Skiathos Palace

Covid-19 indrejsekrav: Coronatest • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Skiathos Palace er højt beliggende med panoramaudsigt over det smukke Ægæiske Hav og Koukounaries Beach. Her er pæne værelser og et skønt poolområde. Nogle af Skiathos' bedste strande ligger indenfor gåafstand. På grillrestauranten White View serveres græsk mad og friske skaldyr.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 2-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer. Executive-værelser for 2-3 personer. 2-værelses suiter for 2-4 personer. Superior-værelser, wing, for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 46 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skiathos Palace er et stort hotelkompleks, højt beliggende med storslået udsigt over havet og en af Skiathos' mest populære strande - Koukounaries Beach. Flot poolområde med solstole og parasoller. Poolbar med enkle retter.

Buffetrestaurant. Grill-restauranten White View byder på havudsigt og serverer græsk mad samt fisk og skaldyr. En aften om ugen arrangerer hotellet BBQ-aften mod betaling (indgår for gæster med halvpension).

Gratis wifi (hurtigere opkobling mod betaling). Døgnåben reception. Hotelshop og legeplads. Massage mod betaling. Tennisbaner. Stort opholdsrum i nærheden af baren med tv og forskellige brætspil.

Ca. 1 km til centrum. Gratis hotelbus til Skiathos by, der ligger ca. 11,5 km væk. Her venter et større udbud af restauranter, butikker og forlystelsesliv. Gratis hotelbus til strandene Koukounaries Beach og Marathon. I højsæsonen ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 200 meter fra hotellet (pga. problemer med fremkommelighed bringes bagagen til hotellet med separat transport). Stejl bakke fører op til hotellet. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Afrejselufthavn-københavn