Kaminos Boutique

Charmerende Kaminos Boutique ligger på Symi, og her bor du i dejlige lejligheder. Stranden ligger indenfor gåafstand, og poolen på nabohotellet kan benyttes.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lækker lejlighed. Supert med rene håndklæder hver dag og dejlige badekåber. Altid lækkert rent, n...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 7 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1,2 km
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Kaminos Boutique bor du centralt i dejlige lejligheder. Der er gratis wifi på hotellet. Pool og snackbar findes på søsterhotellet Iapetos Village, som gæster på Kaminos Village kan frit kan benytte. Gåafstand til stranden, butikker og taverner. Vores lokale samarbejdspartner hjælper dig med at komme til hotellet efter ankomsten til havnen i Symi. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres på søsterhotellet Iapetos Village ca. 20 meter fra Kaminos Village.

Alle hoteller i Symi

Iapetos Village

Iapetos Village er et velholdt og pænt indrettet hotel med et sødt og opmærksomt personale. Hotelbygningerne er bygget i traditionel stil og ligger rundt om den skønne pool. Her er stemningen afslappet, og når mørket falder på, samles mange i den hyggelige poolbar for at nyde et glas vin inden middag.

Niriides

Charmerende, lille hotel Niriides består af flere mindre bygninger, der klatrer op ad en skråning. Hotellet har en skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren, hvor du kan nyde et let måltid med smuk udsigt over havet.

Nireus

På Hotel Nireus bor du lige ved havnepromenaden i Symi by, hvor de pastelfarvede huse klatrer op ad bjergskråningerne. Det er gåafstand til stranden, lokale taverner og shopping. Hvis du ønsker det lille ekstra, så vælg et værelse med havudsigt!