Princessa Riviera Resort

  • • Tæt ved stranden
  • • Skøn udsigt over havet
  • • Dejligt poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Fra Princessa Riviera Resort er udsigten over havet noget ekstra. Her kan du også nyde stille svømmeture i poolen, beliggenhed nær smukke Glicorisa Beach og værelser med udsigt over vandet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten og venligt/smilende hjælpsomt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Princessa Riviera Resort er beliggende nær stranden og består af fem bygninger. Ved poolområdet findes pool, separat børnepool samt solstole og parasoller. Nærmeste strande ligger ca. 200 meter væk. Pool-/snackbar med begrænsede åbningstider, især i starten og slutningen af sæsonen. Restaurant som serverer morgenmad ligger i hovedbygningen.

Gratis wifi i receptionen og poolbaren. Et lille og enkelt fitnessrum. Ca. 3 km til restauranter, butikker og barer i Pythagorion. Bemærk at vejen til Pythagorion er trafikeret, og der er kun et fortov halvvejs til byen fra hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Pr. 2017 må mobilselskaberne ikke længere tage betaling for roaming i EU, dette betyder, at du kan surfe gratis. Dog skal du være opmærksom på, at når du befinder dig på Hotel Princessa Riviera Resort, er der risiko for at blive koblet på en mast i et andet land, og dermed betale høje gebyrer. Dette kan ske uden, at man modtager en SMS med information, og det er derfor vigtigt at være ekstra opmærksom. Vi anbefaler, at du kontakter dit mobilselskab for at høre hvilke regler, der gælder dit abonnement.

Der er meget dårlig mobildækning omkring hotellet, til tider næsten ingen.

Alle hoteller i Pythagorion

Evripili

Hotel Evripili passer perfekt til dig, der kan lide rustik charme. Her er enkelt og hyggeligt, og du bor nær både strand og centrum. Rundt om hjørnet ligger taverner, hvor du kan nyde det græske køkken.

Glicorisa Beach

Store, velkendte Glicorisa Beach byder på en international atmosfære og en meget smuk beliggenhed på en skråning nær badebugten. Det store poolområde indbyder til mange dejlige svømmeture, og strandrestauranten findes lige nedenfor. Desuden kan du nyde en smuk havudsigt fra din udeplads.

Mykali

Mykali har en smuk udsigt over havet og ligger lige udenfor centrum af Pythagorion. Det fine poolområde lokker med afslapning og kvalitetstid og hvis du har brug for lave andet, kan du gå i poolbaren, jacuzzien eller på tennisbanen. Stranden ligger indenfor gåafstand.

Polixeni

Hotel Polixeni er et perfekt valg for dig, som vil bo centralt i Pythagorion. Hotellet ligger direkte ved den fine havnepromenade, hvor der findes masser af taverner, restauranter, caféer. Stranden er desuden indenfor gåafstand.

Katerina (Samos)

Katerina er et fint lille hotel ved stranden i Pythagorion på Samos. Her kan du nyde sol og afslapning med havet lige uden for døren. I den græske blå-hvide strandbar kan du nyde kølige drinks. Leder du efter noget enkelt og hyggeligt med beliggenhed nær det krystalblå hav, så er hotel Katerina hotellet for dig.

Athina

Athina er et dejligt lille lejlighedshotel for gæster over 15 år. Her mærkes en lokal, græsk atmosfære. Hotellet ligger i centrum af Pythagorion med kort afstand til det meste. Ved det frodige poolområde er der solstole og parasoller, og vil du bade i havet, så ligger stranden i gåafstand.

Stratos

Vil du bo midt i Pythagorions centrum nær strand og fornøjelser er hotel Stratos et godt valg. Her venter svalende dyp i havet og Pythagorions charmerende gader lige udenfor døren, her er havnepromenaden det naturlige samlingspunkt, hvor du kan betragte folkelivet.

Fito Aqua Bleu Resort

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort på Samos, der ligger på den lange strand Potokaki Beach. Hoteller er et af Samos' ældste, og den græske hotelrestauranten Almyra, har gjort hotellet velkendt på hele øen. Fra hotellet er der kun kort afstand til Pythagorions hyggelige havn.

Proteas Blu Resort

Hotel Proteas Blu Resort i udkanten af Pythagorion på Samos er henvender sig til voksne over 16 år. Den smukke udsigt over havet fra alle værelser og beliggenheden lige på stranden gør dette hotel til enhvers drøm.

Kouros Seasight

Hotel Kouros Seasight i udkanten af Pythagorion ligger lige ved havet. Morgenmaden serveres ved hotellets restaurant ved stranden, og ved poolområdet er der en swim-up bar, hvor man kan bestille en kølig drink.

Lenox

Lenox er et enkelt men hyggeligt lille hotel, højt beliggende i Pythagorion. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for dig, som vil udforske Samos på egen hånd. Dele af hotellet har en skøn udsigt over havet og Pythagorions havn.

Naftilos Boutique

Naftilos Boutique er et hotel for gæster over 16 år og beliggende i rolige omgivelser et stykke udenfor Pythagorion. Her venter et poolområde med udsigt over havet, og en restaurant der serverer græske retter. Stranden ligger kun en kort gåtur væk.

Panorama (Samos)

Hotel Panorama ligger højt med en fantastisk udsigt over havnen og havet i Pythagorion. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker at opleve Samos på egen hånd - måske med en lejebil? Der er en lang trappe, som fører direkte ned til centrum med taverner, butikker og et aktivt natteliv.

Casa Cook Samos

Velkommen til Casa Cook Samos – et hotel, der åbner dørene til foråret og byder gæster over 16 år velkommen. Her er alt nyt og friskt og i rolige, naturlige toner og med pools, restaurant, fitnessrum og ikke mindst det skønne loungeområde. Velkommen til en afslappet ferie i fredelige omgivelser på et moderne hotel med fremragende service!