Sirena Village

  • • Moderne lejlighedshotel
  • • Hyggelige bungalows
  • • Frodige omgivelser
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Sirena Village i Votsalaika er et moderne lejlighedshotel, der er bygget, så det ligner en traditionel græsk lille by. Det skønne område har oliventræer og små haver, hvor du kan nyde din ferie. Faciliteter som pool og snackbar findes på søsterhotellet Sirena Residence & Spa.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Meget venligt og hjælpsomt personale. Dejlig terrasse ved village. Pænt og rent overalt. Hyggelig stil.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Sirena Village bor du i hyggelige bungalower, der er omgivet grønne områder. Her føles det som at bo i en traditionel græsk by med oliventræer og små haver på hotelområdet. Som gæst har du adgang til alle faciliteter på søsterhotellet Sirena Residence & Spa. Her er der et dejligt poolområde med separat børnepool, solstole, parasoller og en poolbar, der serverer snacks. I nærheden af hotellet ligger stranden Tortuga Beach, hvor gæster kan benytte gratis solstole og parasoller, hvis de køber noget i baren.

På søsterhotellet er der også en legeplads, fitnessrum og spa med indendørs pool, jacuzzi og behandlinger mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet. En kort gåtur væk ligger Votsalakia med restauranter, barer og butikker.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser transferbussen 450 m fra hotellet. Gæster og bagage transporteres med hotellets egen minibus det sidste stykke.