Sirena Village

  • • Moderne lejlighedshotel
  • • Hyggelige bungalows
  • • Frodige omgivelser

Sirena Village i Votsalaika er et moderne lejlighedshotel, der er bygget, så det ligner en traditionel græsk lille by. Det skønne område har oliventræer og små haver, hvor du kan nyde din ferie. Faciliteter som pool og snackbar findes på søsterhotellet Sirena Residence & Spa.

Tillykke Grækenland!

I dag den 25. marts fejrer vi Grækenlands nationaldag! Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på alle rejser til Grækenland for sommer 2023. Gælder kun i dag!

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At service var så god - personalet super imødekommende. Dejligt mindre hotel (en smuk oase), hvor...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Sirena Village bor du i hyggelige bungalower, der er omgivet grønne områder. Her føles det som at bo i en traditionel græsk by med oliventræer og små haver på hotelområdet. Som gæst har du adgang til alle faciliteter på søsterhotellet Sirena Residence & Spa. Her er der et dejligt poolområde med separat børnepool, solstole, parasoller og en poolbar, der serverer snacks. I nærheden af hotellet ligger stranden Tortuga Beach, hvor gæster kan benytte gratis solstole og parasoller, hvis de køber noget i baren.

På søsterhotellet er der også en legeplads, fitnessrum og spa med indendørs pool, jacuzzi og behandlinger mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet. En kort gåtur væk ligger Votsalakia med restauranter, barer og butikker.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser transferbussen 450 m fra hotellet. Gæster og bagage transporteres med hotellets egen minibus det sidste stykke.

Alle hoteller i Votsalakia

Agrilionas

For foden af de høje bjerge og helt ud til havets brusen ligger dette hyggelige hotel Agrilionas. Her findes alle forudsætninger for en stille og rolig ferie. Hvorfor ikke stå op med morgensolen for at udforske områdets skønne natur, inden turen går ned på stranden for dagens første dyp? Der ligger en græsk restaurant i nærheden, som serverer god græsk mad.

Aspres

Aspres ligger i rolige og naturskønne omgivelser i gåafstand til restauranter, taverner, butikker og caféer. Det lækre poolområde bliver hurtigt hotellets samlingspunkt. Nærmeste supermarked ligger blot en kort gåtur væk fra hotellet.

Ledra

På lejlighedshotellet Ledra kan du nyde rolige og landlige omgivelser i udkanten af Votsalakia. Dagene tilbringes ved poolen og på stranden. Aftengåturen til byens små hyggelige taverner er den perfekte afslutning på dagen.

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa lille og hyggeligt lejlighedshotel i Votsalakia. Det passer perfekt til dig, der ønsker en afslappende ferie i et fredfyldt miljø, hvor der både er pool, spa og fitnessrum.

Villa Eleonas

Alle lejligheder på Hotel Villa Eleonas har stor udeplads med privat pool og havudsigt. Her er 19 fine villaer i dejlige omgivelser med alt, du behøver for en god ferie.

White Rock

Lejlighedshotellet White Rock har fået sit navn fra den hvide klippe, der udgør kulissen ved poolområdet. Her nyder du en ferie i dejlige lejligheder, med kort afstand til havet og stranden. Hvis du booker en 2-værelses lejlighed, kan du få havudsigt fra værelset.

Mando

På lejlighedshotellet Mando er du virkelig nær alt. Hotellet ligger i centrum af Votsalakia, hvor du er nær restauranter, butikker og barer. Kun et stenkast bort fra hotellet ligger stranden og havet, og ved hotellet er der et dejligt poolområde med udsigt til bjergene.

Veronica Beach

Veronica Beach er et charmerende lille lejlighedshotel beliggende blot et stenkast fra stranden i Votsalakia. Flere af lejlighederne har balkon med havudsigt. Votsalakias bedste supermarked ligger bekvemt under Veronica Beach, og her kan du enkelt handle, hvad du behøver under dit ophold.

Angela Beach (Samos)

Det familieejede hotel Angela Beach på Samos tilbyder friske lejligheder og smukke udsigter over havet. Hotellet ligger blot et stenkast fra stranden i Votsalakia, og passer perfekt for dig som prioriterer beliggenhed fremfor faciliteter. Centrum af Votsalakia er lige uden for døren, hvor hovedgaden er det naturlige samlingssted om aftenen.

Kyma

Ved foden af bjerget Kerkis ligger hotel Kyma, der byder på fine lejligheder med en rolig beliggenhed i Votsalakia på Samos. Hotellet er omgivet af en have, og kun et kort stykke væk venter den lange stenstrand og Middelhavet.

Smaragda Beach

Smaragda Beach tilbyder et skønt ophold med perfekt beliggenhed ved stranden. I de rummelige lejligheder er der mulighed for at lave enkle måltider i det lille køkken, og hvis man er mere til restaurantbesøg, ligger Votsalakia centrum en kort gåtur væk.

Pavlis

Hvis du er interesseret i at bo nær stranden, har du fundet det rette hotel. Pavlis er et enkelt lejlighedshotel i Votsalakia på Samos beliggende nær havet. Ved poolområdet kan du nyde solen hele dagen. Om aftenen kan du nemt gå ind til hovedgaden i Votsalakia og finde en charmerende taverne.