Bedømmelse af Nireus

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

279 bedømmelser
Meget godt
 
147
Godt
 
107
Middel
 
12
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

07-08-2019

Indlæg af Stoneface1962 Silkeborg, Danmark

Smukt og roligt

Et dejligt hotel med en fantastisk placering. Hver morgen nød vi at sitte ved vandet ude på molen og få vores morgenmad, mens omgivelserne stille og roligt startede en ny dag. med kun få minutters gang til centrum af byen var hotellet god placeret.

 
06-09-2017

Indlæg af Benny H Hasselager, Danmark

Dejligt sted at bruge på ferien ūüėä

Hotellet ligger lige ned vandet uden dog at være en del af havnefronten. Drej om hjørnet og du er på havnen. Der er en stille og rolig atmosfære. Personalet er venlige og rengøringen fin, morgenmaden er omfattende, så hvad kan man ønske mere? ūüėä ‚Ě§

 
30-08-2016

Indlæg af annbmicmoe Søndersø

Beliggenhed Beliggenhed Beliggenhed

Vores rejse til Symi var købt som charterrejse, men da vi havde været på øen tilbage i 2003, havde vi set Nireus udefra og kendte placeringen. Men hold da op vi blev alligevel positivt overraskede. ..... I dag ligger færgen til på samme side af havnen som hotellet, dvs. der er 100 m gang fra færgen og ind på hotellet. Udsigten fra balkon-siden (på 2. sal for vores vedkommende) af hotellet er helt fantastisk. Her kunne man sidde i en hel uge og bare kigge på den livlige trafik af skibe og folk ud og ind af havnen. Værelserne har en fornuftig størrelse. Badeværelset har brusekabine. Vi oplevede ikke problemer med, at det varme vand forsvandt. WiFi-signalet er ikke det bedste, medmindre man stiller sig ud på gangen tæt på én af antennerne. Personalet er meget venlige, smilende og imødekommende. Morgenmadsbuffeten havde rigeligt af de ting der var. Ikke et luksusudbud, men langt over almindelig græsk standard. Hotellet har også restaurant. Vi spiste aftensmad dér en enkelt gang, og var godt tilfredse med maden. Maden kan nydes på den lille mole eller langs kajkanten. Man kan bade direkte fra den lille mole. Alt i alt et pragtfuldt ophold.

 
16-07-2016

Indlæg af 129kamillap Holbæk, Danmark

Bryllupsrejse

Vi var en uge på fantastiske Hotel Nireus, hvor vi havde et værelse med den smukkeste udsigt over havnen. Det var et vidunderligt ophold. Personalet var meget venligt, hjælpsomt og opmærksomt overfor os. Værelset var rent og pænt, og der var alt, hvad vi havde brug for. Vi vil absolut komme tilbage til skønne Symi, og vi vil med sikkerhed på Hotel Nireus.

 
22-10-2014

Indlæg af Silkeborg2014 Silkeborg

Fantastisk Hotel

Nu er vi kommet på Hotel Nireus 10 år i træk og vi bliver lige overvældet hver gang ;) FANTASTISK udsigt man bare suger til sig. Dejligt personale med smil på læben og hyggelige kommentarer. At vågne op tidlig morgen til lyden af fiskebåde der tøffer ud på dagens første tur,jamen det skal opleves. JO vi kommer igen ;)