Radisson Blu Zaffron Resort

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Det nybyggede Radisson Blu Zaffron Resort ligger i kystbyen Kamari på Santorini. Hotellet ligger nær både stranden og gågaden med butikker og lokale taverner. Slap af ved poolen, nyd lækker mad i restauranten eller træn i det veludstyrede fitnessrum.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 5 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Zaffron Resort er et nybygget hotel i luksuriøs stil, som ligger i Kamari på den østlige side af Santorini.

På hotellet er der en pool med solstole og hængekøjer man kan slappe af i og en poolbar, der serverer enkle retter. Her findes også et helsecenter med et fuldt udstyret fitnessrum. Desuden er der en restaurant på området.

Gratis wifi på hele hotellet.

Hotellet ligger ca. 150 meter fra Kamari strand, der er en lavastrand og en gågade med flere lokale taverner. Hotellet er også et perfekt udgangspunkt for udflugter i området såsom Mésa Vounó-bjerget, den arkæologiske plads Thera og byerne Fira og Oia.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.