Panorama (Skiathos)

På hotel Panorama bor du i pæne værelser nær Koukounaries-stranden. Her er et hyggeligt poolområde og en poolbar som serverer forfriskende drikkevarer. Fra hotellet er der kun ca. 100 meter til det lokale centrum i Koukounaries med supermarked, restauranter og flere barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Super familie hotel
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 13 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Panorama har et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Poolhåndklæder kan købes på hotellet. Her finder du også en pool-/snackbar. Stranden Koukounaries ligger nær hotellet.

Bar og restaurant. Gratis wifi på fællesområder. Gratis deponering i receptionen. Gode taxi- og busforbindelser til Skiathos by, ca. 13 km fra hotellet. Ca. 100-150 meter til mindre centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Enkel morgenmad indgår.

Alle hoteller i Koukounaries

Skiathos Palace

Hotel Skiathos Palace er højt beliggende med panoramaudsigt over det smukke Ægæiske Hav og Koukounaries Beach. Her er pæne værelser og et skønt poolområde. Nogle af Skiathos' bedste strande ligger indenfor gåafstand. Gå ikke glip af grillrestauranten White View, der serverer græsk mad og friske skaldyr.

Mandraki Village Boutique Hotel

Mandraki Village Boutique er et hyggeligt hotel som ligger i nærheden af stranden Koukounaries på øen Skiathos. Her findes en pool og børnepool samt den kendte gourmetrestaurant Elia's som serverer moderne græsk mad. Hotelområdet er grønt og frodigt med palmer og en smuk blomstrende have.

Elivi

Elivi er et flot designet hotel med en perfekt beliggenhed over stranden på Skiathos. Her venter en feriero indlejret i fyrretræer og pools og et stort udvalg af restauranter med alt fra græske specialiteter, asiatiske smage til påvirkninger fra køkkenerne omkring Middelhavet.

Silver Beach

Hotel Silver Beach i Koukounaries på Skiathos er enkelt og hyggeligt. Der er en fin snackbar, pool i haven og måske bedst af alt – hotellet ligger i gåafstand til flere af de gode strande, der har gjort Skiathos til en så populær destination i Grækenland.