Gardenia

  • • Nær lava-stranden
  • • Beliggende i Perissa
  • • Gratis wifi

Gardenia ligger et par minutter fra den skønne lavastrand i Perissa. Dagene kan enten tilbringes ved hotellets pool eller på oplevelse blandt Santorinis smukke natur og mange seværdigheder.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder for 2-3 personer

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De smilende receptionister
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gardenia er et mindre, lidt slidt hotel i traditionel stil, der ligger nær den sorte lavastrand i Perissa. Her findes et poolområde med solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. I poolbaren serveres enkle snacks og drikkevarer.

Gratis wifi i lobbyen. Deponering i receptionen eller på værelserne mod betaling. Det tager ca. 2 minutter at gå til stranden i Perissa, og til stranden i Perivolos er der ca. 10 minutter. Lokaltrafik.

Måltider

Dobbeltværelser: Enkel morgenmad indgår.
Lejligheder: Ingen måltider indgår. Enkel morgenmad kan tilkøbes.

Alle hoteller i Perivolos & Perissa

Santo Miramare Resort

Den smukke stilrene arkitektur og fredelige omgivelser på Santo Miramare Resort får dig hurtigt i feriestemning. For de mindste er der en børnepool, hvor de kan lege og plaske. Og du er velkommen til at slappe af blandt jacuzziens bobler og nyde en kølig drink. Velkommen til ren nydelse og afslapning!

Veggera

Veggera har en god beliggenhed midt i centrum og lige ved stranden. Hotellets fine poolområde har to pools. Her er der alle muligheder for at slappe af med en god feriekrimi og nyde en græsk salat i restauranten.

Villa Eleftheria

Villa Eleftheria ligger i den smukke by Perivolos på Santorinis sydøstkyst. Hotellet tilbyder komfortable lejligheder, nogle i den hvidkalkede stil, der er typisk for øen. Her kan du slappe af ved det lille poolområde eller tilbringe dagene nede på den sorte lavastrand. I Perivolos er du tæt på både taverner og barer.

Aqua Blue

Velkommen til hotel Aqua Blue – et moderne hotel som ligger lige ved den sorte lavastrand i Perivolos! Poolområdet har en storslået udsigt over Det Ægæiske Hav, og i hotellets restaurant serveres veltillavede retter. Hotellets beliggenhed på strandpromenaden indbyder til skønne aftengåture blandt områdets tavernaer og restauranter.

9 Muses Resort

Velkommen til 9 Muses Resort - et skønt hotel med en hyggelig atmosfære i Perissa på Santorini. Hotellet har et smukt poolområde og er beliggende nær stranden. Du bor i lyse dobbeltværelser, og morgenmad er inkluderet i prisen.

Amaryllis

Tæt på centrum og kun få minutters gang fra stranden i Perissa på Santorini ligger det hyggelige Hotel Amaryllis. Både hotellets beliggenhed, det dejlige hotelområde med pool og den hyggelige snackbar lokker mange gæster til.

Marybill

Ideelt beliggende nær stranden og centrum af Perissa finder du Hotel Marybill. Indkvarteringen er ganske enkel, men en perfekt mulighed for dig, der værdsætter beliggenhed frem for mange faciliteter. Hotellet har en pool, og der er ikke langt til den sorte lavasandstrand.

Perissa Diamond

Perissa Diamond har et dejligt poolområde, og stranden ligger lige på den anden side af gaden. Hotellet ligger i gåafstand til centrum af Perissa, men for at opleve mere kan du leje en bil og opleve omgivelserne og med øen Santorini med de berømte og populære byer Oía og Firá.

Andreas Studios

Andreas Studios er et enkelt lejlighedshotel i gåafstand fra stranden i Perissa med et dejligt poolområde. Lidt længere væk ligger centrum og havnen, hvor man kan tage en båd over til stranden i Kamari.

Sandy's Paradise

Sandy's Paradise ligger få minutters gang fra centrum og sandstranden i Perissa. Hvis du ikke ønsker at tage på dine egne eventyr omkring Santorini, kan du slappe af og nyde ved hotellets poolområde.

Perissa Central

Perissa Central er et enkelt hotel for dem, der har brug for en god base, gerne vil bo nær stranden og opleve mere af den postkortsmukke ø Santorini.

Iliada Odysseas Resort

Iliada Odysseas Resort ligger lige ovenfor stranden i Perivolos, og fra hotellet kan du gå ind til selve Perissa by. Nyd skønne dage ved hotellets pool, som også har en jacuzzi for mere afslapning.

Aspro Phos

Aspro Phos er et stilfuldt hotel med et dejligt og afslappende poolområde tæt på stranden i Perissa. Dagene kan fyldes med dyp i poolen og egne udforskninger rundt på øen.