Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 126 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Lille altan, mangler snor el lign til at tørre håndklæder, mangler bruseafskærmning og måske et par knager til overtøjet

Bekræftet køb : 2023-10-14


10 ud af 10

+
Dejlig beliggenhed, god service og god rengøring/skift af håndklæder og sengelinned.
-
Der måtte godt have været bedre udsigt fra lejligheden. Det stod høje buske foran, som kunne være lidt lavere. Nedenstående har ikke noget med hotellet at gøre, men det var meget generende/utrygt, at der løb 4 løse hunde rundt på stranden. Det kan faktisk betyde, at vi ikke vil komme igen.

Bekræftet køb : 2023-10-07


9 ud af 10

+
Placering, ejerfamilien og udsigten hvis balkon
-
Kender det

Bekræftet køb : 2023-10-07


6 ud af 10

+
-
Der var meget larm af hotellets børn,da vi boede lige ud til receptionen,samt ikke meget privatliv da ejerne tit sad lige udenfor med deres børn.

Bekræftet køb : 2023-10-07


8 ud af 10

+
udsigten
-
rigtig dårlig senge, og så aircondition på lejligheden har ikke den ønsket effekt da alt den kolde luft ryger ned på stueplan pga placeringen af aircondition

Bekræftet køb : 2023-09-30


8 ud af 10

+
Hyggelig have med fred og ro, funktionelle værelser, dejlig ramme til en hyggelig ferie
-
Det levede fuld op til vores forventninger

Bekræftet køb : 2023-09-30


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-
De burde have lidt mere køkkenudstyr, så som spækbræt og urtekniv. Derudover vil det være godt med afskærmning til naboer på terrassen. f.eks nogle planter eller matteret glas, da man i den nye afdeling, som er meget lækker, intet privatliv har på terrassen.

Bekræftet køb : 2023-09-23


7 ud af 10

+
Beliggenheden, uden tvivl. Dernæst terrassen.
-
Pool så kold at man ikke kunne bade i den - så varmere vand😉 Bedre rengøring på værelset.

Bekræftet køb : 2023-09-23


8 ud af 10

+
Hotellet lå godt og centralt. Samtidig ligger det lidt tilbagetruklet fra vejen, så der var hverken trafikstøj eller larm fra den bar, hvor man havde levende musik. Rengøringen var utrolig fin.
-
Vores lejlighed, nr 37, havde ikke aircondition. Vi fik at vide, det var, fordi vi rejste med Apollo. Aircondition bør indberegnes i prisen, det var meget varmt om natten, 28 grader indendørs, og umuligt at lave gennemtræk.

Bekræftet køb : 2023-09-23


10 ud af 10

+
Super sødt personale og service. Fik et helt nyt værelse og alt var bare super skønt. Ikke sidste gang vi bor der.
-

Bekræftet køb : 2023-09-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

71 bedømmelser
Meget godt
 
40
Godt
 
21
Middel
 
8
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

18-06-2022

af Christian H

Dejligt sted

Dejligt lejligheds-hotel med god beliggenhed tilbagetrukket fra restauranter og turistshops. Vi boede på 1. sal bagerst i bebyggelsen, med stor og ugenert balkon. God placering på øen ift. seværdigheder og strande. Søde og hjælpsomme personaler. Kan varmt anbefales.

 
30-07-2020

af Mai T Århus, Danmark

Ok lejlighedshotel

Ok lejlighedshotel med hyggelige altaner, dejlige oliven- og frugttræer lige ved døren, fint poolområde og god rengøring. Ligger tæt på vandet, men stenstranden er ikke særlig badevenlig, men 3 km derfra ligger en skøn sandstrand med helt klart vand. I lejlighederne kunne sengene være bedre, aircondition burde være inkluderet og der mangler safetybox.

 
13-02-2017

af snuggi13 Jylland, Danmark

Familieejet lejlighedshotel

Min veninde og jeg boede i hver en 1-værelses lejlighed lige overfor receptionen. Vi havde en fantastisk dejlig uge der. Familien var meget imødekommende og utrolig venlige. En dag kom konen med et glas hjemmelavet gele, som vi skulle have til vores morgenmad. Der var ellers mulighed for at købe morgenmad, men vi havde selv med hjemmefra. Vi havde flyttet vores bord og stole ud i solen, hvor vi nød morgenkaffen. Så vi mødte alle dem, der skulle ind til morgenkaffe. Det var rigtig hyggeligt. Stedet lå også helt ugeneret, kun 50-100 m fra byen. Det kan varmt anbefales. De var noget af det mest hjælpsomme i alt, hvad vi havde brug for.

 
08-09-2016

af 111maikene Aalborg, Danmark

Ferie

Vi var på 1 uges sommer ferie( 2 voksne) på Agrilionas der er et familieejet hotel hvor man altid blev mødt med et smil, og de er mere end villig til at svare på spørgsmål. værelserne var pæne og rene og fin terrasse, badeværelset er dog meget lille og det trækker ned af i den samlet vurdering. Endvidere blev der kun gjort rent hver anden dag og det er lidt træls i forhold til toilet spand m.m. I 30 graders varme. Selve hotel området var super hyggeligt med blomster og smukke frugttræer som blev vandet hver dag. pool området var også fin og velholdt, poolen er ikke så stor, men stranden ligger lige nedefor hotellet. Votsalakia er et meget stille men dejligt område hvor der findes en del restauranter mange af dem ligger med udsigt til vandet, dog ligner menu kortet meget hinanden de forskellige steder. Der er ikke så meget natteliv dog findes der nogle barer hvor folk sidder og hygger sig. Der findes både supermarked og en lille bager med frisk brød. Stranden er super dejlig, ikke overfyldt og det er kun det første stykke ud i vandet hvor der er sten derefter er der fin sandbund og roligt vand.

 
16-05-2016

af Steen L Kolding

afslappet

Vi var på 1 uges sommer ferie( 2 voksne og vores datter og hendes kæreste) på Agrilionas et familieejet hotel hvor man altid blev mødt med et smil, værelserne var pæne og rene og fin terrasse, hotel området var super hyggeligt med blomster og smukke frugttræer som blev vandet hver dag. pool området var også fin og velholdt, poolen er ikke så stor, men stranden ligger lige nedefor hotellet. Votsalakia er et meget stille men dejligt område hvor der findes en del rigtig gode restauranter mange af dem ligger med udsigt til vandet og til absolut rimelige priser der er ikke så meget natteliv dog findes der nogle barer hvor folk sidder og hygger sig. Der findes både supermarked og en lille bager med frisk brød. Stranden er super dejlig, ikke overfyldt og det er kun det første stykke ud i vandet hvor der er sten derefter er der fin sandbund og roligt vand. Kan kun anbefale dette dejlige hotel Vores datter og veninde rejser derned igen i år i Juni måned.