Stellina

Stellina byder på et dejligt poolområde i rolige omgivelser. Her venter afslappende dage og gåture ind til Skiathos by. Hvis du bliver på hotellet, er der både en bar og en frokostrestaurant.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Større dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolen og morgenmadsrestsuranten og sødt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2,1 km
Til centrum: 1,4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stellina ligger lige uden for Skiathos by, omgivet af oliventræer, cypresser og en dejlig have. Hotellet har en pool med solstole og parasoller samt en poolbar.

Restaurant der er åben til frokost med smag fra græske og internationale køkken.

Gratis wifi på hele hotellet. Laptops med internet, som kan lånes gratis i receptionen. Reception med begrænset åbningstid. Gratis deponering i receptionen. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet.

Ca. 2 kilometer til Megali Ammos-stranden på den anden side af Skiathos by.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Skiathos by

Meltemi Skiathos

Dejligt hotel i Skiathos by nær havnen. Hotellet er smukt beliggende med kort gåafstand til den gamle bydel.

La Piscine

Velkommen til La Piscine, et hotel kun for gæster over 16 år. Her får du en fantastisk beliggenhed med kun 5 minutters gåtur fra Skiathos centrum. Hotellet ligger i et roligt område og har en stor pool, restaurant og vinbar. Slap ved poolen, spis lækker mad i restauranten eller gå på opdagelse i butikkerne og besøg restauranterne i havnen.

Alkyon Skiathos

Alkyon er centralt beliggende i Skiathos by, nær havnen og kun en kort gåtur fra den gamle bydel. Herfra har du kun 5 minutter til fods til butikker, barer, restauranter og det livlige natteliv. Hotellet har en dejlig tagterrasse med fantastisk udsigt over havet og havnen.

Casa Blue

Casa Blue er et lille hotel, hvor du har kort gåafstand til både Megali Ammos strand og alle de græske taverner, restauranter, butikker ved havnen i den maleriske Skiathos by.