Proteas Blu Resort

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Proteas Blu Resort i udkanten af Pythagorion på Samos er henvender sig til voksne over 16 år. Den smukke udsigt over havet fra alle værelser og beliggenheden lige på stranden gør dette hotel til enhvers drøm.


Værelsestyper

Dobbeltværelser, havudsigt for 1-3 personer. Deluxe-værelser i bungalow for 2 personer. Bungalower, seafront for 2 personer. Suiter med privat pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det lå så “privat” og var så roligt og idyllisk
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Den rolige atmosfære på Hotel Proteas Blu Resort får dig til at føle dig velkommen. Her tager personalet sig af dig og sørger for, at din ferie bliver så god som mulig.

Dejligt poolområde med havudsigt, pool og jacuzzi, gratis solstole, parasoller og håndklædeservice. Poolbar. Hvis ikke du ønsker at forlade solstolen, kan du nemt bestille en kaffe eller noget koldt at drikke og få det serveret.

Flere restauranter og barer på hotellet. Panorama er hotellets buffetrestaurant, og II2 Theory, Simplicity og ThalaSEA serverer lækre retter fra a la carte-menu. Bemærk at alle restauranter ikke er åbne dagligt. Esperor, Lush og Cavo Pountes er hotellets tre barer.

Gratis fitnessrum, tennis og indendørs pool. Spa med gratis jacuzzi og sauna samt mulighed for forskellige behandlinger og massage mod betaling. Gratis wifi overalt på hotellet. Gratis parkering. Hotellet består af flere bygninger hvor afstand kan forekomme. Lokaltrafik.

Ca. 2,5 kilometer til Pythagorion, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Der kan du slentre gennem gaderne og nyde skønheden og charmen, eller bare sætte dig ned på en café og nyde udsigten.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

  • Der findes kun elevator i hovedbygningen.
  • Hotellet er bygget i flere niveauer og består af flere bygninger. Niveauforskelle og afstand mellem bygningerne forekommer.

Vær opmærksom på

Pga. nuværende situation er Restaurant II2 Theory og ThalaSEA lukket i sommersæsonen 2021.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder