La Piscine

Velkommen til La Piscine, et hotel kun for gæster over 16 år. Her får du en fantastisk beliggenhed med kun 5 minutters gåtur fra Skiathos centrum. Hotellet ligger i et roligt område og har en stor pool, restaurant og vinbar. Slap ved poolen, spis lækker mad i restauranten eller gå på opdagelse i butikkerne og besøg restauranterne i havnen.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt var rent og pænt. Pragtfuld service fra personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 750 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

La Piscine er et hotel kun for gæster over 16 år nær hovedgaden Alexandros Papadiamantis i Skiathos centrum. Her findes et stort poolområde med pool, restaurant og vinbar.

På hotellet er der en stor pool med en smuk have omkring. Her findes bekvemme solstole, parasoller og pool-/strandhåndklæder. På området ligger også en poolbar, der serverer enkle retter som toast, pasta og salat samt drikkevarer.

På hotellet ligger a la carte-restauranten Crazy Cow, der serverer middelhavsmad tilberedt med lokale, økologiske råvarer. Restauranten ligger ved det frodige poolområde og er åben hver dag kl. 19.00 til 23.00. Her ligger også Crazy Cows hyggelige vinbar med over 200 skønne græske og internationale vine at vælge blandt.

Hotellet ligger nær flere strande. Der er ca. 750 meter til den gyldne sandstrand Megali Ammos, 950 meter til Skiathos Plakes og ca. 4,5 km til Lalaria.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra a la carte-menu) kan tilkøbes.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Skiathos by

Poseidon (Skiathos)

På Hotel Poseidon bor du på en bakke mellem Skiathos by og Megali Ammos i fine lejligheder. Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Der er gåafstand både til stranden i Megali Ammos og Skiathos by fra hotellet.

Bourtzi

Da hotel Bourtzi blev designet var det med ekstra fokus på detaljerne, og det kan mærkes. Hotelområdet er stilrent, og værelserne er elegant indrettet. Fra nogle værelser kan du desuden skimte poolen og stranden, der ligger en kort gåtur væk. Bourtzi er for gæster over 12 år.

Meltemi (Skiathos)

Dejligt familievenligt hotel i Skiathos by nær havnen. Hotellet er smukt beliggende med kort gåafstand til den gamle bydel.

Alkyon (Skiathos)

Alkyon er centralt beliggende i Skiathos by, nær havnen og kun en kort gåtur fra den gamle bydel. Herfra har du kun 5 minutter til fods til butikker, barer, restauranter og det livlige natteliv. Hotellet har en dejlig tagterrasse med fantastisk udsigt over havet og havnen.