Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelse med jacuzzi

Deluxe-værelser med balkon og havudsigt. En jacuzzi og solstole på balkonen. En dobbeltseng og et lille opholdsområde. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelse med privat pool

Deluxe-værelser med terrasse med solstole og parasol og en ca. 18 kvm. privat pool. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelse plus

Deluxe-værelser plus med balkon og havudsigt. Et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og opholdsrum med område i åbent plan. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen

Værelsesstørrelse: Ca. 60 kvm.
Antal personer: 2 personer.