9 Muses Resort

  • • Hyggelig atmosfære
  • • Idylliske omgivelser
  • • Luksuriøs ferie
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til 9 Muses Resort - et skønt hotel med en hyggelig atmosfære i Perissa på Santorini. Hotellet har et smukt poolområde og er beliggende nær stranden. Du bor i lyse dobbeltværelser, og morgenmad er inkluderet i prisen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

morgenmaden og virkeligt dejligt poolområde
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 73 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

9 Muses Resort er et skønt hotel med hyggelig atmosfære. Hotellet består af 9 bygninger, der er opkaldt efter de 9 muser. Hotellet er en blanding af moderne og traditionel arkitektur, og hotellet ligger i frodige omgivelser. Poolområde med separat børnepool og poolbar samt solstole, parasoller og strand-/poolhåndklæder. Hotellets gæster har adgang til solstole og parasoller på stranden ved køb af noget at drikke i strandbaren

Hotellets restaurant, Therpsichore, serverer både lokale specialiteter og international mad. De anvender mange lokalproducerede og økologiske råvarer i retterne. Buffetrestauranten er åben til morgenmad, mens hotellets taverne serverer frokost fra en a la carte-menu. Bar. Roomservice kl. 08.00-23.00.

Gratis fitness-faciliteter, tennisbane (og udstyr), beachvolley og bordtennis. Spa med forskellige skønhedsbehandlinger, massage og sauna mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Reception døgnet rundt. Gåafstand til stranden og Perivolos centrum, hvor der findes restauranter og barer. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Halvpension består af morgenmadsbuffet og middag fra menu med to forretter og hovedretter at vælge blandt. Salat- og dessertbuffet. Morgenmad kl. 07.30-10.30 og middag kl. 19.30-22.30.