Elivi

Elivi er et flot designet hotel med en perfekt beliggenhed over stranden på Skiathos. Her venter en feriero indlejret i fyrretræer og pools og et stort udvalg af restauranter med alt fra græske specialiteter, asiatiske smage til påvirkninger fra køkkenerne omkring Middelhavet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Junior-suiter med privat pool for 2-3 personer. Dobbeltværelser med adgang til pool for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Suiter med privat pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lokation og personale!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Elivi er et moderne hotel beliggende ved siden af den berømte Koukounaries strand.

Hos Elivi er der to poolområder med hver pool og poolbar samt solstole og parasoller til at låne. I hotellets spa er der en opvarmet (maj og september-oktober) indendørs pool.

På hotellet er der fire strande med gratis solstole, parasoller og hver en strandbar.

Hos Elivi er der seks restauranter, hvoraf to er morgenmadsrestauranter. Xenia Restaurant og Nest Breakfast Restaurant serverer morgenmadsbuffet. Der er fire à la carte restauranter, Leda & the Swan er et bøfhus med påvirkninger fra køkkenerne omkring Middelhavet, Hagoromo er en japansk restaurant, Grace Restaurant serverer gourmetmad fra køkkenerne omkring Middelhavet og Nest Greek Fish Restaurant serverer græsk fisk og skaldyr retter. Bordreservation er påkrævet på alle à la carte restauranter. Dresscode - lange bukser til mænd til middag.

I hotellets spa kan du mod betaling slappe af med en dejlig massage, gå i sauna, tyrkisk bad eller tage et par svømmeture efter morgenmaden.

Vil du være aktiv på din ferie, er der et veludstyret fitnessrum, tennisbane, basketballbane og gruppetræningstimer. Børneklub drevet af hotellet.

Hvis du vil udforske byen Skiathos, er det omkring 12 kilometer fra hotellet, og der finder du et bredt udvalg af restauranter, butikker og barer.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Elevator er kun tilgængelig i hovedbygningen. Parkering er tilgængelig på hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 07.30-11.00.

Alle hoteller i Koukounaries

Panorama (Skiathos)

På hotel Panorama bor du i pæne værelser nær Koukounaries-stranden. Her er et hyggeligt poolområde og en poolbar som serverer forfriskende drikkevarer. Fra hotellet er der kun ca. 100 meter til det lokale centrum i Koukounaries med supermarked, restauranter og flere barer.

Skiathos Palace

Hotel Skiathos Palace er højt beliggende med panoramaudsigt over det smukke Ægæiske Hav og Koukounaries Beach. Her er pæne værelser og et skønt poolområde. Nogle af Skiathos' bedste strande ligger indenfor gåafstand. Gå ikke glip af grillrestauranten White View, der serverer græsk mad og friske skaldyr.

Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique er et hyggeligt hotel som ligger i nærheden af stranden Koukounaries på øen Skiathos. Her findes en pool og børnepool samt den kendte gourmetrestaurant Elia's som serverer moderne græsk mad. Hotelområdet er grønt og frodigt med palmer og en smuk blomstrende have.

Silver Beach

Hotel Silver Beach i Koukounaries på Skiathos er enkelt og hyggeligt. Der er en fin snackbar, pool i haven og måske bedst af alt – hotellet ligger i gåafstand til flere af de gode strande, der har gjort Skiathos til en så populær destination i Grækenland.