Crithonis Paradise

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Crithonis paradise er et elegant og moderne hotel nær stranden. Frodigt poolområde og kort gåafstand til stranden. Hvis du får lyst til at være aktiv, kan du gå ned i fitnesscentret og senere slappe af i hotellets jacuzzi.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personale, omgivelser og maden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Crithonis Paradise er beliggende i det rolige område Crithoni på Leros og består af fire 3-etages bygninger i traditionel arkitektur. Hotellet har en frodig have og et skønt poolområde med børnesektion, der ikke er adskilt. Solstole og parasoller. Poolbar. Hotellet har restaurant og en bar i visse perioder af sæsonen. Den populære strand Alinda Beach med sit krystalklare vand liger ca. 900 meter fra hotellet. En lille vej skal krydses for at komme til stranden.

Gratis fitnessfaciliteter. Sauna og jacuzzi mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Deponering i receptionen mod betaling.

Et lille centrum ca. 300 meter fra hotellet og en del taverner i nærområdet. Ca. 800 meter til Agia Marina og Platanos, hvor et større udbud af restauranter, butikker og barer findes. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads-og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost-og middagsbuffet) inkl. drikkevarer

Hotellet serverer nogle gange frokost og middag som à la carte, hvor du kan vælge forret, hovedret og dessert fra menuen.

Alle hoteller i Leros

Gianna

Gianna er et hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser i Alinda på Leros. Du bor et stenkast fra den dejlige strand, og du kan gå en aftentur til det lokale centrum, der ligger lige ved havnen. Her er der nogle butikker og et par taverner at kigge på.

Alinda

Familieejet hotel Alinda tilbyder et traditionelt græsk ophold med unik atmosfære. Hotellet er smukt beliggende ved havet og omgivet af smukke pinje- og oliventræer. Lige udenfor døren finder du en lang sandstrand, og hvis du booker et værelse med havudsigt, kan du nyde den smukke udsigt direkte fra balkonen. På hotellet findes der også en restaurant, der er populær blandt de lokale på Leros.

Artemida

Tættere på stranden kommer du næsten ikke - på dette lille lejlighedshotel har du den fine sandstrand lige udenfor døren. I lejligheden er der et minikøkken, så kig i butikken, om du kan finde noget græsk som du kan friske dine gamle opskrifter op med. Vil du holde dig ajour med nyhederne, er der gratis wifi i receptionen.

Saraya Resort

Saraya Resort ligger en kort gåtur fra stranden i Alindas. Hotellet har et dejligt poolområde med smuk udsigt over bugten. Tilkøb gerne morgenmadsbuffet og få en god start på dagen. I løbet af dagen kan du så spise noget godt og let eller få en friskpresset juice i hotellets bar ved poolen. Omgivelserne er også velegnede til dig, der gerne vil være aktiv i ferien med vandreture, mountainbike eller yoga.

Emerald

Lejlighedshotellet Emerald på Leros har en dejlig have med små siddepladser spredt i det frodige grønne område. De lyse og rummelige lejligheder giver dig mulighed for selvforplejning, men autentiske taverner og cafeer ligger tæt på, så benyt lejligheden til at booste dit indtag af autentisk græsk mad. En dukkert i det krystalklare vand er kun en kvart gåtur væk, ved Alinda-stranden.