Lesante Blu Exclusive Beach Resort

  • • For gæster over 16 år
  • • Book værelse med privat pool
  • • Moderne luksushotel

På Lesante Blu Exclusive Beach Resort kan du se frem til en ferie med det lille ekstra! Her bor du i rummelige værelser og suiter med fantastisk havudsigt fra udepladsen, og der er desuden mulighed for at booke værelse med privat pool. Hotellet har to restauranter, flere barer og spa med diverse skønne behandlinger.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med privat pool for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Superior-suiter med privat pool for 2 personer. Deluxe-suiter for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Luksuriøse Lesante Blu Exclusive Beach Resort er beliggende i rolige omgivelser i Tragaki på den nordøstlige side af Zakynthos. Her finder du et stort poolområde med havudsigt samt solstole og parasoller. Poolbaren Ostria serverer græsk og middelhavsinspireret mad, varme og kolde drikkevarer samt snacks.

Hotellet har to restauranter - á la carte-restauranten Melia med både græske specialiteter og internationale menuer og buffetrestauranten Gaias, der serverer et bredt og imponerende udvalg af internationale retter. Her findes også en lobbybar og en beachbar, som serverer gode drinks til sent ud på aftenen.

Hvis du vil have lidt ekstra luksus på ferien, kan hotellet tilbyde privatchauffør, helikopterture og yachtudflugter mod betaling. Spa med indendørs pool, sauna, hamam, massage og flere behandlinger mod betaling. Gratis fitness-faciliteter. Tennis mod betaling.

Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice mod betaling. Vaskeservice og frisør. Parkering. Ca. 3 km til mere livlige Tsilivi med flere butikker, caféer og restauranter. Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Ved tilkøb af halvpension nydes middagen i buffetrestauranten.