Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 149 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Personalet, poolen og beliggenheden
-
Der var vildt mange myrer på og lige uden for vores værelse - de traskede hen over vores køkkenbord og dørtrin i en lind strøm. Og så havde et badeforhæng været godt, så vi ikke pladrede vand ud over hele badeværelsesgulvet.

Bekræftet køb : 2021-09-18


10 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2021-09-18


10 ud af 10

+
Beliggenheden, roen
-
Badeværelset:: bl a var badeforhænget sat op for langt inde i brusenichen ( som i forvejen er lille) Palatorerne i håndvask og køkkenvask kalket til.

Bekræftet køb : 2021-09-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-04


10 ud af 10

+
Hyggeligt, pænt, roligt, pool, ikke for stort eller småt. ÉN stor madras i dobbeltsengen og ikke 2 madrasser, der glider fra hinanden….
-
Myrer i køkkenet; men pyt….

Bekræftet køb : 2021-08-28


8 ud af 10

+
Dejlig stor lejlighed med fin udsigt, fin, praktisk og rolig beliggenhed i byen.
-
Flere wifi hotspots, så det ikke kun er i receptionsområdet der er god forbindelse. Der var ingen wifi på vores lejlighed som lå bagerst i hotelområdet.

Bekræftet køb : 2021-08-14


10 ud af 10

+
Atmosfæren som er rolig og venlig
-
Man kan få indtrykket af på Apollos billeder af hotellet at det ligger der hvor der er billeder af hotellets restaurant som ligger i by 5 km væk. Det skal tydeliggøres at man skal betale seperat for Air Con, og hvad det koster.

Bekræftet køb : 2021-08-07


10 ud af 10

+
Rent og pænt, venlige værter, god placering med adgang til restauranter, stranden etc.
-
Hotellet er simpelt - men lever flot op til sine 2 stjerner og er virkelig velfungerende. Det kan skrives tydeligere at aircon er mod ekstra betaling - selvom det er forventeligt.

Bekræftet køb : 2021-07-31


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2021-07-31


9 ud af 10

+
Fin beliggenhed, venligt personale og fredeligt
-
Afløb i badeværelset

Bekræftet køb : 2021-07-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

59 bedømmelser
Meget godt
 
33
Godt
 
16
Middel
 
8
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

30-07-2020

af Maiise Århus, Danmark

Ok lejlighedshotel

Ok lejlighedshotel med hyggelige altaner, dejlige oliven- og frugttræer lige ved døren, fint poolområde og god rengøring. Ligger tæt på vandet, men stenstranden er ikke særlig badevenlig, men 3 km derfra ligger en skøn sandstrand med helt klart vand. I lejlighederne kunne sengene være bedre, aircondition burde være inkluderet og der mangler safetybox.

 
13-02-2017

af snuggi13 Ølgod

Familieejet lejlighedshotel

Min veninde og jeg boede i hver en 1-værelses lejlighed lige overfor receptionen. Vi havde en fantastisk dejlig uge der. Familien var meget imødekommende og utrolig venlige. En dag kom konen med et glas hjemmelavet gele, som vi skulle have til vores morgenmad. Der var ellers mulighed for at købe morgenmad, men vi havde selv med hjemmefra. Vi havde flyttet vores bord og stole ud i solen, hvor vi nød morgenkaffen. Så vi mødte alle dem, der skulle ind til morgenkaffe. Det var rigtig hyggeligt. Stedet lå også helt ugeneret, kun 50-100 m fra byen. Det kan varmt anbefales. De var noget af det mest hjælpsomme i alt, hvad vi havde brug for.

 
08-09-2016

af 111maikene Aalborg, Danmark

Ferie

Vi var på 1 uges sommer ferie( 2 voksne) på Agrilionas der er et familieejet hotel hvor man altid blev mødt med et smil, og de er mere end villig til at svare på spørgsmål. værelserne var pæne og rene og fin terrasse, badeværelset er dog meget lille og det trækker ned af i den samlet vurdering. Endvidere blev der kun gjort rent hver anden dag og det er lidt træls i forhold til toilet spand m.m. I 30 graders varme. Selve hotel området var super hyggeligt med blomster og smukke frugttræer som blev vandet hver dag. pool området var også fin og velholdt, poolen er ikke så stor, men stranden ligger lige nedefor hotellet. Votsalakia er et meget stille men dejligt område hvor der findes en del restauranter mange af dem ligger med udsigt til vandet, dog ligner menu kortet meget hinanden de forskellige steder. Der er ikke så meget natteliv dog findes der nogle barer hvor folk sidder og hygger sig. Der findes både supermarked og en lille bager med frisk brød. Stranden er super dejlig, ikke overfyldt og det er kun det første stykke ud i vandet hvor der er sten derefter er der fin sandbund og roligt vand.

 
16-05-2016

af Steen L Kolding

afslappet

Vi var på 1 uges sommer ferie( 2 voksne og vores datter og hendes kæreste) på Agrilionas et familieejet hotel hvor man altid blev mødt med et smil, værelserne var pæne og rene og fin terrasse, hotel området var super hyggeligt med blomster og smukke frugttræer som blev vandet hver dag. pool området var også fin og velholdt, poolen er ikke så stor, men stranden ligger lige nedefor hotellet. Votsalakia er et meget stille men dejligt område hvor der findes en del rigtig gode restauranter mange af dem ligger med udsigt til vandet og til absolut rimelige priser der er ikke så meget natteliv dog findes der nogle barer hvor folk sidder og hygger sig. Der findes både supermarked og en lille bager med frisk brød. Stranden er super dejlig, ikke overfyldt og det er kun det første stykke ud i vandet hvor der er sten derefter er der fin sandbund og roligt vand. Kan kun anbefale dette dejlige hotel Vores datter og veninde rejser derned igen i år i Juni måned.

 
23-08-2014

af Ulrik P Skovlunde, Copenhagen, Denmark

Fantastisk service

Stor ros til personalet for at hjælpe og skaffe min hjertemedicin. Den fik personalet leveret på hotellet til os. Der er 50 meter til en hyggelig stenstrand og perfekt beliggenhed med hensyn til shopping. Minus og årsagen til jeg ikke kan give 5 stjerner er vi fik håndklæder med store gule pletter på alle 3 gange rengøringen var der samt der er en del larm fra musikken, som først slutter kl. 02.00 hver aften. Det høres.