1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med mindre dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, lille køleskab og køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler og køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med mindre dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler og lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Balkon.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med 2 soveværelser med connecting door. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler og lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter

Juniorsuite med åben planløsning mellem soveværelse og stue. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for to ekstra opredninger i en sovesofa. Køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.