Nireus

  • • Beliggende ved havnepromenaden
  • • Charmerende hotel
  • • Tilvælg et værelse med havudsigt

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Et af Symis bedre hoteller lige ved havnepromenaden hvor de pastelfarvede huse klatrer op ad bjergvæggene. Du er nær taverner, shopping og i gåafstand til stranden. Søger du det der ekstra, skal du vælge et værelse med havudsigt.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Nireus er en fin lille perle ved havnepromenaden i Symi by. Her findes restaurant med begrænsede åbningstider og bar/snackbar. Opholdsrum med tv. Gratis wifi på fællesområder. Hotellet ligger nær restauranter, barer og butikker. Ca. 500 m til rullestensstrand. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Symi

Iapetos Village

Iapetos Village er et velholdt og pænt indrettet hotel med et sødt og opmærksomt personale. Hotelbygningerne er bygget i traditionel stil og ligger rundt om den skønne pool. Her er stemningen afslappet, og når mørket falder på, samles mange i den hyggelige poolbar for at nyde et glas vin inden middag.

Opera House

Opera House er en hyggeligt lejlighedshotel i rolige omgivelser med gåafstand til Symi by med taverner, supermarkeder og den hyggelige havnepromenade.

Kaminos Boutique

Charmerende Kaminos Boutique ligger på Symi, og her bor du i dejlige lejligheder. Stranden ligger indenfor gåafstand, og poolen på nabohotellet kan benyttes.

Niriides

Charmerende, lille hotel Niriides består af flere mindre bygninger, der klatrer op ad en skråning. Hotellet har en skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren, hvor du kan nyde et let måltid med smuk udsigt over havet.