Skiathos Palace

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Skiathos Palace er højt beliggende med panoramaudsigt over det smukke Ægæiske Hav og Koukounaries Beach. Her er pæne værelser og et skønt poolområde. Nogle af Skiathos' bedste strande ligger indenfor gåafstand. Gå ikke glip af grillrestauranten White View, der serverer græsk mad og friske skaldyr.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer. Executive-værelser for 1-3 personer. 2-værelses suiter for 1-4 personer. Superior-værelser, wing, for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skiathos Palace er et stort hotelkompleks, højt beliggende med storslået udsigt over havet og en af Skiathos' mest populære strande - Koukounaries Beach. Flot poolområde med solstole og parasoller. Poolbar med enkle retter.

Buffetrestaurant der serverer morgenmads og middag samt a la carte-retter. Grill-restauranten White View byder på havudsigt og serverer græsk mad samt fisk og skaldyr. En aften om ugen arrangerer hotellet BBQ-aften mod betaling (indgår for gæster med halvpension).

Gratis wifi (hurtigere opkobling mod betaling). Døgnåben reception. Hotelshop og legeplads. Massage mod betaling. Tennisbaner. Stort opholdsrum i nærheden af baren med tv og forskellige brætspil.

Ca. 1 km til centrum. Gratis hotelbus til Skiathos by, der ligger ca. 11,5 km væk. Her venter et større udbud af restauranter, butikker og forlystelsesliv. Gratis hotelbus til strandene Koukounaries Beach og Marathon. I højsæsonen ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 200 meter fra hotellet (pga. problemer med fremkommelighed bringes bagagen til hotellet med separat transport). Stejl bakke fører op til hotellet. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Vær opmærksom på

Til sommeren 2024 er antallet af personer i følgende værelsestyper ændret:

  • Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn

Alle hoteller i Koukounaries

Panorama Skiathos

På hotel Panorama bor du i pæne værelser nær Koukounaries-stranden. Her er et hyggeligt poolområde og en poolbar som serverer forfriskende drikkevarer. Fra hotellet er der kun ca. 100 meter til det lokale centrum i Koukounaries med supermarked, restauranter og flere barer.

Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique er et hyggeligt hotel som ligger i nærheden af stranden Koukounaries på øen Skiathos. Her findes en pool og børnepool samt den kendte gourmetrestaurant Elia's som serverer moderne græsk mad. Hotelområdet er grønt og frodigt med palmer og en smuk blomstrende have.

Elivi

Elivi er et flot designet hotel med en perfekt beliggenhed over stranden på Skiathos. Her venter en feriero indlejret i fyrretræer og pools og et stort udvalg af restauranter med alt fra græske specialiteter, asiatiske smage til påvirkninger fra køkkenerne omkring Middelhavet. Værelserne og suiterne er elegante i lyse faver og vælg gerne en suite med privat pool for en ekstra luksuriøs feriefølelse.

Silver Beach

Hotel Silver Beach i Koukounaries på Skiathos er enkelt og hyggeligt. Der er en fin snackbar, pool i haven og måske bedst af alt – hotellet ligger i gåafstand til flere af de gode strande, der har gjort Skiathos til en så populær destination i Grækenland.