La Mer Deluxe Hotel & Spa

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Præcis som navnet antyder er havet altid nærværende på en ferie på hotel La Mer Deluxe Hotel & Spa. Her er desuden flere pools, en à la carte-restaurant og et lille spa at slappe af i. Blot nogle skridt herfra ligger Kamaris fristende sorte lavastrand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Executive-værelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,7 ud af 10
Baseret på 10 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

La Mer Deluxe Hotel & Spa er et smukt hotel beliggende nær den sorte lavastrand i Kamari, der byder gæster over 16 år velkommen. Dejligt poolområde med to store og en lille pool samt en jacuzzi. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Pool-/snackbar. På stranden er der solstole mod betaling. Solterrasse på taget.

Restaurant som serverer morgenmadsbuffet samt a la carte til frokost og middag. Roomservice når restauranten er åben.

I hotellets spa er gæster over 16 år velkomne og du kan gratis benytte sauna, hammam og indendørs pool, spabehandlinger mod betaling. Fitnessrum, bordtennis og billard. Frisør.

Gratis wifi på hele hotellet. Nærliggende lufthavn kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet.

Hotel for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kamari & Agia Paraskevi

Alesahne Beach

Den perfekte beliggenhed lige ved havets svalende bølger, gør Alesahne Beach til et skønt ferievalg. Hvis du foretrækker at bade i poolen, kan du slappe helt af ved hotellet pool. Den største udfordring bliver at vælge mellem de hyggelige taverner på strandpromenaden i Kamari, når middagen skal nydes.

Aegean Plaza

Hotel Aegean Plaza på Santorini er et fint hotel i flere mindre bygninger. Her er flere skønne poolområder med både jacuzzi og en separat børnepool. Mindre fitnessrum samt snackbar med udsigt ud over poolen. Tæt på hotellet finder du restauranter og barer, og stranden ligger kun nogle få minutter væk. Om aftenen kan du slappe af på dit værelses balkon eller terrasse efter endnu en dejlig dag på Santorini.

Costa Grand Resort & Spa

På Costa Grand Resort & Spa bor du på et resorthotel direkte på den sorte strand i Kamari. Det er et elegant hotel placeret billedskønt, hvor du kan nyde solrige dage på stranden og lune aftener med en drink i hånden.

Polydefkis

På det hyggelige og familiære Polydefkis i det centrale Kamari bor du i grønne omgivelser med pool i hotellets have og stranden i Kamari kun et stenkast væk. Her er også restauranter, barer, butikker og underholdning.

Iris

Hotel Iris er et pænt, enkelt hotel, der ligger nær både centrum og lavastranden i Kamari. Her er et lille poolområde med en poolbar.

Afroditi Venus Beach Resort

Afroditi Venus Beach Resort er beliggende ved den sorte lavastrand i Kamari, hvilket gør, at du bor nær det meste. Smukt poolområde omgivet af palmer, en a la carte-restaurant med dejlig havudsigt og en spa for lidt ekstra luksus.

Alexandra

Familieejede Alexandra er et enklere hotel med god beliggenhed i Kamari. Her findes en stor pool, og fra hotellet er der gåafstand til lavastranden Black Beach og strandpromenaden i Kamari. Du kan enten bo i dobbeltværelser eller lejligheder.

Mar & Mar Crown Hotel & Suites

Mar & Mar Crown Hotel & Suites er et lille, førsteklasses hotel i Kamari bygget i typisk kykladisk stil. Hotellet lokker med en rolig atmosfære og en smuk panoramaudsigt over Kamari by og havet. Her kan du booke skønne værelser med jacuzzi.

RK Beach Hotel

RK Beach Hotel har en god beliggenhed lige ved stranden i Kamari. Langs med strandpromenaden ligger hotellets restaurant. Nyd feriedagene ved det fine poolområde med solstole, parasoller og poolbar. Rundt om hjørnet findes Kamari centrum med et godt udbud af restauranter og butikker.

Kamari Beach

Hotel Kamari Beach er beliggende ved strandpromenaden og den sorte rullestensstrand i Kamari på Santorini. Hotellets restaurant ligge lige ved strandkanten, og fra mange af værelserne såvel som poolområdet, har du udsigt mod havet.

