Iliada Odysseas Resort

Iliada Odysseas Resort ligger lige ovenfor stranden i Perivolos, og fra hotellet kan du gå ind til selve Perissa by. Nyd skønne dage ved hotellets pool, som også har en jacuzzi for mere afslapning.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Flere pools forskellige steder.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 9 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 80 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Iliada Odysseas Resort tilbyder et afslappende poolområde. Når du er træt af afslappende dage ved poolen, kan du leje en bil og udforske den postkortsmukke ø Santorini. Fra fyrtårnet Akrotiri Lighthouse er solnedgangen ekstra smuk, men den kan også nydes fra byerne Fira og Oia. Fra hotellet har du gåafstand til den sorte lavastrand. Solstole, parasoller og pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Morgenmadsrum og bar ved poolområdet.

Wifi på fællesområder. Mulighed for at låne strygejern og strygebræt i receptionen. Der er ca. 11 kilometer til Fira og ca. 25 kilometer til Oia. Akrotiri Lighthouse ligger ca. 15 kilometer væk. Trapper og niveauforskelle på hotellet. Trafikeret vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Perivolos & Perissa

Santo Miramare Resort

Santo Miramare Resort kan prale af smuk, stilfuld arkitektur og fredelige omgivelser. Poolområdet er stort med en separat børnepool, som de mindste kan boltre sig i og plaske i. Hotellet tilbyder også gæsterne solstole og parasoller gratis nede ved lavastranden.

Veggera

Veggera har en god beliggenhed midt i Perissa centrum og lige ved stranden. Hotellet tilbyder to skønne pools, en afslappende have og en dejlig gæstefrihed.

Gardenia

Gardenia ligger et par minutter fra den skønne lavastrand i Perissa. Dagene kan enten tilbringes ved hotellets pool eller på oplevelse blandt Santorinis smukke natur og mange seværdigheder.

Villa Eleftheria

Villa Eleftheria ligger i den smukke by Perivolos på Santorinis sydøstkyst. Hotellet har dejlige lejligheder, nogle i den hvidkalkede stil, der er normalt for øen. Her kan du slappe af ved det lille poolområde eller tilbringe dagene nede på den sorte lavastrand. I Perivolos er du tæt på både taverner og barer.

Aqua Blue

Velkommen til hotel Aqua Blue – et moderne hotel som ligger lige ved den sorte lavastrand i Perivolos! Poolområdet har en storslået udsigt over Det Ægæiske Hav, og i hotellets restaurant serveres veltillavede retter. Hotellets beliggenhed på strandpromenaden indbyder til skønne aftengåture blandt områdets tavernaer og restauranter.

9 Muses Resort

Velkommen til 9 Muses Resort - et skønt hotel med en hyggelig atmosfære i Perissa på Santorini. Her er et dejligt poolområde, beliggende nær stranden. Personalet på hotellet er meget gæstfrie. Her bor du i lyse dobbeltværelser og morgenmadsbuffeten indtages i hotellets restaurant.

Andreas Studios

Andreas Studios er et enkelt lejlighedshotel i gåafstand fra stranden i Perissa med et dejligt poolområde. Lidt længere væk ligger centrum og havnen, hvor man kan tage en båd over til stranden i Kamari.

Aspro Phos

Aspro Phos er et stilfuldt hotel med et dejligt og afslappende poolområde tæt på stranden i Perissa. Dagene kan fyldes med skønne dyp i poolen og udflugter på egen hånd på øen, og om aftenen kan man gå en tur i byen og nyde atmosfæren.

Petri Suites

Petri Suites tilbyder ikke kun græsk gæstfrihed, men også stilfuldt indrettede suiter i moderne stil. Der er et dejligt poolområde med ekstra tykke madrasser til total afslapning. Lidt længere væk finder du den sorte lavastrand Perivolos, hvor du også finder barer og restauranter.