9 Muses Resort

  • • Hyggelig atmosfære
  • • Idylliske omgivelser
  • • Luksuriøs ferie

Velkommen til 9 Muses Resort - et førsteklasses hotel med en skøn atmosfære i Perissa på Santorini. Hotellet har et smukt poolområde og er beliggende nær stranden. Du bor i lyse dobbeltværelser med morgenmad inkluderet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

morgenmaden og virkeligt dejligt poolområde
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 40 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

9 Muses Resort er et skønt hotel med hyggelig atmosfære. Hotellet består af 9 bygninger, der er opkaldt efter de 9 muser. Hotellet er en blanding af moderne og traditionel arkitektur, og hotellet ligger i frodige omgivelser. Poolområde med separat børnepool og poolbar samt solstole, parasoller og strand-/poolhåndklæder.

Hotellets restaurant serverer både lokale specialiteter og international mad. Buffetrestauranten er åben til morgenmad, mens hotellets taverne serverer frokost fra en a la carte-menu. Bar. Roomservice kl. 08.00-23.00. Gratis fitnessfaciliteter og tennis (og udstyr). Massage og sauna mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Tæt på stranden, restauranter og barer i Perivolos. Hotellets gæster har adgang til solstole og parasoller på stranden ved køb af noget at drikke i strandbaren. Vaskeservice mod betaling. Reception døgnet rundt. Gåafstand til stranden og Perivolos centrum, hvor der findes restauranter og barer. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Menu med to alternative forretter og hovedretter. Salat og dessertbuffet.