Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon. Værelserne er placeret i Nest Groove-området. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 31 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Værelserne ligger i Xenia, som er hotellets hovedbygning. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 23 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse med adgang til pool

Dobbeltværelser med terrasse og adgang til pool. På terrassen er der borde og stole, solstole og en stige ned i poolen. Værelserne ligger i Xenia, som er hotellets hovedbygning. En dobbeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite med privat pool

Junior-suiter med terrasse og privat pool. Suiterne ligger i Grace-området. På terrassen er der sofa og bord, solstole og en stige ned i poolen. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34-41 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Suite med privat pool

Suiter med terasse og privat pool på 27 m2. På terrassen er der sofa, spisebord, solstole og parasol samt stige ned i poolen. Suiterne ligger i Nest Groove-området. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret i Grace-området. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.