Alkyon Skiathos

Alkyon er centralt beliggende i Skiathos by, nær havnen og kun en kort gåtur fra den gamle bydel. Herfra har du kun 5 minutter til fods til butikker, barer, restauranter og det livlige natteliv. Hotellet har en dejlig tagterrasse med fantastisk udsigt over havet og havnen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med udsigt til haven for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,4 km
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alkyon har en have med poolområde med pool samt solstole og parasoller. Poolhåndklæder indgår. Pool-/lobbybar der tilbyder drikkevarer, snacks og enkle retter.

På hotellets tag findes der en buffetrestaurant, hvorfra du har en fantastisk udsigt, mens du nyder din morgenmad eller middag. To barer, hvoraf den ene ligger på taget. På hotellet findes også en a la carte-restaurant, Carnayo, der serverer græske specialiteter og internationale retter. Den har eksisteret siden 1975 og er en skjult perle og har mange gode anmeldelser på TripAdvisor.

Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Mod tillæg:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og en 3-retters færdig menu eller fra buffet)

Alle hoteller i Skiathos by

Meltemi Skiathos

Dejligt hotel i Skiathos by nær havnen. Hotellet er smukt beliggende med kort gåafstand til den gamle bydel.

La Piscine

Velkommen til La Piscine, et hotel kun for gæster over 16 år. Her får du en fantastisk beliggenhed med kun 5 minutters gåtur fra Skiathos centrum. Hotellet ligger i et roligt område og har en stor pool, restaurant og vinbar. Slap ved poolen, spis lækker mad i restauranten eller gå på opdagelse i butikkerne og besøg restauranterne i havnen.

Stellina

Stellina byder på et dejligt poolområde i rolige omgivelser. Her venter afslappende dage og gåture ind til Skiathos by. Hvis du bliver på hotellet, er der både en bar og en frokostrestaurant.

Casa Blue

Casa Blue er et lille hotel, hvor du har kort gåafstand til både Megali Ammos strand og alle de græske taverner, restauranter, butikker ved havnen i den maleriske Skiathos by.