Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 23 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
6,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
7,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Helt fantastisk service og smukke, lækre omgivelser
-
Rengøringen skiftede håndklæder, selv om vi specifikt bad om ikke at få skiftet (ud fra er bæredygtighedsperspektiv). Ellers var alt helt super!

Bekræftet køb : 2024-06-08


9 ud af 10

+
Roomservice, rengøring, strand.
-
Dårlige træningsfaciliteter. Sure tjenere. Udbrændte og trætte. Lukkede restaurenter. At der gives fem stjernet service…også sidst på sæson.

Bekræftet køb : 2023-09-23


10 ud af 10

+
Det var lækkert og det var meget luksuriøst. Alt interiør var meget lækkert og personalet var søde og imødekommende.
-
Det var ikke muligt at få en cappuchino sent om aftenen. Bestilte vi smoothies som var på menukortet, var det ikke altid muligt at få det, da der kun var en bar på hotellet der kunne lave det. Hotellet havde lovet os en kingsize bed til vores 2 piger med 2 opredninger i. Dette fik vi først på 3.dagen efter megen bøvl og misforståelser.

Bekræftet køb : 2023-07-08


9 ud af 10

+
Beliggenhed. Fantastisk udsigt fra vores kæmpe terasse med liggestole og pool. Naturen omkring. De gode strande, især banana Beach. Lækre solsenge på strande og ved pool. Masser af strandhåndklæder og plads på strande. Buggy service fantastisk. Venlig personale. Pænt og velholdt de fleste steder. Føltes ikke overrendt på det tidspunkt vi var der. Søde ansatte i kids club. Ro. God detalje med en hårtørrer der har en diffuser påsat (til krøllet hår). Godt de huskede at fylde vand i bores minibar dagligt. Mageløs udsigt over naturreservat fra hotelbaren. Så trods mange små mangler, kunne jeg godt finde på at komme igen.
-
Mange små detaljer på feks værelse. Vi havde junior suite. Egner sig egentlig ikke til 3 personer. For lille. Men kæmpe terasse, så det kompenserede. Alt for få knager til at hænge håndklæder op. Vist kun 3. Og der er 6 håndklæder. Havde ingen steder at hænge dem. Upraktisk. Mangler knager/plads til at lægge tøj på værelset. Puder ikke særlig gode. Vandtryk ikke super, men til at leve med. Ikke korrekt påfyldt toiletsager (mgl feks showet gel). Indretning af værelse med åben badeværelse sikkert tænkt med udsigt til hav in mente men IKKE praktisk på nogen måde. Lidt få stikkontakter. Manglende mælk til kaffe. Restauranter og Beach barer ALT for dyre. 45 kr for en Magnum is? En lille ordinær milkshake 6 euro. De ved godt, hvad de skal have for det 🙂 Men det er bare noget, man må tage med. When in Rome …

Bekræftet køb : 2023-06-10


8 ud af 10

+
Lokation og personale!
-
Kvaliteten af råvarer samt udvalg til morgenmad og room service. Åbningstider - vi har et barn på 9mdr og derfor spiser tidligt kl 17:30, men skulle ud af hotellet og finde et sted da alle restauranter først åbnede kl 19.

Bekræftet køb : 2023-05-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

408 bedømmelser
Meget godt
 
260
Godt
 
65
Middel
 
42
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

12-05-2024

af Lene Friis M

Husk høreværn

Skiathos er en perle og Elivi ligger perfekt. Vi bor i Grace-afdelingen.“Husene” er fine, - hvis man kan holde ud at være der. Vi kunne lige så godt have boet på Københavns Hovedbanegård. Personalet er så støjende, at man er lige ved at blive sindssyg. Der skrues, bankes, bores, sladres, og de evindelige golfvogne, som fragter forsyninger og gæster rundt, bipper som en lastbil der bakker. Vi er her lige inden sæsonen for alvor går i gang, så halvdelen af resortet er lukket, og der istandsættes fra solopgang til solnedgang alle ugens dage. Men værst af alt er bip-bip-bip-bip-bip…. Desværre skal vi først hjem om tre dage.

 
20-07-2023

af AndersBechHoffmann Malling, Danmark

Ok uden at være fantastisk.

Fantastisk udsigt og nogle af verdens bedste strande. Restaurenterne på hotellet er meget dyre i forhold til kvaliteten. Hvis du kommer til morgenmadsrestaurenten når der er mest travlt kan du godt regne med at vente lang tid på kaffe. To af dagende fik vi først kaffen da vi var færdige med at spise. En af pigerne ved receptionen var direkte ubehøvlet, da jeg spurgte ind til båden til Skiathos. Værelset var fint, men heller ikke mere end det. Småting som en låge der var ved at falde af når man åbner køleskabet, og rengøring som ikke er særlig omhyggelig ( og de kommer som regel på de mest ulogiske tidspunkter ) , lever ikke op til 5 stjerner. Alt i alt ok uden at være fantastisk, i forhold til det skulle være det bedste på Skiathos.

 
17-05-2023

af Linerobenhagen

Smukke Elivi ❤️

Vi er netop hjemme fra en skøn uge på hotel Elivi. Vi rejste med vores søn på 8 måneder, og hotellet sørgede for alt til os. Børneseng, babybadekar og maskine til at sterilisere sutteflasker. God service HELE vejen igennem. Smukkeste hotel og skønneste personale. Man skal dog være opmærksom på, at hvis man rejser tidlige på sæsonen (april/maj), kan dele af hotellet være lukket. Det kan f.eks. være nogle af strandene som høre til hotellet eller nogle af restauranterne. Vi kommer helt sikkert tilbage hertil!

 
01-06-2022

af Miklarsen Rødovre, Danmark

God beliggenhed

Hotellet fremstår som nyt og rigtig lækkert, det ligger rigtig godt forenden af Øen, og strandene er virkelig lækre. Der opstod flere ting under vores ophold, b.an, virkede vores aircondition ikke, og da vi skulle til morgenmad, ringede vi efter en buggy som var en hotel service, der fik vi af vide der ikke var så lang så der kunne vi selv gå ned til. De yngre personaler på hotellet var utrolig søde, smilende og hjælpende, det kunne det voksne personale godt lære af, vi takker strand drengene, Fiona, samt søde Georgia i morgenmads buffeten, i fjorde vores uge helt fantastisk

 
03-06-2024

af Reiseprofil2510

Sehr schönes Strandhotel mit aussergewöhnlicher Lage und herrlicher weitläufiger Anlage

Wir waren zum dritten Mal im Elivi. Wir lieben den Strand und die wunderschöne Lage des Hotels, vor allem im NEST. Die Gartenanlage ist seit 2021 noch schöner geworden. Ein besonderer Dank an George, den ‚Chief of Clubcar‘, der seit vielen Jahren im Elivi arbeitet und wieder extrem hilfsbereit und freundlich war! Unsere Kinder lieben ihn! Ebenso einen großen Dank an Manu, die uns beim Frühstück jeden Wunsch von den Augen abgelesen hat und sich sehr viel Mühe gibt, auch bei der Einarbeitung ihres Teams! Der Service an der Nest Beach Bar hat hervorragend funktioniert und die drei Herren war immer sehr freundlich. Generell hat der Service in den Restaurants des Hotels nachgelassen. Das Personal ist bemüht und freundlich, aber teilweise sehr langsam und wirkt unqualifiziert. Daran sollte man in einem 5-Sterne Hotel mit anspruchsvollen Gästen aus aller Welt etwas ändern.