Proteas Blu Resort

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Proteas Blu Resort i udkanten af Pythagorion på Samos er henvender sig til voksne over 16 år. Den smukke udsigt over havet fra alle værelser og beliggenheden lige på stranden gør dette hotel til enhvers drøm.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med havudsigt for 2 personer. Deluxe-værelser i bungalow for 2 personer. Bungalower, seafront for 2 personer. Suiter med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Servicen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Den rolige atmosfære på Hotel Proteas Blu Resort får dig til at føle dig velkommen. Her tager personalet sig af dig og sørger for, at din ferie bliver så god som mulig.

Dejligt poolområde med havudsigt, pool og jacuzzi. Solstole, parasoller og poolhåndklæder indgår. Poolbar der serverer drikkevarer og lette måltider. På den nærliggende strand findes solstole og parasoller. Hvis ikke du ønsker at forlade solstolen, kan du nemt bestille en kaffe eller noget koldt at drikke og få det serveret.

Flere restauranter og barer på hotellet. Panorama er hotellets restaurant serverer morgenmadsbuffet og middag fra en fast menu. II2 Theory, Simplicity og ThalaSEA serverer lækre retter fra a la carte-menu. Bemærk at alle restauranter ikke er åbne dagligt. Esperor, Lush og Cavo Pountes er hotellets tre barer.

Gratis adgang til fitnessrum, tennisbane med belysning og indendørs pool. Spa med gratis jacuzzi og sauna samt mulighed for forskellige behandlinger og massage mod betaling.

Gratis wifi overalt på hotellet. Der findes kun elevator i hovedbygningen. Hotellet er bygget i flere niveauer og består af flere bygninger. Niveauforskelle og afstand mellem bygningerne forekommer.

Ca. 2,5 kilometer til Pythagorion, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en menu)

Morgenmaden serveres kl. 06.30-10.00 og middagen kl. 18.00-21.00.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Pythagorion

Evripili

Hotel Evripili passer perfekt til dig, der kan lide rustik charme. Her er enkelt og hyggeligt, og du bor nær både strand og centrum. Rundt om hjørnet ligger taverner, hvor du kan nyde det græske køkken.

Glicorisa Beach

Store, velkendte Glicorisa Beach byder på en international atmosfære og en meget smuk beliggenhed på en skråning ned mod badebugten. Det store poolområde indbyder til mange dejlige svømmeture, og strandrestauranten findes lige nedenfor. Desuden kan du nyde en smuk havudsigt fra din udeplads.

Mykali

Mykali har en smuk udsigt over havet og ligger lige udenfor centrum af Pythagorion. Det fine poolområde lokker med afslapning og kvalitetstid og hvis du har brug for lave andet, kan du gå i poolbaren, jacuzzien eller på tennisbanen. Stranden ligger indenfor gåafstand.

Polixeni

Hotel Polixeni er et perfekt valg for dig, som vil bo centralt i Pythagorion. Hotellet ligger ved den fine havnepromenade, og stranden ligger kun en kort gåtur væk. I området findes masser af taverner, restauranter og caféer.

Katerina (Samos)

Katerina ligger lige ved ved stranden i Pythagorion på Samos. Her kan du nyde sol og afslapning med havet lige uden for døren. I den græske blå-hvide strandbar kan du nyde kølige drinks. Leder du efter noget enkelt og hyggeligt med beliggenhed nær det krystalblå hav, så er hotel Katerina hotellet for dig.

Stratos

Vil du bo midt i Pythagorions centrum nær strand og fornøjelser er hotel Stratos et godt valg. Her venter svalende dyp i havet og Pythagorions charmerende gader lige udenfor døren, her er havnepromenaden det naturlige samlingspunkt, hvor du kan betragte folkelivet.

Fito Aqua Bleu Resort

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort, et familieejet hotel med personlig service. Hotellet er et af Samos ældste, ligger direkte på den lange Potokaki Beach og har en græsk restaurant, Almyra, som har gjort hotellet kendt på øen. Der er en dejlig terrasse og en frodig have, og kun en kort gåtur tager dig til den hyggelige havn i Pythagorion.

