Skiathos Palace

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Skiathos Palace er højt beliggende med panoramaudsigt over det smukke Ægæiske Hav og Koukounaries Beach. Her er pæne værelser og et skønt poolområde. Nogle af Skiathos' bedste strande ligger indenfor gåafstand. Gå ikke glip af grillrestauranten White View, der serverer græsk mad og friske skaldyr.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med direkte havudsigt for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Executive-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser Wing for 1-3 personer. 2-værelses suiter for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden, roen og kvaliteten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skiathos Palace er et stort hotelkompleks, højt beliggende med storslået udsigt over havet og en af Skiathos' mest populære strande - Koukounaries Beach. Flot poolområde med solstole og parasoller. Poolhåndklæder er inkluderet. Poolbar med enkle retter.

Buffetrestaurant der serverer morgenmads og middag samt a la carte-retter. Grill-restauranten White View byder på havudsigt og serverer græsk mad samt fisk og skaldyr. En aften om ugen arrangerer hotellet BBQ-aften mod betaling (indgår for gæster med halvpension).

Gratis wifi på hele hotellet (hurtigere opkobling mod betaling). Døgnåben reception. Hotelshop og legeplads. Massage mod betaling. Stort opholdsrum i nærheden af baren med tv og forskellige brætspil.

Ca. 1 km til centrum. Gratis hotelbus til Skiathos by, der ligger ca. 11,5 km væk. Her venter et større udbud af restauranter, butikker og forlystelsesliv. Gratis hotelbus til strandene Koukounaries Beach og Marathon. I højsæsonen ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 200 meter fra hotellet (pga. problemer med fremkommelighed bringes bagagen til hotellet med separat transport). Stejl bakke fører op til hotellet. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Koukounaries

Panorama Skiathos

På Panorama Skiathos tilbyder fine dobbeltværelser nær Koukounaries-stranden. Hvis du vælger at bo på hotellet, er der et dejligt poolområde og en poolbar, der serverer forfriskende drikkevarer. Fra hotellet er der kun ca. 100 meter til det lokale centrum af Koukounaries, hvor der er et supermarked, restauranter og flere barer.

Elivi

Elivi er et flot designet hotel med en perfekt beliggenhed over stranden på Skiathos. Her venter en feriero indlejret i fyrretræer og pools og et stort udvalg af restauranter med alt fra græske specialiteter, asiatiske smage til påvirkninger fra køkkenerne omkring Middelhavet. Værelserne og suiterne er elegante i lyse farver og vælg gerne en suite med privat pool for en ekstra luksuriøs feriefølelse.