærkontakt.
  • Hotellets spa tilbyder massage og en åben, indendørs pool i sommersæsonen 2021. Øvrige faciliteter samt behandlinger er ikke tilgængelige.