Iapetos Village

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Iapetos Village er et velholdt og pænt indrettet hotel med et sødt og opmærksomt personale. Hotelbygningerne er bygget i traditionel stil og ligger rundt om den skønne pool. Her er stemningen afslappet, og når mørket falder på, samles mange i den hyggelige poolbar for at nyde et glas vin inden middag.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

værelset
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,2 km
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Iapetos Village er et pænt hotel med dejlig stemning og central beliggenhed i Symi by. Hotellet består af mange små bygninger, som er bygget i traditionel stil. I midten ligger hotellets pool, som har tag og åbne sider. Solstole og parasoller samt pool- og snackbar.

Gratis wifi på fællesområder. Gåafstand til stranden, butikker og taverner. Lokaltrafik. Vores lokale samarbejdspartner hjælper dig med at komme til hotellet efter ankomsten til havnen i Symi.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Symi

Kaminos Boutique

Charmerende Kaminos Boutique ligger på Symi, og her bor du i dejlige lejligheder. Stranden ligger indenfor gåafstand, og poolen på nabohotellet kan benyttes.

Niriides

Charmerende, lille hotel Niriides består af flere mindre bygninger, der klatrer op ad en skråning. Hotellet har en skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren, hvor du kan nyde et let måltid med smuk udsigt over havet.

Nireus

På Hotel Nireus bor du lige ved havnepromenaden i Symi by, hvor de pastelfarvede huse klatrer op ad bjergskråningerne. Det er gåafstand til stranden, lokale taverner og shopping. Hvis du ønsker det lille ekstra, så vælg et værelse med havudsigt!