Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 14 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-
Morgenbuffet følger ikke med hotellets standard.

Bekræftet køb : 2021-07-26


10 ud af 10

+
Vores to-etagers lejlighed.
-
Flere solsenge kunne være rart.

Bekræftet køb : 2021-07-05


10 ud af 10

+
-
Etablering af toilet på 1: sal ville gøre stedet perfekt.

Bekræftet køb : 2019-10-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

258 bedømmelser
Meget godt
 
203
Godt
 
41
Middel
 
8
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

29-07-2016

af zahle2015 Odense, Danmark

Kommer igen!

Dejligt frodigt, rent og roligt ressort med store værelser i to etager. Kort til byen med smuk havn og mange dejlige restauranter og forretninger. Venligt personale. Tag turen med båden Poseidon rundt om øgen med 5 stop hvor der kan svømmes, og ikke mindst den lækreste barbecue på halvvejen.

 
09-09-2015

af gelstrupdk Nykøbing Sjælland, Danmark

Super hyggeligt i smukt anlagt have

En dejlig uge er gået, trist at skulle herfra. Bedste hotel i byen med swimmingpool. Har været på mange hoteller i Grækenland, dette er det bedste - uden tvivl ūüėć Venlig betjening over hele linien, fra reception til rengøring og ikke mindst serverings personalet. Kan ikke få armene ned - tager gerne til Symi igen, men skal helt sikkert bo på Iapetos ‚ú®‚ú®‚ú®‚ú®

 
21-09-2013

af Katrine1974 Frederiksberg, Danmark

Skøn oase på Symi

Det er dejligt hotel i centrum af Symi By og tæt på havnen og færgerne til de nærliggende øer. Utrolig rar stemning og venligt personale. Ved udtjekning fik vi lov at blive på værelse indtil vi skulle rejse - UDEN beregning.

 
20-07-2013

af Pia A

Ved indsejling var man allerede solgt

Der findes et sted hvor alt bliver sat på hold, og man må overgive sig og ikke længere kontrollere. Dette sted er symi med et hotel der fungere lige fra indtjekning til indtjekning. Et hotel af høj standard om du er to eller en stor familie. Her kommer man hinanden ved, det er de samme personer i receptionen, bagagehånteringspersonalet, morgen- frokost og aftensmad, og disse måltider er også i top. Et direktiv på øen om ikke at bebygge mere end 2 etager på hotel, gør endnu mere ved atmosfæren. Har du ikke været her, så er det med at pakke og komme afsted.

 
01-09-2021

af CottonsHandmadeGifts

Unfriendly welcome

Arrived late and tired to be put in the wrong room. I had booked a spacious studio specifically for the kitchen facilities, but were put in a double room. Asked for the correct room but were told there was not one available. Had to stay in double room that night and move out to correct room next morning. Would not have been a huge problem if the reception staff had not been so dismissive and uncaring about it. Not one apology or smile (behind the face covering). Simply rude. The apartment was lovely and the grounds were like a tropical paradise. Outside areas and balconies not very private and most do tend to look over each other. It is a wonderful place, but the unfriendly staff spoiled it for me.