Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 189 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Ro og god atmosfære
-
Småreparationer i lejligheden

Bekræftet køb : 2023-09-16


9 ud af 10

+
Beliggenhed, de rolige omgivelser og det dejlige værelse med den store balkon
-
Nogle børnesygdomme med det nybyggede hvor fx gardinet ikke helt fungerede og døren var lidt svær at åbne

Bekræftet køb : 2023-09-16


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-09-09


4 ud af 10

+
Beliggenheden.
-
Slidt, trænger til renovering. Mangelfyld køkkengrej. Manglede en toaster. Der var opsat emhætte, men ingen aftræk.

Bekræftet køb : 2023-09-02


10 ud af 10

+
Stille og roligt familie ejet hotel. Søde og hjælpsomme ejere.
-
Det kunne være rart med en lille bar.

Bekræftet køb : 2023-08-19


7 ud af 10

+
Lille rolig hotel. Få værelser.
-
Ældre værelse - bør renoveres i alle værelser.

Bekræftet køb : 2023-08-19


9 ud af 10

+
Det bedste ved hotellet var terrassen med udsigt ud til havet.
-
Bedre stole på terrassen da den ligger helt fantastisk og har brugt timer på at sidde og se og lytte til havet fra tidlig morgen

Bekræftet køb : 2023-08-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-08-19


8 ud af 10

+
Helt klart placeringen og den gode udsigt. Her ud over var servicen perfekt og værelset var lækkert
-
Det undrede os, at der ikke var håndsæbe på badeværelset og at der her ud over ikke var flere ting i køkkenet, så som opvaske ting, skarpe knive og andre småting

Bekræftet køb : 2023-08-12


10 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2023-08-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

70 bedømmelser
Meget godt
 
40
Godt
 
21
Middel
 
8
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

18-06-2022

af Christian H

Dejligt sted

Dejligt lejligheds-hotel med god beliggenhed tilbagetrukket fra restauranter og turistshops. Vi boede på 1. sal bagerst i bebyggelsen, med stor og ugenert balkon. God placering på øen ift. seværdigheder og strande. Søde og hjælpsomme personaler. Kan varmt anbefales.

 
30-07-2020

af Mai T Århus, Danmark

Ok lejlighedshotel

Ok lejlighedshotel med hyggelige altaner, dejlige oliven- og frugttræer lige ved døren, fint poolområde og god rengøring. Ligger tæt på vandet, men stenstranden er ikke særlig badevenlig, men 3 km derfra ligger en skøn sandstrand med helt klart vand. I lejlighederne kunne sengene være bedre, aircondition burde være inkluderet og der mangler safetybox.

 
13-02-2017

af snuggi13 Jylland, Danmark

Familieejet lejlighedshotel

Min veninde og jeg boede i hver en 1-værelses lejlighed lige overfor receptionen. Vi havde en fantastisk dejlig uge der. Familien var meget imødekommende og utrolig venlige. En dag kom konen med et glas hjemmelavet gele, som vi skulle have til vores morgenmad. Der var ellers mulighed for at købe morgenmad, men vi havde selv med hjemmefra. Vi havde flyttet vores bord og stole ud i solen, hvor vi nød morgenkaffen. Så vi mødte alle dem, der skulle ind til morgenkaffe. Det var rigtig hyggeligt. Stedet lå også helt ugeneret, kun 50-100 m fra byen. Det kan varmt anbefales. De var noget af det mest hjælpsomme i alt, hvad vi havde brug for.

 
08-09-2016

af 111maikene Aalborg, Danmark

Ferie

Vi var på 1 uges sommer ferie( 2 voksne) på Agrilionas der er et familieejet hotel hvor man altid blev mødt med et smil, og de er mere end villig til at svare på spørgsmål. værelserne var pæne og rene og fin terrasse, badeværelset er dog meget lille og det trækker ned af i den samlet vurdering. Endvidere blev der kun gjort rent hver anden dag og det er lidt træls i forhold til toilet spand m.m. I 30 graders varme. Selve hotel området var super hyggeligt med blomster og smukke frugttræer som blev vandet hver dag. pool området var også fin og velholdt, poolen er ikke så stor, men stranden ligger lige nedefor hotellet. Votsalakia er et meget stille men dejligt område hvor der findes en del restauranter mange af dem ligger med udsigt til vandet, dog ligner menu kortet meget hinanden de forskellige steder. Der er ikke så meget natteliv dog findes der nogle barer hvor folk sidder og hygger sig. Der findes både supermarked og en lille bager med frisk brød. Stranden er super dejlig, ikke overfyldt og det er kun det første stykke ud i vandet hvor der er sten derefter er der fin sandbund og roligt vand.

 
16-05-2016

af Steen L Kolding

afslappet

Vi var på 1 uges sommer ferie( 2 voksne og vores datter og hendes kæreste) på Agrilionas et familieejet hotel hvor man altid blev mødt med et smil, værelserne var pæne og rene og fin terrasse, hotel området var super hyggeligt med blomster og smukke frugttræer som blev vandet hver dag. pool området var også fin og velholdt, poolen er ikke så stor, men stranden ligger lige nedefor hotellet. Votsalakia er et meget stille men dejligt område hvor der findes en del rigtig gode restauranter mange af dem ligger med udsigt til vandet og til absolut rimelige priser der er ikke så meget natteliv dog findes der nogle barer hvor folk sidder og hygger sig. Der findes både supermarked og en lille bager med frisk brød. Stranden er super dejlig, ikke overfyldt og det er kun det første stykke ud i vandet hvor der er sten derefter er der fin sandbund og roligt vand. Kan kun anbefale dette dejlige hotel Vores datter og veninde rejser derned igen i år i Juni måned.