Værelsestyper

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Pudemenu. Tv. Minibar der kan benyttes som køleskab. El-kedel/te-faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelser med jacuzzi

Deluxe-værelser med jacuzzi og solstole på balkonen. Dobbeltseng eller to separate senge og lille sofagruppe. Pudemenu. Tv. Minibar der kan benyttes som køleskab. El-kedel/te-faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelser med privat pool

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to separate senge. Pudemenu. Tv. Minibar der kan benyttes som køleskab. El-kedel/te-faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Udeplads med 18 kvm stor privat pool samt solstole og parasoller.

Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelser plus

Rummelige deluxe-værelser plus med et soveværelse med dobbeltseng eller to separate senge samt en opholdsstue med siddepladser i åbent plan (ingen dør mellem rummene). Pudemenu. Tv. Minibar der kan benyttes som køleskab. El-kedel/te-faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.