Villa Eleftheria

Villa Eleftheria ligger i den smukke by Perivolos på Santorinis sydøstkyst. Hotellet har dejlige lejligheder, nogle i den hvidkalkede stil, der er normalt for øen. Her kan du slappe af ved det lille poolområde eller tilbringe dagene nede på den sorte lavastrand. I Perivolos er du tæt på både taverner og barer.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer 1-værelses lejligheder med 3 ord. senge for 3 personer. Renoverede 1-værelses lejligheder for 2 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

God lejlighed. Rent, god pool. Tæt på strand.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Eleftheria består af flere lavere bygninger bygget i traditionel, græsk stil. Hotellet er velegnet til dem, der vil slappe af på ferien, men også bo tæt på taverner, stranden og aktiviteter.

Hotellet har en lille pool med solstole og parasoller, hvor du kan slappe af og måske læse en god bog. Hvis du higer efter noget køligt at drikke, er der også en poolbar. Hvis du foretrækker at svømme i havet, er du også tæt på den sorte lavastrand. Hotellet har en lounge med bar.

Gratis wifi på fællesområder.

Byerne Perissa og Perivolos deler den samme lange lavastrand, og på Perivolos' del, den sydlige ende, er den mere livligt med forskellige vandsportsfaciliteter og strandbarer. Stranden består af varmt lavasand og fast bund, og vandet her er meget klart.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Perivolos & Perissa

Santo Miramare Resort

Santo Miramare Resort kan prale af smuk, stilfuld arkitektur og fredelige omgivelser. Poolområdet er stort med en separat børnepool, som de mindste kan boltre sig i og plaske i. Hotellet tilbyder også gæsterne solstole og parasoller gratis nede ved lavastranden.

Veggera

Veggera har en god beliggenhed midt i Perissa centrum og lige ved stranden. Hotellet tilbyder to skønne pools, en afslappende have og en dejlig gæstefrihed.

Gardenia

Gardenia ligger et par minutter fra den skønne lavastrand i Perissa. Dagene kan enten tilbringes ved hotellets pool eller på oplevelse blandt Santorinis smukke natur og mange seværdigheder.

Aqua Blue

Velkommen til hotel Aqua Blue – et moderne hotel som ligger lige ved den sorte lavastrand i Perivolos! Poolområdet har en storslået udsigt over Det Ægæiske Hav, og i hotellets restaurant serveres veltillavede retter. Hotellets beliggenhed på strandpromenaden indbyder til skønne aftengåture blandt områdets tavernaer og restauranter.

9 Muses Resort

Velkommen til 9 Muses Resort - et skønt hotel med en hyggelig atmosfære i Perissa på Santorini. Her er et dejligt poolområde, beliggende nær stranden. Personalet på hotellet er meget gæstfrie. Her bor du i lyse dobbeltværelser og morgenmadsbuffeten indtages i hotellets restaurant.

Iliada Odysseas Resort

Iliada Odysseas Resort ligger lige ovenfor stranden i Perivolos, og fra hotellet kan du gå ind til selve Perissa by. Nyd skønne dage ved hotellets pool, som også har en jacuzzi for mere afslapning.

Andreas Studios

Andreas Studios er et enkelt lejlighedshotel i gåafstand fra stranden i Perissa med et dejligt poolområde. Lidt længere væk ligger centrum og havnen, hvor man kan tage en båd over til stranden i Kamari.

Aspro Phos

Aspro Phos er et stilfuldt hotel med et dejligt og afslappende poolområde tæt på stranden i Perissa. Dagene kan fyldes med skønne dyp i poolen og udflugter på egen hånd på øen, og om aftenen kan man gå en tur i byen og nyde atmosfæren.

Petri Suites

Petri Suites tilbyder ikke kun græsk gæstfrihed, men også stilfuldt indrettede suiter i moderne stil. Der er et dejligt poolområde med ekstra tykke madrasser til total afslapning. Lidt længere væk finder du den sorte lavastrand Perivolos, hvor du også finder barer og restauranter.