Veronica Beach

  • • Charmerende lejlighedshotel
  • • God beliggenhed
  • • Nær stranden

Veronica Beach er et charmerende lille lejlighedshotel beliggende blot et stenkast fra stranden i Votsalakia. Flere af lejlighederne har balkon med havudsigt. Votsalakias bedste supermarked ligger bekvemt under Veronica Beach, og her kan du enkelt handle, hvad du behøver under dit ophold.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Så smukt renoveret, fin havudsigt og fantastiske mennesker omkring os.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Veronica Beach tilbyder den bedste beliggenhed i Votsalakia. Her bor du midt i centrum nær stranden, og flere af lejlighederne tilbyder havudsigt. Dette er et perfekt hotel for dig, der sætter mere pris på beliggenhed end på faciliteter.

Hotellet ligger oven på Votsalakias bedste supermarked - perfekt til at handle til gode måltider i lejligheden. Der er ingen reception på hotellet. Hvis du vil i kontakt med hotelejeren, kan du finde ham i supermarkedet nedenfor hotellet, som han også ejer. Votsalakias centrum ligger lige udenfor hoteldøren og her er et godt udvalg af restauranter og barer.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Votsalakia

Agrilionas

For foden af de høje bjerge og helt ud til havets brusen ligger dette hyggelige hotel Agrilionas. Her findes alle forudsætninger for en stille og rolig ferie. Hvorfor ikke stå op med morgensolen for at udforske områdets skønne natur, inden turen går ned på stranden for dagens første dyp? Der ligger en græsk restaurant i nærheden, som serverer god græsk mad.

Aspres

Aspres ligger i rolige og naturskønne omgivelser i gåafstand til restauranter, taverner, butikker og caféer. Det lækre poolområde bliver hurtigt hotellets samlingspunkt. Nærmeste supermarked ligger blot en kort gåtur væk fra hotellet.

Ledra

På lejlighedshotellet Ledra kan du nyde rolige og landlige omgivelser i udkanten af Votsalakia. Dagene tilbringes ved poolen og på stranden. Aftengåturen til byens små hyggelige taverner er den perfekte afslutning på dagen.

Sirena Residence & Spa

Sirena Residence & Spa lille og hyggeligt lejlighedshotel i Votsalakia. Det passer perfekt til dig, der ønsker en afslappende ferie i et fredfyldt miljø, hvor der både er pool, spa og fitnessrum.

Sirena Village

Sirena Village i Votsalaika er et moderne lejlighedshotel, der er bygget, så det ligner en traditionel græsk lille by. Det skønne område har oliventræer og små haver, hvor du kan nyde din ferie. Faciliteter som pool og snackbar findes på søsterhotellet Sirena Residence & Spa.

Villa Eleonas

Alle lejligheder på Hotel Villa Eleonas har stor udeplads med privat pool og havudsigt. Her er 19 fine villaer i dejlige omgivelser med alt, du behøver for en god ferie.

White Rock

Lejlighedshotellet White Rock har fået sit navn fra den hvide klippe, der udgør kulissen ved poolområdet. Her nyder du en ferie i dejlige lejligheder, med kort afstand til havet og stranden. Hvis du booker en 2-værelses lejlighed, kan du få havudsigt fra værelset.

Mando

På lejlighedshotellet Mando er du virkelig nær alt. Hotellet ligger i centrum af Votsalakia, hvor du er nær restauranter, butikker og barer. Kun et stenkast bort fra hotellet ligger stranden og havet, og ved hotellet er der et dejligt poolområde med udsigt til bjergene.

Angela Beach (Samos)

Det familieejede hotel Angela Beach på Samos tilbyder friske lejligheder og smukke udsigter over havet. Hotellet ligger blot et stenkast fra stranden i Votsalakia, og passer perfekt for dig som prioriterer beliggenhed fremfor faciliteter. Centrum af Votsalakia er lige uden for døren, hvor hovedgaden er det naturlige samlingssted om aftenen.

Kyma

Ved foden af bjerget Kerkis ligger hotel Kyma, der byder på fine lejligheder med en rolig beliggenhed i Votsalakia på Samos. Hotellet er omgivet af en have, og kun et kort stykke væk venter den lange stenstrand og Middelhavet.

Smaragda Beach

Smaragda Beach tilbyder et skønt ophold med perfekt beliggenhed ved stranden. I de rummelige lejligheder er der mulighed for at lave enkle måltider i det lille køkken, og hvis man er mere til restaurantbesøg, ligger Votsalakia centrum en kort gåtur væk.

Pavlis

Hvis du er interesseret i at bo nær stranden, har du fundet det rette hotel. Pavlis er et enkelt lejlighedshotel i Votsalakia på Samos beliggende nær havet. Ved poolområdet kan du nyde solen hele dagen. Om aftenen kan du nemt gå ind til hovedgaden i Votsalakia og finde en charmerende taverne.