Kassandra Bay Suites & Spa

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Kassandra Bay Suites & Spa på Skiathos er en del af det større Kassandra Bay-resort, og henvender sig til voksne gæster over 16 år. Hotellet lokker med sin beliggenhed lige ved siden af Vasilias-stranden og et hyggeligt poolområde. For en ekstra luksuriøs ferie, så kan du booke et deluxe-værelse med privat pool.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser plus for 2 personer. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2 personer. Deluxe-værelser med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Restauranterne, poolen og det totalt overskudsagtige personale!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kassandra Bay Suites & Spa er en del af Kassandra Bay Resort. Hotellet er moderne, ligger tæt på stranden og er beliggende mellem Megali Ammos og Achladies, i det rolige område Vasilias. Kassandra Bay Suites & Spa deler faciliteter, såsom restauranter, spa, fitnessrum og pools, med Kassandra Bay Hotel.

Her er et stort poolområde med to pools, der deles med hotel Kassandra Bay samt en pool, der kun er for gæster på Kassandra Bay Suites & Spa. Solstole, parasoller og poolhåndklæder ved både pool og strand. Strandservice for drikkevarer.

Til sommeren 2023 vil restauranter og barer på hotellet blive renoveret. Morgenbuffeten serveres på Amvrosi restaurant, og hotellet er en del af programmet "Greek Breakfast", hvilket betyder, at der er fokus på lokalt producerede varer og regionale specialiteter. Dagens øvrige måltider vælges fra en à la carte-menu i en af restauranterne Pelagos (frokost), Mesoyios (middag) eller Black Olive (frokost og middag). Fokus er på middelhavsmad og græske specialiteter, men med internationale elementer. K Bar ved poolen serverer snacks og drinks hele dagen. Strandservice til drikkevarer er også tilgængelig.

Vandsport er tilgængelig på stranden mod betaling. Stort og dejligt spa med hammam, sauna og jacuzzi samt massage og skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Besøg i fitnessrummet er gratis.

Gratis wifi på hele hotelområdet. Receptionen, som deles med Kassandra Bay, er åbent døgnet rundt. Der findes også en reception for Kassandra Bay Suites & Spa. Ved ankomst/afrejse standser transferbussen ca. 150 meter fra hotellet, bagagen transporteres.

Taxibåd fra hotellet mod betaling til Skiathos hver halve time i højsæsonen. Gode busforbindelser til Skiathos by (4 km). 800 m til centrum i Achladies. Et par taverner i nærheden af hotellet. Trafikken fra hovedvejen nær hotellet, kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Hotel for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Vasilias

Kassandra Bay

Velkommen til hotel Kassandra Bay på Skiathos der er beliggende lige ved Vasalias-stranden. Her finder du alt, hvad du har brug for til at nyde din ferie. Poolområdet har en magisk havudsigt, og vil du til Skiathos by, så er der både bus- og bådforbindelser.

Oniro Skiathos

Hotel Oniro Skiathos ligger i fredelige omgivelser på en bakke over badebugten Vasilias. Her venter en skøn ferie, og gå ikke glip af et besøg i restauranten, som serverer veltilberedte græske retter. Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over havet.