Alkyon (Skiathos)

Alkyon er centralt beliggende i Skiathos by, nær havnen og kun en kort gåtur fra den gamle bydel. Herfra har du kun 5 minutter til fods til butikker, barer, restauranter og det livlige natteliv. Hotellet har en dejlig tagterrasse med fantastisk udsigt over havet og havnen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med udsigt til haven for 1-3 personer. Dobbeltværelser med havudsigt for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

morgenmads terassen.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alkyon har en have med poolområde med pool samt solstole og parasoller. Pool-/lobbybar der tilbyder drikkevarer, snacks og enkle retter.

På hotellets tag findes der en restaurant, der serverer morgenmad. Herfra har du en fantastisk udsigt, mens du spiser din morgenmad. På hotellet findes også en restaurant, der tilbyder a la carte om aftenen. To barer, hvoraf den ene ligger på taget. På stranden, lige ved siden af hotellet, ligger den fine restaurant Carnayo, der har eksisteret siden 1975. Restauranten er en skjult perle og har mange gode anmeldelser på TripAdvisor.

Gratis wifi på fællesområder. Reception døgnet rundt. Deponering mod betaling i receptionen. Lobby med tv og loungeområde. Hotellet består af flere bygninger. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Vær opmærksom på

Hotellet bliver renoveret i løbet af vinteren 2021/22.

Alle hoteller i Skiathos by

Poseidon (Skiathos)

På Hotel Poseidon bor du på en bakke mellem Skiathos by og Megali Ammos i fine lejligheder. Fra poolområdet har du en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Der er gåafstand både til stranden i Megali Ammos og Skiathos by fra hotellet.

Bourtzi

Da hotel Bourtzi blev designet var det med ekstra fokus på detaljerne, og det kan mærkes. Hotelområdet er stilrent, og værelserne er elegant indrettet. Fra nogle værelser kan du desuden skimte poolen og stranden, der ligger en kort gåtur væk. Bourtzi er for gæster over 12 år.

Meltemi (Skiathos)

Dejligt familievenligt hotel i Skiathos by nær havnen. Hotellet er smukt beliggende med kort gåafstand til den gamle bydel.

La Piscine

Velkommen til La Piscine, et hotel kun for gæster over 16 år. Her får du en fantastisk beliggenhed med kun 5 minutters gåtur fra Skiathos centrum. Hotellet ligger i et roligt område og har en stor pool, restaurant og vinbar. Slap ved poolen, spis lækker mad i restauranten eller gå på opdagelse i butikkerne og besøg restauranterne i havnen.