Sunrise Village

  • • Fin beliggenhed langs kystvejen
  • • Alt er indenfor gåafstand
  • • Hyggeligt lejlighedshotel
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Sunrise Village er et lejlighedshotel med fin beliggenhed langs med kystvejen lige udenfor Skopelos by. Herfra har du både strand og centrum indenfor bekvem gåafstand.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder deluxe for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder deluxe for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stille og rolig
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 80 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunrise Village er et lidt ældre lejlighedshotel med dejlig beliggenhed i frodige omgivelser ved kystvejen lige udenfor Skopelos by. Hotellet består af flere mindre bygninger rundt om poolområdet. Alle hotelværelser er nyrenoverede. Solstole og parasoller ved poolen. Wifi mod betaling. Receptionen er åben om dagen.

Afstanden til stranden (100 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil. Ca. 4 km til sand-/rullestensstranden, Stafylos Beach. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Afstanden til stranden (100 meter) gælder rullestensstranden ved havnen i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole og parasoller. I højsæsonen stiller visse taverner solstole og parasoller frem. Rundt omkring på øen er der flere fantastiske strande. Man kan komme til mange af dem med bus eller lejebil.