Nireus

På Hotel Nireus bor du lige ved havnepromenaden i Symi by, hvor de pastelfarvede huse klatrer op ad bjergskråningerne. Det er gåafstand til stranden, lokale taverner og shopping. Hvis du ønsker det lille ekstra, så vælg et værelse med havudsigt!

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

tilkøbte udsigt som dog var en smule dyrt. 50 euro pr nat. men det var pengene værd
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Nireus er en fin lille perle på havnepromenaden i Symi by. Vælger du et værelse med havudsigt, har du fuld kontrol over de små fiskerbåde, folkelivet i de hyggelige taverner og det græske flag, der vajer stolt i vinden.

Der er en restaurant med begrænsede åbningstider og en bar/snackbar. Opholdsrum med tv.

Wifi er inkluderet på fællesområder. Ca. 500 meter til stenstrand. Nærhed til restauranter, barer og butikker i centrum. Vores lokale samarbejdspartner hjælper dig med at komme til hotellet efter ankomsten til havnen i Symi.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Symi

Iapetos Village

Iapetos Village er et velholdt og pænt indrettet hotel med et sødt og opmærksomt personale. Hotelbygningerne er bygget i traditionel stil og ligger rundt om den skønne pool. Her er stemningen afslappet, og når mørket falder på, samles mange i den hyggelige poolbar for at nyde et glas vin inden middag.

Kaminos Boutique

Charmerende Kaminos Boutique ligger på Symi, og her bor du i dejlige lejligheder. Stranden ligger indenfor gåafstand, og poolen på nabohotellet kan benyttes.

Niriides

Charmerende, lille hotel Niriides består af flere mindre bygninger, der klatrer op ad en skråning. Hotellet har en skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren, hvor du kan nyde et let måltid med smuk udsigt over havet.