Theorem

apollo mondo one of a kind

Theorem er et hotel ud over det sædvanlige, et stilfuldt hotel for dig over 16 år med en unik følelse og er derfor blevet udvalgt som en Apollo Mondo One of a Kind. Her blandes moderne græsk arkitektur og nutidens teknologi med design og lokale traditioner. Hotellet er nyrenoveret til sommeren 2023 og ligger midt i maleriske Pythagorion - et stenkast fra havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 70 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Theorem er et elegant boutiquehotel i græsk nyklassicistisk stil med den bedste beliggenhed, midt i smalle gyder og gader i Pythagorion på Samos, som har en smuk have og hele hotellet ånder kvalitet med gennemtænkte detaljer.

Oplev omgivelserne
Hotellet ligger midt i Pythagorions smukke og historiske centrum og lige bagved havnen med dens fine havnepromenade. Omkring hotellet ligger smalle gader med et rigt hverdagsliv og her kan du slentre rundt og opdage hyggelige barer, lokale taverner, restauranter og butikker med lokale håndværkere samt frugt- og grøntmarkeder. Inden for gåafstand finder du også slottet Lykourgos Logothetis, Panagia-kirken og Archeological Museum of Pythagorio.

Lidt sødt og lidt salt
Alle hotellets gæster er velkomne på hotel Lithos, hvor poolen kan benyttes gratis. Hotellet har også poolbar/restaurant til drinks og lette frokostretter - der er ca. 700 meter til hotel Lithos. Sten- og rullestensstranden i Pythagorion ligger ca. 70 meter væk, og du kan låne badehåndklæder på hotellet.

Morgenmad og lidt motion
Theorem har en dejlig veranda, hvor du spiser en lækker sund morgenmadsbuffet med græske, lokale elementer og det seneste inden for morgenmad og brunch trends. Gluten- og laktosefrie produkter er tilgængelige, og der tilbydes vegetariske muligheder. Baren er åben om aftenen og til sent. Hotellets fitnessrum tilbyder det nyeste træningsudstyr.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Strygebræt og strygejern kan lånes i receptionen. Bagageopbevaring. Vaskeservice. Offentlig parkering på gaden, ca. 50 meter fra hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

Byliv og begrænset lokaltrafik nær hotellet.

Apollo Mondo One Of A Kind
  • Unikke hoteloplevelser
  • Gennemtænkt helhed og atmosfære
  • Nøje udvalgte af Apollo
  • Altid minimum 3 stjerner

Alle hoteller i Pythagorion

Evripili

Hotel Evripili passer perfekt til dig, der kan lide rustik charme. Her er enkelt og hyggeligt, og du bor nær både strand og centrum. Rundt om hjørnet ligger taverner, hvor du kan nyde det græske køkken.

Glicorisa Beach

Store, velkendte Glicorisa Beach byder på en international atmosfære og en meget smuk beliggenhed på en skråning nær badebugten. Det store poolområde indbyder til mange dejlige svømmeture, og strandrestauranten findes lige nedenfor. Desuden kan du nyde en smuk havudsigt fra din udeplads.

Mykali

Mykali har en smuk udsigt over havet og ligger lige udenfor centrum af Pythagorion. Det fine poolområde lokker med afslapning og kvalitetstid og hvis du har brug for lave andet, kan du gå i poolbaren, jacuzzien eller på tennisbanen. Stranden ligger indenfor gåafstand.

Polixeni

Hotel Polixeni er et perfekt valg for dig, som vil bo centralt i Pythagorion. Hotellet ligger direkte ved den fine havnepromenade, hvor der findes masser af taverner, restauranter, caféer. Stranden er desuden indenfor gåafstand.

Katerina (Samos)

Katerina er et fint lille hotel ved stranden i Pythagorion på Samos. Her kan du nyde sol og afslapning med havet lige uden for døren. I den græske blå-hvide strandbar kan du nyde kølige drinks. Leder du efter noget enkelt og hyggeligt med beliggenhed nær det krystalblå hav, så er hotel Katerina hotellet for dig.

Athina

Athina er et dejligt lille lejlighedshotel for gæster over 15 år. Her mærkes en lokal, græsk atmosfære. Hotellet ligger i centrum af Pythagorion med kort afstand til det meste. Ved det frodige poolområde er der solstole og parasoller, og vil du bade i havet, så ligger stranden i gåafstand.

Stratos

Vil du bo midt i Pythagorions centrum nær strand og fornøjelser er hotel Stratos et godt valg. Her venter svalende dyp i havet og Pythagorions charmerende gader lige udenfor døren, her er havnepromenaden det naturlige samlingspunkt, hvor du kan betragte folkelivet.

Fito Aqua Bleu Resort

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort på Samos, der ligger på den lange strand Potokaki Beach. Hoteller er et af Samos' ældste, og den græske hotelrestauranten Almyra, har gjort hotellet velkendt på hele øen. Fra hotellet er der kun kort afstand til Pythagorions hyggelige havn.

Proteas Blu Resort

Hotel Proteas Blu Resort i udkanten af Pythagorion på Samos er henvender sig til voksne over 16 år. Den smukke udsigt over havet fra alle værelser og beliggenheden lige på stranden gør dette hotel til enhvers drøm.

Kouros Seasight

Hotel Kouros Seasight i udkanten af Pythagorion ligger lige ved havet. Morgenmaden serveres ved hotellets restaurant ved stranden, og ved poolområdet er der en swim-up bar, hvor man kan bestille en kølig drink.

Lenox

Lenox er et enkelt og hyggeligt lille hotel, højt beliggende i Pythagorion. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for dig, som vil udforske Samos på egen hånd. Dele af hotellet har en skøn udsigt over havet og Pythagorions havn.

Naftilos Boutique

Naftilos Boutique er et hotel for gæster over 16 år og beliggende i rolige omgivelser et stykke udenfor Pythagorion. Her venter et poolområde med udsigt over havet, og en restaurant der serverer græske retter. Stranden ligger kun en kort gåtur væk.

Panorama (Samos)

Hotel Panorama ligger højt med en fantastisk udsigt over havnen og havet i Pythagorion. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker at opleve Samos på egen hånd - måske med en lejebil? Der er en lang trappe, som fører direkte ned til centrum med taverner, butikker og et aktivt natteliv.

Princessa Riviera Resort

Fra Princessa Riviera Resort er udsigten over havet noget ekstra. Her kan du også nyde stille svømmeture i poolen, beliggenhed nær smukke Glicorisa Beach og værelser med udsigt over vandet. Morgenmadsbuffet indgår.

Casa Cook Samos

Velkommen til Casa Cook Samos – et hotel, der åbner dørene til foråret og byder gæster over 16 år velkommen. Her er alt friskt og indretningen er i rolige, naturlige toner og med pools, restaurant, fitnessrum og ikke mindst det skønne loungeområde. Velkommen til en afslappet ferie i fredelige omgivelser på et moderne og prisvindende hotel med fremragende service!

Electra Apartments

Electra Apartments ligger i landlige omgivelser og havet kan ses herfra. Hotellet er opkaldt efter den tidligere ejer Electra Daskalakis, som skabte en have fuld af blomster, oliventræer, cypresser og mange citrustræer. Nyd afslappende dage ved poolen og i lejlighederne har du mulighed for selv at lave noget velsmagende og enkelt til middag.