Alkyon Skiathos

Alkyon er centralt beliggende i Skiathos by, nær havnen og kun en kort gåtur fra den gamle bydel. Herfra har du kun 5 minutter til fods til butikker, barer, restauranter og det livlige natteliv. Hotellet har en dejlig tagterrasse med fantastisk udsigt over havet og havnen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med udsigt til haven for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigt fra tagterrassen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,4 km
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alkyon har en have med poolområde med pool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder indgår. Pool-/lobbybar der tilbyder drikkevarer, snacks og enkle retter.

På hotellets tag findes der en buffetrestaurant, hvorfra du har en fantastisk udsigt, mens du nyder din morgenmad eller middag. To barer, hvoraf den ene ligger på taget. På hotellet findes også en a la carte-restaurant, Carnayo, der serverer græske specialiteter og internationale retter. Den har eksisteret siden 1975 og er en skjult perle og har mange gode anmeldelser på TripAdvisor.

Gratis wifi på hele hotellet. Bagagerum. Vaskeservice mod betaling. Hotellet består af flere bygninger. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Mod tillæg:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet eller 3-retters menu afhængig af antal gæster)

Alle hoteller i Skiathos by

Poseidon (Skiathos)

På Poseidon bor du på en bakke mellem Skiathos by og Megali Ammos i fine lejligheder. Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Der er gåafstand både til stranden i Megali Ammos og Skiathos by fra hotellet.

Meltemi (Skiathos)

Dejligt hotel i Skiathos by nær havnen. Hotellet er smukt beliggende med kort gåafstand til den gamle bydel.

La Piscine

Velkommen til La Piscine, et hotel kun for gæster over 16 år. Her får du en fantastisk beliggenhed med kun 5 minutters gåtur fra Skiathos centrum. Hotellet ligger i et roligt område og har en stor pool, restaurant og vinbar. Slap ved poolen, spis lækker mad i restauranten eller gå på opdagelse i butikkerne og besøg restauranterne i havnen.