Casa Cook Samos

  • Prisvindende design hotel
  • Åbnede i maj 2022

Velkommen til Casa Cook Samos – et hotel, der åbner dørene til foråret og byder gæster over 16 år velkommen. Her er alt friskt og indretningen er i rolige, naturlige toner og med pools, restaurant, fitnessrum og ikke mindst det skønne loungeområde. Velkommen til en afslappet ferie i fredelige omgivelser på et moderne og prisvindende hotel med fremragende service!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser, Beachside for 2 personer. Dobbeltværelser med adgang til pool for 2 personer. 2-værelses suiter for 2-3 personer. Suiter på øvre etager for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der er en skøn stemning på hotellet som er betænksomt og dygtigt designet. Et stimulerende og ins...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 21 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Prisvindende designhotel
Casa Cook Samos, et hotel for voksne feinschmeckere, der ønsker en afslappet ferie, lokker med arkitektur og interiør i naturlige toner fra læder, træ og sten, der blander mere moderne elementer, såsom glat og blød terrazzo, for at skabe et luksuriøst, moderne hotel, der har deres udspring i landets rødder og historie. Hotellet, der slog dørene op i maj 2022, har allerede vundet priser for sit design

Lounge-lignende poolområde
Ligesom resten af hotellet emmer det loungelignende poolområde af luksus, og her kan du virkelig nyde dine dage i solen på de komfortable solstole. Poolhåndklæder mod betaling.

Restaurant inspireret af paréa
Restauranten Beach House er med sin beliggenhed ved havet og med panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav inspireret af paréa – et græsk ord, der betyder noget a la sundt samvær med venner. Her kan du tilbringe lange, dovne eftermiddage med en lækker cocktail og smage på retterne fra den middelhavsinspirerede menu.

Træning og sundhed
Hotellet har et fitnessrum og tilbyder morgenyoga, begge gratis. Yogaundervisning mod betaling. Wellnesscenteret - komplet med spa-suiter, massagebehandlinger og en neglesalon - er det perfekte sted til afslapning og genopladning. Butik med tøj og badetøj.

Oplev skønne Samos
Med beliggenhed nær den historiske by Pythagorion, er hotellet et perfekt udgangspunkt for dem, der ønsker at opleve Samos, en ø rig på både historie og skønhed. Ud over de livlige strande og byer er der utallige skjulte perler klar til at blive opdaget. Maleriske kirker, vandfald og frodige grønne områder i bjergene inde i landet, der bare venter på at blive udforsket.

Hotellet er beliggende i et roligt område af Potokaki. Nærhed til lufthavnen gør transferen kort, men flytrafikken kan opfattes som forstyrrende. Ca. 1 kilometer til busstoppestedet ved hovedvejen, hvor busserne til Pythagorion går.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres på Beach House restaurant på stranden.

Værd at vide

Hver søndag er der fest på hotellet med blandt andet DJs, der spiller musik i restauranten og baren. Dette kan opfattes som forstyrrende.

Dobbeltværelser, Beachside er placeret på toppen af restauranten, og kan forstyrres af støj derfra.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Pythagorion

Evripili

Hotel Evripili passer perfekt til dig, der kan lide rustik charme. Her er enkelt og hyggeligt, og du bor nær både strand og centrum. Rundt om hjørnet ligger taverner, hvor du kan nyde det græske køkken.

Glicorisa Beach

Store, velkendte Glicorisa Beach byder på en international atmosfære og en meget smuk beliggenhed på en skråning nær badebugten. Det store poolområde indbyder til mange dejlige svømmeture, og strandrestauranten findes lige nedenfor. Desuden kan du nyde en smuk havudsigt fra din udeplads.

Mykali

Mykali har en smuk udsigt over havet og ligger lige udenfor centrum af Pythagorion. Det fine poolområde lokker med afslapning og kvalitetstid og hvis du har brug for lave andet, kan du gå i poolbaren, jacuzzien eller på tennisbanen. Stranden ligger indenfor gåafstand.

Polixeni

Hotel Polixeni er et perfekt valg for dig, som vil bo centralt i Pythagorion. Hotellet ligger direkte ved den fine havnepromenade, hvor der findes masser af taverner, restauranter, caféer. Stranden er desuden indenfor gåafstand.

