Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 23 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse i etage

Dobbeltværelser i etage med balkon eller terrasse. Ovenpå er der hems med dobbeltseng. Åben grundplan mellem etagerne. På entréetagen er der mulighed for ekstra opredning i en sovesofa. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Gratis wifi og deponering. Aircondition mod betaling. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.