Meltemi (Skiathos)

  • • Gåafstand til den gamle bydel
  • • Gratis wifi
  • • Værelser med havudsigt

Dejligt familievenligt hotel i Skiathos by nær havnen. Hotellet er smukt beliggende med kort gåafstand til den gamle bydel.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Superior-værelser for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og dejligt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 66 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mindre hotel nær Skiathos by med moderne og bekvemme værelser. Bar i lobbyen og lille bistro/snackbar. Gratis wifi på fællesområder. Receptionen har åben morgen til aften. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmad.

Alle hoteller i Skiathos by

Poseidon (Skiathos)

På Hotel Poseidon bor du på en bakke mellem Skiathos by og Megali Ammos i fine lejligheder. Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Der er gåafstand både til stranden i Megali Ammos og Skiathos by fra hotellet.

Bourtzi

Da hotel Bourtzi blev designet var det med ekstra fokus på detaljerne, og det kan mærkes. Hotelområdet er stilrent, og værelserne er elegant indrettet. Fra nogle værelser kan du desuden skimte poolen og stranden, der ligger en kort gåtur væk. Bourtzi er for gæster over 12 år.

La Piscine

Velkommen til La Piscine, et hotel kun for gæster over 16 år. Her får du en fantastisk beliggenhed med kun 5 minutters gåtur fra Skiathos centrum. Hotellet ligger i et roligt område og har en stor pool, restaurant og vinbar. Slap ved poolen, spis lækker mad i restauranten eller gå på opdagelse i butikkerne og besøg restauranterne i havnen.

Alkyon (Skiathos)

Alkyon er centralt beliggende i Skiathos by, nær havnen og kun en kort gåtur fra den gamle bydel. Herfra har du kun 5 minutter til fods til butikker, barer, restauranter og det livlige natteliv. Hotellet har en dejlig tagterrasse med fantastisk udsigt over havet og havnen.