Alexandra

Familieejede Hotel Alexandra er et enklere hotel med god beliggenhed i Kamari. Her findes en stor pool, og fra hotellet er der gåafstand til lavastranden Black Beach og strandpromenaden i Kamari. Du kan enten bo i dobbeltværelser eller lejligheder.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Standard.værelser for 2 personer. 3-sengs værelser for 3 personer. 1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. Superior-værelser for 2 personer udgår til sommeren 2023. Standard-værelser, 3-sengs værelser og 1- og 2-værelses lejligheder kan bookes til sommeren 2023.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det var et rigtigt hyggeligt hotel med venligt personale. Værelserne var super fine.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alexandra er et enkelt og lidt ældre hotel i Kamari med god beliggenhed ved lavastranden Black Beach med rullesten. Hotellet består af flere bygninger. Stort poolområde med solstole og parasoller. Pool-/snackbar.

Gratis wifi i receptionen. Deponering i receptionen mod betaling. Ca. 500 meter til Kamaris strandpromenade med restauranter, barer og butikker. Lokaltrafik. Flytrafikken kan virke forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Vær opmærksom på

Superior-værelser for 2 personer udgår til sommeren 2023. Standard-værelser, 3-sengs værelser og 1- og 2-værelses lejligheder kan bookes til sommeren 2023.

Alle hoteller i Kamari & Agia Paraskevi

Alesahne Beach

Den perfekte beliggenhed lige ved havets svalende bølger, gør Alesahne Beach til et skønt ferievalg. Hvis du foretrækker at bade i poolen, kan du slappe helt af ved hotellet pool. Den største udfordring bliver at vælge mellem de hyggelige taverner på strandpromenaden i Kamari, når middagen skal nydes.

Sunshine (Santorini)

Nyd livet ved poolkanten eller gå de få meter til den specielle sorte lavastenstrand. Her venter der mange skønne strandtimer. De lune aftener indbyder til skønne gåture langs den hyggelige strandpromenade.

Aegean Plaza

Hotel Aegean Plaza på Santorini er et fint hotel i flere mindre bygninger. Her er flere skønne poolområder med både jacuzzi og en separat børnepool. Mindre fitnessrum samt snackbar med udsigt ud over poolen. Tæt på hotellet finder du restauranter og barer, og stranden ligger kun nogle få minutter væk.

Sigalas

Vælger du hotellet Sigala, kan du glæde dig til et hyggeligt hotel med ægte græsk charme. Her er en pool, hvor du kan nyde skønne svømmeture, og stranden med solstole og parasoller ligger lige nedenfor hotellet.

Costa Grand Resort & Spa

På Costa Grand Resort & Spa bor du på et resorthotel direkte på den sorte strand i Kamari. Det er et elegant hotel placeret billedskønt, hvor du kan nyde solrige dage på stranden og lune aftener med en drink i hånden.

Polydefkis

På Polydefkis bor du midt i centrum med stranden rundt om hjørnet, og restauranter på den anden side af gaden. Hvis du foretrækker poolen, er det blot at vælge en skøn solstol ved poolkanten, og nyde solens varme.

Iris

Hotel Iris er et pænt, enkelt hotel, der ligger nær både centrum og lavastranden i Kamari. Her er et lille poolområde med snackbar, som serverer enkle måltider i løbet af dagen.

La Mer

Præcis som navnet antyder er havet altid nærværende på en ferie på hotel La Mer. Her er desuden flere pools, en à la carte-restaurant og et lille spa at slappe af i. Blot nogle skridt herfra ligger Kamaris fristende sorte lavastrand.

Afroditi Venus Beach Resort

Afroditi Venus Beach Resort er beliggende ved den sorte lavastrand i Kamari, hvilket gør, at du bor nær det meste. Smukt poolområde omgivet af palmer, en a la carte-restaurant med dejlig havudsigt og en spa for lidt ekstra luksus.

