Panorama Skiathos

På Panorama Skiathos tilbyder fine dobbeltværelser nær Koukounaries-stranden. Hvis du vælger at bo på hotellet, er der et dejligt poolområde og en poolbar, der serverer forfriskende drikkevarer. Fra hotellet er der kun ca. 100 meter til det lokale centrum af Koukounaries, hvor der er et supermarked, restauranter og flere barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God morgenmad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 13 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Panorama har et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Poolhåndklæder kan købes på hotellet. Her finder du også en pool-/snackbar. Stranden Koukounaries ligger nær hotellet.

Hotellet har en pool- og en snackbar, der er åben fra tidlig morgen til efter midnat. I hotellets restaurant kan du spise en enkel morgenmadsbuffet samt frokost og middag fra menuen.

Gratis wifi på fællesområder. Bar og restaurant. Gratis deponering i receptionen. Gode taxi- og busforbindelser til Skiathos by, ca. 13 km fra hotellet. Ca. 100-150 meter til mindre centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmad

Morgenmaden serveres kl. 08.00-11.00.

Alle hoteller i Koukounaries

Skiathos Palace

Hotel Skiathos Palace er højt beliggende med panoramaudsigt over det smukke Ægæiske Hav og Koukounaries Beach. Her er pæne værelser og et skønt poolområde. Nogle af Skiathos' bedste strande ligger indenfor gåafstand. Gå ikke glip af grillrestauranten White View, der serverer græsk mad og friske skaldyr.

Elivi

Elivi er et flot designet hotel med en perfekt beliggenhed over stranden på Skiathos. Her venter en feriero indlejret i fyrretræer og pools og et stort udvalg af restauranter med alt fra græske specialiteter, asiatiske smage til påvirkninger fra køkkenerne omkring Middelhavet. Værelserne og suiterne er elegante i lyse farver og vælg gerne en suite med privat pool for en ekstra luksuriøs feriefølelse.