1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kombineret soveværelse og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler og køleskab. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-28 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon. Dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22-26 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ordinære senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. Værelset består af to soveværelser med connecting door. Et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et soveværelse med mulighed for ekstra opredninger i to sovesofaer. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon eller terrasse. Åben planløsning mellem soveværelse og opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for to ekstra opredninger i en sovesofa. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-28 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.