Mar & Mar Crown Hotel & Suites

Mar & Mar Crown Hotel & Suites er et lille, førsteklasses hotel i Kamari bygget i typisk kykladisk stil. Hotellet lokker med en rolig atmosfære og en smuk panoramaudsigt over Kamari by og havet.

RK Beach Hotel

RK Beach Hotel har en god beliggenhed lige ved stranden i Kamari. Langs med strandpromenaden ligger hotellets restaurant. Nyd feriedagene ved det fine poolområde med solstole, parasoller og poolbar. Rundt om hjørnet findes Kamari centrum med et godt udbud af restauranter og butikker.

Finikas

Finikas er et enkelt hotel nær både strand og centrum i Kamari på Santorini. Hotellet passer til dig som sætter større pris på beliggenhed end faciliteter. Herfra er der ikke langt til den gode rullestensstrand og til nærmeste supermarked er der blot 250 meter.

Kamari Beach

Hotel Kamari Beach er beliggende ved strandpromenaden og den sorte rullestensstrand i Kamari på Santorini. Hotellets restaurant ligge lige ved strandkanten, og fra mange af værelserne såvel som poolområdet, har du udsigt mod havet.

Rosebay

På Hotel Rosebay er poolområdet i midten omgivet af en række mindre bygninger. Slap af ved poolen i de dejlige solstole og forkæl dig med noget at spise eller drikke fra snackbaren. Hvorfor ikke prøve en øl fra et af Santorinis mikrobryggerier?

Lefkothea

Velkommen til Lefkothea, et centralt beliggende hotel, få minutters gang fra stranden i Kamari på Santorini. Her bor du med restauranter og barer bogstaveligt talt rundt om hjørnet og den dejlige stenstrand findes kort fra hotellet.

Andreas

Andreas er et lille hyggeligt hotel med både centrum og lavasandstranden i Kamari tæt på. Her kan du slappe af ved poolen og gå på opdagelse i Santorini. Aldersgrænse for at bo på hotellet er 12 år.

Makarios

Makarios byder på et dejligt poolområde og skønne værelser. Her kan du tilbringe dagen ved poolen i en behagelig solstol og derefter tage en afstikker til stranden med dets sorte lavasand i Kamari, for at fortsætte med at slappe af og svømme eller prøve noget vandsport. Morgenmad indgår i prisen.

Mohitero

Mohitero er et lille familiehotel i de mere rolige dele af Kamari. Her bor du i funktionelle dobbeltværelser, svømmer i poolen og går aftenture ind til Kamari for at spise noget godt på en af tavernaerne. I løbet af dagen kan du leje en bil eller måske tage på en mountainbike-tur og opdage Santorini på egen hånd.

Anamar Santorini

Anamar Santorini er en smuk og afslappende oase i landsbyen Monolithos på Santorini. Hotellet henvender sig til gæster over 16 år. Tag en morgendukkert i poolen før morgenmaden, og så er det tid til at opdage den smukke ø Santorini.

Imperial Med

Velkommen til Imperial Med der ligger på en afsides strand i Agia Paraskevi på Santorini. Her bor du i smukke bygninger med havudsigt blandt hyggelige stier og frodige indergårde.

Strogili

Strogili er et stilfuldt hotel med lys og fin indretning bygget i kykladisk stil. Hotellet har knapt 50 værelser, hvilket giver en personlig og familiær følelse. Slap af ved poolområdet eller gå den korte tur ned til lavastranden i Kamari. Strogili er kun for gæster over 18 år.

Antinea

Hotel Antinea ligger på en bakke i Kamaris udkant og har en storslået udsigt over byen og havet. På hotellet er der to små poolområder og en spa. For ekstra luksus på ferien anbefaler vi at booke junior-suiter eller superior-værelser med privat jacuzzi.

Poseidon Beach

Poseidon Beach er et lille men hyggeligt hotel midt på strandpromenaden i Kamari. Her har du udsigt over den livlige strandpromenade og kort afstand til Kamaris sorte lavastrand. Nyd med fordel din morgenmad på restauranten lige ved stranden med udsigt over det glitrende hav.