Katerina (Samos)

Katerina er et fint lille hotel ved stranden i Pythagorion på Samos. Her kan du nyde sol og afslapning med havet lige uden for døren. I den græske blå-hvide strandbar kan du nyde kølige drinks. Leder du efter noget enkelt og hyggeligt med beliggenhed nær det krystalblå hav, så er hotel Katerina hotellet for dig.

Athina

Athina er et dejligt lille lejlighedshotel for gæster over 15 år. Her mærkes en lokal, græsk atmosfære. Hotellet ligger i centrum af Pythagorion med kort afstand til det meste. Ved det frodige poolområde er der solstole og parasoller, og vil du bade i havet, så ligger stranden i gåafstand.

Stratos

Vil du bo midt i Pythagorions centrum nær strand og fornøjelser er hotel Stratos et godt valg. Her venter svalende dyp i havet og Pythagorions charmerende gader lige udenfor døren, her er havnepromenaden det naturlige samlingspunkt, hvor du kan betragte folkelivet.

Fito Aqua Bleu Resort

Velkommen til Fito Aqua Bleu Resort på Samos, der ligger på den lange strand Potokaki Beach. Hoteller er et af Samos' ældste, og den græske hotelrestauranten Almyra, har gjort hotellet velkendt på hele øen. Fra hotellet er der kun kort afstand til Pythagorions hyggelige havn.

Proteas Blu Resort

Hotel Proteas Blu Resort i udkanten af Pythagorion på Samos er henvender sig til voksne over 16 år. Den smukke udsigt over havet fra alle værelser og beliggenheden lige på stranden gør dette hotel til enhvers drøm.

Kouros Seasight

Hotel Kouros Seasight i udkanten af Pythagorion ligger lige ved havet. Morgenmaden serveres ved hotellets restaurant ved stranden, og ved poolområdet er der en swim-up bar, hvor man kan bestille en kølig drink.

Lenox

Lenox er et enkelt og hyggeligt lille hotel, højt beliggende i Pythagorion. Hotellet er et perfekt udgangspunkt for dig, som vil udforske Samos på egen hånd. Dele af hotellet har en skøn udsigt over havet og Pythagorions havn.

Naftilos Boutique

Naftilos Boutique er beliggende i rolige omgivelser et stykke udenfor Pythagorion. Hotellet er for gæster over 16 år. Her venter et poolområde med udsigt over havet, og en restaurant der serverer græske retter. Stranden ligger kun en kort gåtur væk.

Panorama (Samos)

Hotel Panorama ligger højt med en fantastisk udsigt over havnen og havet i Pythagorion. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker at opleve Samos på egen hånd - måske med en lejebil? Der er en lang trappe, som fører direkte ned til centrum med taverner, butikker og et aktivt natteliv.

Princessa Riviera Resort

Fra Princessa Riviera Resort er udsigten over havet noget ekstra. Her kan du også nyde stille svømmeture i poolen, beliggenhed nær smukke Glicorisa Beach og værelser med udsigt over vandet. Morgenmadsbuffet indgår.

Electra Apartments

Electra Apartments ligger i landlige omgivelser og havet kan ses herfra. Hotellet er opkaldt efter den tidligere ejer Electra Daskalakis, som skabte en have fuld af blomster, oliventræer, cypresser og mange citrustræer. Nyd afslappende dage ved poolen og i lejlighederne har du mulighed for selv at lave noget velsmagende og enkelt til middag.

Doryssa Theorem

Doryssa Theorem er et hotel ud over det sædvanlige, et stilfuldt hotel med en unik følelse og er derfor blevet udvalgt som en Apollo Mondo One of a Kind. Her blandes moderne græsk arkitektur og nutidens teknologi med design og lokale traditioner. Hotellet ligger midt i maleriske Pythagorion - et stenkast fra havet.

Apollon Samos

Apollon Samos ligger i Pythagorion på grønne, smukke Samos. Hvis du er over 16 år og længes efter en dejlig og afslappende ferie, kan Apollon Samos være din perfekte base. På hotellet er morgenmad inkluderet i prisen, du har pool i haven og der er gåafstand til Potokaki beach.

Zefiros

Zefiros er et simpelt hotel lige over havnen i Pythagorion på Samos, hvor fiskerbådene ligger til. En kort gåtur væk finder du en rullestensstrand og rundt om hjørnet venter byens tavernaer, barer og butikker.