Rosebay

På Hotel Rosebay er poolområdet i midten omgivet af en række mindre bygninger. Slap af ved poolen i de dejlige solstole og forkæl dig med noget at spise eller drikke fra snackbaren. Hvorfor ikke prøve en øl fra et af Santorinis mikrobryggerier?

Lefkothea

Velkommen til Lefkothea, et centralt beliggende hotel, få minutters gang fra stranden i Kamari på Santorini. Her bor du med restauranter og barer bogstaveligt talt rundt om hjørnet og den dejlige stenstrand findes kort fra hotellet.

Andreas Hotel

Andreas er et lille hyggeligt hotel med både centrum og lavasandstranden i Kamari tæt på. Her kan du slappe af ved poolen og gå på opdagelse i Santorini. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.

Makarios

Makarios byder på et dejligt poolområde og skønne værelser. Her kan du tilbringe dagen ved poolen i en behagelig solstol og derefter tage en afstikker til stranden med dets sorte lavasand i Kamari, for at fortsætte med at slappe af og svømme eller prøve noget vandsport. Morgenmad indgår i prisen.

Strogili

Strogili er et stilfuldt hotel med lys og fin indretning bygget i kykladisk stil. Hotellet har knapt 50 værelser, hvilket giver en personlig og familiær følelse. Slap af ved poolområdet eller gå den korte tur ned til lavastranden i Kamari. Strogili er kun for gæster over 18 år.

Antinea

Hotel Antinea ligger på en bakke i Kamaris udkant og har en storslået udsigt over byen og havet. På hotellet er der to små poolområder og en spa. For ekstra luksus på ferien anbefaler vi at booke superior-værelser med privat jacuzzi.

Smy Mediterranean White Santorini

Smy Mediterranean White Santorini er en rolig oase med detaljer i boho-stil, der kun byder gæster over 16 år velkommen. Hotellet ligger i et roligt område, få hundrede meter fra Agia Paraskevi-stranden. Her bor du omgivet af vinmarker og havluft, ca. 3 kilometer uden for Kamari.

Hotel Zeus

Hotel Zeus ligger kun en kort gåtur fra den sorte lavastrand i Kamari. Hotellet har en pool og en poolbar. Nyd gode middage på en græsk taverne og lune aftener på værelsets balkon.

Summer Dream Santorini

Summer Dream Santorini er et traditionelt lille græsk hotel med skøn beliggenhed. Hotellet ligger nær centrum og med gåafstand fra rullestensstranden i Kamari. Det familiedrevet hotel har en hyggelig og gæstfri atmosfære.

Radisson Blu Zaffron Resort

Velkommen til Radisson Blu Zaffron Resort, et hotel for gæster over 13 år. Hotellets hvidkalkede bygninger er en fin kontrast til sort sand og azurblåt hav i Kamari, Santorini. Slap af ved poolen, spis noget godt i restauranten eller benyt lejligheden til at træne i det veludstyrede fitnesscenter.

Dilino

Dilino er et lille familiedrevet hotel i Kamari på Santorini. Her bor du bogstaveligt talt med restauranter og butikker rundt om hjørnet, og til den sorte stenstrand og den fine promenade er der ikke mere end et par minutters gang. Her har du din base for ferien på et enkelt, men meget skønt hotel med en fremragende beliggenhed.

Sigalas

Vælger du hotellet Sigala, kan du glæde dig til et hyggeligt hotel med ægte græsk charme. Her er en pool, hvor du kan nyde skønne svømmeture, og stranden med solstole og parasoller ligger lige nedenfor hotellet.

Scorpios Beach Santorini

Scorpios Beach Santorini er et stilfuldt og lyst voksenhotel i stilfuldt design. Her bor du i komfortable og lyst indrettede suiter. Omkring poolområdet venter et hyggeligt tilholdssted i løbet af dagen, og der er ikke mange trappetrin ned til Monolithos strand. Morgenmadsbuffet er inkluderet og serveret på terrassen ved poolen. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 14 år.