Kaminos Boutique

Charmerende Kaminos Boutique ligger på Symi, og her bor du i dejlige lejligheder. Stranden ligger indenfor gåafstand, og poolen på nabohotellet kan benyttes.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lejligheden....utrolig flot
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 4 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1,2 km
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Kaminos Boutique bor du centralt i dejlige lejligheder. Der er gratis wifi på hotellet. Pool og snackbar findes på søsterhotellet Iapetos Village, som gæster på Kaminos Village kan frit kan benytte. Gåafstand til stranden, butikker og taverner. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet, der serveres på søsterhotellet Iapetos Village ca. 20 meter fra Kaminos Village.

Værd at vide

Vores lokale samarbejdspartner hjælper dig med at komme til hotellet efter ankomst til havnen i Symi.

Alle hoteller i Symi

Iapetos Village

Iapetos Village er et velholdt og pænt indrettet hotel med et sødt og opmærksomt personale. Hotelbygningerne er bygget i traditionel stil og ligger rundt om den skønne pool. Her er stemningen afslappet, og når mørket falder på, samles mange i den hyggelige poolbar for at nyde et glas vin inden middag.

Niriides

Charmerende, lille hotel Niriides består af flere mindre bygninger, der klatrer op ad en skråning. Hotellet har en skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren, hvor du kan nyde et let måltid med smuk udsigt over havet.

Pedi Beach

Pedi Beach ligger lige over havet i den lille landsby Pedi på Symi. Her kan du bo i rolige omgivelser og vågne op til en dejlig havudsigt, spise morgenmad og se de små fiskerbåde og sejlbåde, der ligger for anker i bugten. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og hotellet har en restaurant til frokost og middag.