Princessa Riviera Resort

  • • Tæt ved stranden
  • • Skøn udsigt over havet
  • • Dejligt poolområde
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Fra Princessa Riviera Resort er udsigten over havet noget ekstra. Her kan du også nyde stille svømmeture i poolen, beliggenhed nær smukke Glicorisa Beach og værelser med udsigt over vandet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Værelser, beliggenhed, udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Princessa Riviera Resort er beliggende nær stranden og består af fem bygninger. Ved poolområdet findes pool, separat børnepool samt solstole og parasoller. Nærmeste strande ligger ca. 200 meter væk. Pool-/snackbar med begrænsede åbningstider, især i starten og slutningen af sæsonen. Restaurant som serverer morgenmad ligger i hovedbygningen.

Gratis wifi i receptionen og poolbaren. Et lille og enkelt fitnessrum. Ca. 3 km til restauranter, butikker og barer i Pythagorion. Bemærk at vejen til Pythagorion er trafikeret, og der er kun et fortov halvvejs til byen fra hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Pr. 2017 må mobilselskaberne ikke længere tage betaling for roaming i EU, dette betyder, at du kan surfe gratis. Dog skal du være opmærksom på, at når du befinder dig på Hotel Princessa Riviera Resort, er der risiko for at blive koblet på en mast i et andet land, og dermed betale høje gebyrer. Dette kan ske uden, at man modtager en SMS med information, og det er derfor vigtigt at være ekstra opmærksom. Vi anbefaler, at du kontakter dit mobilselskab for at høre hvilke regler, der gælder dit abonnement.

Der er meget dårlig mobildækning omkring hotellet, til tider næsten ingen.