Agrilionas

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

For foden af de høje bjerge og helt ud til havets brusen ligger dette hyggelige hotel Agrilionas. Her findes alle forudsætninger for en stille og rolig ferie. Hvorfor ikke stå op med morgensolen for at udforske områdets skønne natur, inden turen går ned på stranden for dagens første dyp? Der ligger en græsk restaurant i nærheden, som serverer god græsk mad.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i ny del for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

De nye værelser er helt i top og værtsparret incl. forældre altid venlige og imødekommended
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 72 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 30 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Agrilionas ligger godt i Votsalakia med udsigt over havet og bjergene. Her bor du et stenkast fra stranden. Hotellet består af syv bygninger, der sammen skaber et charmerende hotelområde. Lejligheder i den nye del blev bygget i foråret 2023 og er beliggende i en 2-etagers bygning uden elevator.

Poolområdet med pool, en separat børnepool samt solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling.

Gratis wifi i receptionen og ved poolområdet. Deponering i receptionen mod betaling. Receptionen er åben ca. kl 07.00-13.00 og kl. 18.00-21.00.

Votsalakias centrum ligger kun et stenkast væk, hvor man kan sætte sig ned på en taverna og iagttage folkelivet. Ved ankomst og afrejse standser transferbussen ca. 50 m fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Morgenmaden serveres som buffet kl. 07.00-10.00. I starten af maj og slutningen af oktober bestilles morgenmaden fra en menu.

Alle hoteller i Votsalakia

Aspres

Aspres ligger i rolige og naturskønne omgivelser i gåafstand til restauranter, taverner, butikker og caféer. Det lækre poolområde bliver hurtigt hotellets samlingspunkt. Nærmeste supermarked ligger blot en kort gåtur væk fra hotellet.

Ledra

På lejlighedshotellet Ledra kan du nyde rolige og landlige omgivelser i udkanten af Votsalakia. Dagene tilbringes ved poolen og på stranden. Aftengåturen til byens små hyggelige taverner er den perfekte afslutning på dagen.

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa lille og hyggeligt lejlighedshotel i Votsalakia. Det passer perfekt til dig, der ønsker en afslappende ferie i et fredfyldt miljø, hvor der både er pool, spa og fitnessrum.

Sirena Village

Sirena Village i Votsalaika er et moderne lejlighedshotel, der er bygget, så det ligner en traditionel græsk lille by. Det skønne område har oliventræer og små haver, hvor du kan nyde din ferie. Faciliteter som pool og snackbar findes på søsterhotellet Sirena Residence & Spa.

Villa Eleonas

Villa Eleonas er et populært hotel, hvor alle lejligheder har en stor terrasse med privat pool og havudsigt. Området består af 19 smukke villaer i frodige omgivelser, i kort afstand fra badevenlige Votsalakia.

White Rock

Lejlighedshotellet White Rock har fået sit navn fra den hvide klippe, der udgør kulissen ved poolområdet. Her nyder du en ferie i dejlige lejligheder, med kort afstand til havet og stranden. Hvis du booker en 2-værelses lejlighed, kan du få havudsigt fra værelset.

Mando

På lejlighedshotellet Mando er du virkelig nær alt. Hotellet ligger i centrum af Votsalakia, hvor du er nær restauranter, barer og butikker. Kun et stenkast bort fra hotellet ligger stranden og havet, og ved hotellet er der et dejligt poolområde med udsigt til bjergene.

Veronica Beach

Veronica Beach er et charmerende lille lejlighedshotel beliggende blot et stenkast fra stranden i Votsalakia. Flere af lejlighederne har balkon med havudsigt. Votsalakias bedste supermarked ligger bekvemt under Veronica Beach, og her kan du enkelt handle, hvad du behøver under dit ophold.

Angela Beach (Samos)

Det familieejede hotel Angela Beach på Samos tilbyder friske lejligheder og smukke udsigter over havet. Hotellet ligger blot et stenkast fra stranden i Votsalakia, og passer perfekt for dig som prioriterer beliggenhed fremfor faciliteter. Centrum af Votsalakia er lige uden for døren, hvor hovedgaden er det naturlige samlingssted om aftenen.

Kyma

Ved foden af bjerget Kerkis ligger hotel Kyma, der byder på fine lejligheder med en rolig beliggenhed i Votsalakia på Samos. Hotellet er omgivet af en have, og kun et kort stykke væk venter den lange stenstrand og Middelhavet.

Smaragda Beach

Smaragda Beach tilbyder et skønt ophold med perfekt beliggenhed ved stranden. I de rummelige lejligheder er der mulighed for at lave enkle måltider i det lille køkken, og hvis man er mere til restaurantbesøg, ligger Votsalakia centrum en kort gåtur væk.

Theo Studios

Theo Studios er et enkelt lejlighedshotel, kun få hundrede meter fra stranden og centrum af Votsalakia, omgivet af en smuk have. Hotellet ligger i rolige omgivelser med olivenlunde og bjergene giver en flot baggrund.