Glicorisa Beach

  • • Nær badebugten
  • • Stort poolområde
  • • Værelser med havudsigt
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Store, velkendte Glicorisa Beach byder på en international atmosfære og en meget smuk beliggenhed på en skråning nær badebugten. Det store poolområde indbyder til mange dejlige svømmeture, og strandrestauranten findes lige nedenfor. Desuden kan du nyde en smuk havudsigt fra din udeplads.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten, stranden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Glicorisa Beach ligger ca. 3 km udenfor Pythagorion, hvor der er butikker og supermarkeder. På hotellet er der et stort poolområde med solstole, parasoller og en poolbar. Separat børnepool og god legeplads til børnene. Nedenfor poolområdet ligger hotellets restaurant lige ved stranden, her serveres middagsbuffet med skøn udsigt. Morgenmad serveres ved receptionsområdet. Trapper ned til stranden, hvor der findes solstole og parasoller mod betaling. Gratis wifi i receptionsområdet og ved poolen. Mange og store niveauforskelle på hotelområdet. Bemærk at vejen til centrum af Pythagorion er trafikeret, og der kun er fortove noget af vejen.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Aircondition 1/7-31/8 og da på visse tidspunkter på døgnet.

Pr. 2017 må mobilselskaberne ikke længere tage betaling for roaming i EU, dette betyder, at du kan surfe gratis. Dog skal du være opmærksom på, at når du befinder dig på Hotel Glicorisa Beach, er der risiko for at blive koblet på en mast i et andet land, og dermed betale høje gebyrer. Dette kan ske uden, at man modtager en SMS med information, og det er derfor vigtigt at være ekstra opmærksom. Vi anbefaler, at du kontakter dit mobilselskab for at høre hvilke regler, der gælder dit abonnement.

Der er meget dårlig mobildækning omkring hotellet, til tider næsten ingen.