Angela Beach (Samos)

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Det familieejede hotel Angela Beach på Samos tilbyder friske lejligheder og smukke udsigter over havet. Hotellet ligger blot et stenkast fra stranden i Votsalakia, og passer perfekt for dig som prioriterer beliggenhed fremfor faciliteter. Centrum af Votsalakia er lige uden for døren, hvor hovedgaden er det naturlige samlingssted om aftenen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 2 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten. Og gode senge.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 11 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Angela Beach Samos bliver du mødt af en hyggelig og personlig atmosfære. Lejlighedshotellet drives af en familie og ligger lige i centrum af Votsalakia. Lejlighederne er pæne og Angela Beach Samos har en fantastisk beliggenhed – på tværs af gaden fra hotellet breder stranden sig i begge retninger.

Hotellet har ikke en reception, men hotellets personale er på hotellet om dagen og om aftenen, og om natten er der et telefonnummer, du kan ringe til, hvis der sker noget akut. En kort gåtur langs strandvejen tager dig til lokale taverner, barer og shopping. Supermarked ligger ved siden af hotellet. Trafikken i området kan til tider være intens.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Votsalakia

Agrilionas

For foden af de høje bjerge og helt ud til havets brusen ligger dette hyggelige hotel Agrilionas. Her findes alle forudsætninger for en stille og rolig ferie. Hvorfor ikke stå op med morgensolen for at udforske områdets skønne natur, inden turen går ned på stranden for dagens første dyp? Der ligger en græsk restaurant i nærheden, som serverer god græsk mad.

Aspres

Aspres ligger i rolige og naturskønne omgivelser i gåafstand til restauranter, taverner, butikker og caféer. Det lækre poolområde bliver hurtigt hotellets samlingspunkt. Nærmeste supermarked ligger blot en kort gåtur væk fra hotellet.

Ledra

På lejlighedshotellet Ledra kan du nyde rolige og landlige omgivelser i udkanten af Votsalakia. Dagene tilbringes ved poolen og på stranden. Aftengåturen til byens små hyggelige taverner er den perfekte afslutning på dagen.

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa lille og hyggeligt lejlighedshotel i Votsalakia. Det passer perfekt til dig, der ønsker en afslappende ferie i et fredfyldt miljø, hvor der både er pool, spa og fitnessrum.

Sirena Village

Sirena Village i Votsalaika er et moderne lejlighedshotel, der er bygget, så det ligner en traditionel græsk lille by. Det skønne område har oliventræer og små haver, hvor du kan nyde din ferie. Faciliteter som pool og snackbar findes på søsterhotellet Sirena Residence & Spa.

Villa Eleonas

Villa Eleonas er et populært hotel, hvor alle lejligheder har en stor terrasse med privat pool og havudsigt. Området består af 19 smukke villaer i frodige omgivelser, i kort afstand fra badevenlige Votsalakia.

White Rock

Lejlighedshotellet White Rock har fået sit navn fra den hvide klippe, der udgør kulissen ved poolområdet. Her nyder du en ferie i dejlige lejligheder, med kort afstand til havet og stranden. Hvis du booker en 2-værelses lejlighed, kan du få havudsigt fra værelset.

Mando

På lejlighedshotellet Mando er du virkelig nær alt. Hotellet ligger i centrum af Votsalakia, hvor du er nær restauranter, barer og butikker. Kun et stenkast bort fra hotellet ligger stranden og havet, og ved hotellet er der et dejligt poolområde med udsigt til bjergene.

Veronica Beach

Veronica Beach er et charmerende lille lejlighedshotel beliggende blot et stenkast fra stranden i Votsalakia. Flere af lejlighederne har balkon med havudsigt. Votsalakias bedste supermarked ligger bekvemt under Veronica Beach, og her kan du enkelt handle, hvad du behøver under dit ophold.

Kyma

Ved foden af bjerget Kerkis ligger hotel Kyma, der byder på fine lejligheder med en rolig beliggenhed i Votsalakia på Samos. Hotellet er omgivet af en have, og kun et kort stykke væk venter den lange stenstrand og Middelhavet.

Smaragda Beach

Smaragda Beach tilbyder et skønt ophold med perfekt beliggenhed ved stranden. I de rummelige lejligheder er der mulighed for at lave enkle måltider i det lille køkken, og hvis man er mere til restaurantbesøg, ligger Votsalakia centrum en kort gåtur væk.

Theo Studios

Theo Studios er et enkelt lejlighedshotel, kun få hundrede meter fra stranden og centrum af Votsalakia, omgivet af en smuk have. Hotellet ligger i rolige omgivelser med olivenlunde og bjergene giver en flot baggrund.