La Piscine

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til La Piscine, et hotel kun for gæster over 16 år. Her får du en fantastisk beliggenhed med kun 5 minutters gåtur fra Skiathos centrum. Hotellet ligger i et roligt område og har en stor pool, restaurant og vinbar. Slap ved poolen, spis lækker mad i restauranten eller gå på opdagelse i butikkerne og besøg restauranterne i havnen.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 750 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

La Piscine er et hotel kun for gæster over 16 år nær hovedgaden Alexandros Papadiamantis i Skiathos centrum. Her findes et stort poolområde med pool, restaurant og vinbar.

På hotellet er der en stor pool med en smuk have omkring. Her findes bekvemme solstole, parasoller og pool-/strandhåndklæder. På området ligger også en poolbar, der serverer enkle retter som toast, pasta og salat samt drikkevarer.

På hotellet ligger a la carte-restauranten Crazy Cow, der serverer middelhavsmad tilberedt med lokale, økologiske råvarer. Restauranten ligger ved det frodige poolområde og er åben hver dag kl. 19.00 til 23.00. Her ligger også Crazy Cows hyggelige vinbar med over 200 skønne græske og internationale vine at vælge blandt.

Hotellet ligger nær flere strande. Der er ca. 750 meter til den gyldne sandstrand Megali Ammos, 950 meter til Skiathos Plakes og ca. 4,5 km til Lalaria.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra a la carte-menu) mod tillæg.

Afrejselufthavn-københavn

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder