Elivi

Elivi er et flot designet hotel med en perfekt beliggenhed over stranden på Skiathos. Her venter en feriero indlejret i fyrretræer og pools og et stort udvalg af restauranter med alt fra græske specialiteter, asiatiske smage til påvirkninger fra køkkenerne omkring Middelhavet. Værelserne og suiterne er elegante i lyse farver og vælg gerne en suite med privat pool for en ekstra luksuriøs feriefølelse.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter med privat pool for 2-3 personer. Dobbeltværelser med adgang til pool for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Suiter med privat pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Helt fantastisk service og smukke, lækre omgivelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elivi er et moderne og stilfuldt hotel, der ligger på fire skønne strande med fint sand og en behagelig rolig atmosfære. Der er også strandbarer ved strandene. Solstole og parasoller er inkluderet. Apollo har værelser i tre områder af Elivi med egen strand. Xenia er hotellets hovedbygning og ligger på strandene Koukonaires og Ambelakia. Grace ligger lige over Ambelakia Beach, og Nest Grove ligger ved Banana Beach.

På Elivi er der to poolområder, hver med pool og poolbar, samt solstole og parasoller der kan lånes. I hotellets spa er der en opvarmet (maj og september-oktober) indendørs pool.

Hos Elivi er der seks restauranter, hvoraf to er morgenmadsrestauranter. Xenia Restaurant og Nest Breakfast Restaurant serverer morgenmadsbuffet. Der er fire à la carte restauranter, Leda & the Swan er et bøfhus med påvirkninger fra køkkenerne omkring Middelhavet, Hagoromo er en japansk restaurant, Grace Restaurant serverer gourmetmad fra køkkenerne omkring Middelhavet og Nest Greek Fish Restaurant serverer græsk fisk og skaldyr retter. Bordreservation er påkrævet på alle à la carte restauranter. Dresscode - lange bukser til mænd til middag.

I hotellets spa kan du mod betaling slappe af med en dejlig massage, gå i sauna, tyrkisk bad eller tage et par svømmeture efter morgenmaden.

Vil du være aktiv på din ferie, er der et veludstyret fitnessrum, tennisbane, basketballbane og gruppetræningstimer. Børneklub drevet af hotellet.

Der er ca. 12 kilometer til Skiathos by og der finder du et bredt udvalg af restauranter, butikker og barer.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Elevator er kun tilgængelig i hovedbygningen. Parkering er tilgængelig på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 07.30-11.00.

Alle hoteller i Koukounaries

Panorama Skiathos

På Panorama Skiathos tilbyder fine dobbeltværelser nær Koukounaries-stranden. Hvis du vælger at bo på hotellet, er der et dejligt poolområde og en poolbar, der serverer forfriskende drikkevarer. Fra hotellet er der kun ca. 100 meter til det lokale centrum af Koukounaries, hvor der er et supermarked, restauranter og flere barer.

Skiathos Palace

Hotel Skiathos Palace er højt beliggende med panoramaudsigt over det smukke Ægæiske Hav og Koukounaries Beach. Her er pæne værelser og et skønt poolområde. Nogle af Skiathos' bedste strande ligger indenfor gåafstand. Gå ikke glip af grillrestauranten White View, der serverer græsk mad og friske skaldyr.