Kouros Seasight

Hotel Kouros Seasight i udkanten af Pythagorion ligger lige ved havet. Morgenmaden serveres ved hotellets restaurant ved stranden, og ved poolområdet er der en swim-up bar, hvor man kan bestille en kølig drink.

Lenox

Lenox er et enkelt og hyggeligt lille hotel, højt beliggende i Pythagorion. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for dig, som vil udforske Samos på egen hånd. Dele af hotellet har en skøn udsigt over havet og Pythagorions havn.

Naftilos Boutique

Naftilos Boutique er beliggende i rolige omgivelser et stykke udenfor Pythagorion. Hotellet er for gæster over 16 år. Her venter et poolområde med udsigt over havet, og en restaurant der serverer græske retter. Stranden ligger kun en kort gåtur væk.

Panorama Samos

Hotel Panorama Samos ligger højt over havnen og havet i Pythagorion og her har alle lejligheder havudsigt. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker at opleve Samos på egen hånd - måske med en lejebil? Der er en lang trappe, som fører direkte ned til centrum med taverner, butikker og et aktivt natteliv.

Princessa Riviera Resort

Fra Princessa Riviera Resort er udsigten over havet noget ekstra. Her kan du også nyde stille svømmeture i poolen, beliggenhed nær smukke Glicorisa Beach og værelser med udsigt over vandet. Morgenmadsbuffet indgår.

Electra Apartments

Electra Apartments ligger i landlige omgivelser og havet kan ses herfra. Hotellet er opkaldt efter den tidligere ejer Electra Daskalakis, som skabte en have fuld af blomster, oliventræer, cypresser og mange citrustræer. Nyd afslappende dage ved poolen og i lejlighederne har du mulighed for selv at lave noget velsmagende og enkelt til middag. Til sommersæsonen 2024 kan du booke dit eget lille hus ved poolen - en 1-værelses lejlighed med egen græsplæne.

Doryssa Theorem

Doryssa Theorem – et hotel for alle sanser, med en unik fornemmelse, og hvor moderne teknologi og nutidig arkitektur sart blander sig med lokal historie i den verdensarvslistede Pythagorion of Samos. Dette unikke One of a Kind-hotel er for gæster over 16 år!

Apollon Samos

Apollon Samos ligger i Pythagorion på grønne, smukke Samos. Hvis du er over 16 år og længes efter en dejlig og afslappende ferie, kan Apollon Samos være din perfekte base. På hotellet er morgenmad inkluderet i prisen, du har pool i haven og der er gåafstand til Potokaki beach.

Zefiros

Zefiros er et simpelt hotel lige over havnen i Pythagorion på Samos, hvor fiskerbådene ligger til. En kort gåtur væk finder du en rullestensstrand og rundt om hjørnet venter byens tavernaer, barer og butikker.

Hydrele Beach Village

Hydrele Beach Village tilbyder den bedste beliggenhed over stranden i Potokak, lige uden for Pythagorion på Samos. Her venter skønne feriedage med dejligt poolområde med poolbar. Nyd det og book en 2-værelses lejlighed med pooladgang!

Nikos Studios

Nikos Studios ligger lige over stranden, et par kilometer vest for Pythagorion. Her venter afslappende feriedage ved poolen og på stranden er der en bar, der serverer drinks og lettere anretninger. Hotellet passer til dig, der gerne vil bo roligt og måske gerne vil leje en bil eller cykel for at se rundt på den naturskønne ø Samos.

Casa Cook Samos

Velkommen til Casa Cook Samos – et eksklusivt hotel, der åbner dørene til foråret og byder gæster over 16 år velkommen. Her er alt friskt og indretningen er i rolige, naturlige toner og med pools, restaurant, fitnessrum og ikke mindst det skønne loungeområde. Velkommen til en afslappet ferie i fredelige omgivelser på et moderne og prisvindende hotel med fremragende service!