Iapetos Village

  • • Charmerende hotel
  • • Central beliggenhed
  • • Høj kundetilfredshed

Iapetos Village er et velholdt og pænt indrettet hotel med et sødt og opmærksomt personale. Hotelbygningerne er bygget i traditionel stil og ligger rundt om den skønne pool. Her er stemningen afslappet, og når mørket falder på, samles mange i den hyggelige poolbar for at nyde et glas vin inden middag.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det ved jeg som ikke, det meste var helt ok,jeg havde også en af de bedste lejligheder,de andre...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,2 km
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Iapetos Village er et pænt hotel med dejlig stemning og central beliggenhed i Symi by. Hotellet består af mange små bygninger, som er bygget i traditionel stil. I midten ligger hotellets pool, som har tag og åbne sider. Solstole og parasoller samt pool- og snackbar. Gratis wifi på fællesområder. Gåafstand til stranden, butikker og taverner. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

Vores lokale samarbejdspartner hjælper dig med at komme til hotellet efter ankomsten til havnen i Symi.

Alle hoteller i Symi

Opera House

Opera House er en hyggeligt lejlighedshotel i rolige omgivelser med gåafstand til Symi by med taverner, supermarkeder og den hyggelige havnepromenade.

Nireus

Et af Symis bedre hoteller lige ved havnepromenaden hvor de pastelfarvede huse klatrer op ad bjergvæggene. Du er nær taverner, shopping og i gåafstand til stranden. Søger du det der ekstra, skal du vælge et værelse med havudsigt.

Kaminos Boutique

Charmerende Kaminos Boutique ligger på Symi, og her bor du i dejlige lejligheder. Stranden ligger indenfor gåafstand, og poolen på nabohotellet kan benyttes.

Niriides

Charmerende, lille hotel Niriides består af flere mindre bygninger, der klatrer op ad en skråning. Hotellet har en skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren, hvor du kan nyde et let måltid med smuk udsigt over havet.