Makarios

Makarios byder på et dejligt poolområde og skønne værelser. Her kan du tilbringe dagen ved poolen i en behagelig solstol og derefter tage en afstikker til stranden med dets sorte lavasand i Kamari, for at fortsætte med at slappe af og svømme eller prøve noget vandsport. Morgenmad indgår i prisen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Trippelværelser for 3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Makarios ligger perfekt i gåafstand fra både det sorte lavasand og restauranter og tavernaer i Kamari. Der kan du nyde græske specialiteter og måske starte middagen med en lækker græsk salat, tzatziki og friskbagt brød. Lej en bil og oplev den postkortsmukke ø Santorini med dens karakteristiske bygninger med hvide vægge og blåmalede vinduer og døre.

Hotellet har et indbydende poolområde omgivet af buske og træer med en stor pool, en separat lille børnepool til børn, jacuzzi, solstole og poolhåndklæder. I poolbaren kan du om dagen købe fx en god græsk salat med saganai, kølige drinks og andre lette måltider og snacks.

I løbet af dagen kan du spille tennis og bordtennis (mod betaling). Legeplads.

Reception, gratis wifi på fællesområder. Hotellet ligger nær lufthavnen, og flytrafikken kan virke forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Kamari & Agia Paraskevi

Alesahne Beach

Den perfekte beliggenhed lige ved havets svalende bølger, gør Alesahne Beach til et skønt ferievalg. Hvis du foretrækker at bade i poolen, kan du slappe helt af ved hotellet pool. Den største udfordring bliver at vælge mellem de hyggelige taverner på strandpromenaden i Kamari, når middagen skal nydes.

Aegean Plaza

Hotel Aegean Plaza på Santorini er et fint hotel i flere mindre bygninger. Her er flere skønne poolområder med både jacuzzi og en separat børnepool. Mindre fitnessrum samt snackbar med udsigt ud over poolen. Tæt på hotellet finder du restauranter og barer, og stranden ligger kun nogle få minutter væk.

Costa Grand Resort & Spa

På Costa Grand Resort & Spa bor du på et resorthotel direkte på den sorte strand i Kamari. Det er et elegant hotel placeret billedskønt, hvor du kan nyde solrige dage på stranden og lune aftener med en drink i hånden.

Polydefkis

På det hyggelige og familiære Polydefkis i det centrale Kamari bor du i grønne omgivelser med pool i hotellets have og stranden i Kamari kun et stenkast væk. Her er også restauranter, barer, butikker og underholdning.

Iris

Hotel Iris er et pænt, enkelt hotel, der ligger nær både centrum og lavastranden i Kamari. Her er et lille poolområde med en poolbar.

La Mer Deluxe Hotel & Spa

Præcis som navnet antyder er havet altid nærværende på en ferie på hotel La Mer Deluxe Hotel & Spa. Her er desuden flere pools, en à la carte-restaurant og et lille spa at slappe af i. Blot nogle skridt herfra ligger Kamaris fristende sorte lavastrand.

Afroditi Venus Beach Resort

Afroditi Venus Beach Resort er beliggende ved den sorte lavastrand i Kamari, hvilket gør, at du bor nær det meste. Smukt poolområde omgivet af palmer, en a la carte-restaurant med dejlig havudsigt og en spa for lidt ekstra luksus.

Alexandra

Familieejede Alexandra er et enklere hotel med god beliggenhed i Kamari. Her findes en stor pool, og fra hotellet er der gåafstand til lavastranden Black Beach og strandpromenaden i Kamari. Du kan enten bo i dobbeltværelser eller lejligheder.

Mar & Mar Crown Hotel & Suites

Mar & Mar Crown Hotel & Suites er et lille, førsteklasses hotel i Kamari bygget i typisk kykladisk stil. Hotellet lokker med en rolig atmosfære og en smuk panoramaudsigt over Kamari by og havet. Her kan du booke skønne værelser med jacuzzi.

RK Beach Hotel

RK Beach Hotel har en god beliggenhed lige ved stranden i Kamari. Langs med strandpromenaden ligger hotellets restaurant. Nyd feriedagene ved det fine poolområde med solstole, parasoller og poolbar. Rundt om hjørnet findes Kamari centrum med et godt udbud af restauranter og butikker.

Kamari Beach

Hotel Kamari Beach er beliggende ved strandpromenaden og den sorte rullestensstrand i Kamari på Santorini. Hotellets restaurant ligge lige ved strandkanten, og fra mange af værelserne såvel som poolområdet, har du udsigt mod havet.

Rosebay

På Hotel Rosebay er poolområdet i midten omgivet af en række mindre bygninger. Slap af ved poolen i de dejlige solstole og forkæl dig med noget at spise eller drikke fra snackbaren. Hvorfor ikke prøve en øl fra et af Santorinis mikrobryggerier?

Lefkothea

Velkommen til Lefkothea, et centralt beliggende hotel, få minutters gang fra stranden i Kamari på Santorini. Her bor du med restauranter og barer bogstaveligt talt rundt om hjørnet og den dejlige stenstrand findes kort fra hotellet.

Andreas Hotel

Andreas er et lille hyggeligt hotel med både centrum og lavasandstranden i Kamari tæt på. Her kan du slappe af ved poolen og gå på opdagelse i Santorini. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 12 år.

Strogili

Strogili er et stilfuldt hotel med lys og fin indretning bygget i kykladisk stil. Hotellet har knapt 50 værelser, hvilket giver en personlig og familiær følelse. Slap af ved poolområdet eller gå den korte tur ned til lavastranden i Kamari. Strogili er kun for gæster over 18 år.

Antinea

Hotel Antinea ligger på en bakke i Kamaris udkant og har en storslået udsigt over byen og havet. På hotellet er der to små poolområder og en spa. For ekstra luksus på ferien anbefaler vi at booke superior-værelser med privat jacuzzi.

Smy Mediterranean White Santorini

Smy Mediterranean White Santorini er en rolig oase med detaljer i boho-stil, der kun byder gæster over 16 år velkommen. Hotellet ligger i et roligt område, få hundrede meter fra Agia Paraskevi-stranden. Her bor du omgivet af vinmarker og havluft, ca. 3 kilometer uden for Kamari.

Hotel Zeus

Hotel Zeus ligger kun en kort gåtur fra den sorte lavastrand i Kamari. Hotellet har en pool og en poolbar. Nyd gode middage på en græsk taverne og lune aftener på værelsets balkon.

Summer Dream Santorini

Summer Dream Santorini er et traditionelt lille græsk hotel med skøn beliggenhed. Hotellet ligger nær centrum og med gåafstand fra rullestensstranden i Kamari. Det familiedrevet hotel har en hyggelig og gæstfri atmosfære.