Artemida

  • • Du bor på stranden
  • • Lille hyggeligt hotel
  • • Gratis wifi i receptionen

Tættere på stranden kommer du næsten ikke - på dette lille lejlighedshotel har du den fine sandstrand lige udenfor døren. I lejligheden er der et minikøkken, så kig i butikken, om du kan finde noget græsk som du kan friske dine gamle opskrifter op med. Vil du holde dig ajour med nyhederne, er der gratis wifi i receptionen.

Tillykke Grækenland!

I dag den 25. marts fejrer vi Grækenlands nationaldag! Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på alle rejser til Grækenland for sommer 2023. Gælder kun i dag!

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser

Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Belligenheden, terrassen og udsigten
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Artemida er et lækkert lejlighedshotel, bestående af to bygninger, som ligger perfekt på stranden i Alinda. Ved stranden kan man leje solstole og parasoller mod betaling, og det krystalklare vand indbyder til en kølig dukkert. Hvis du foretrækker at svømme i poolen, kan gæsterne på Artemida frit benytte poolen ved Chrithonis Paradise (ca. 1 kilometer væk).

Gratis wifi er tilgængelig i receptionen. Butikker og taverner ligger rundt om hjørnet.

Fra hotellet er der omkring 2 kilometer til Agia Marina og Platanos, hvor et større udvalg af restauranter, butikker, barer ligger. Lokaltrafik uden for hotellet. Receptionen findes i supermarkedet, der ejes af hotelejeren.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Vej skal krydses for at komme til stranden.

Alle hoteller i Leros

Chrithonis Paradise

Chrithonis paradise er et elegant og moderne hotel nær stranden. Frodigt poolområde og kort gåafstand til stranden. Hvis du får lyst til at være aktiv, kan du gå ned i fitnesscentret og senere slappe af i hotellets jacuzzi.

Gianna

Gianna er et hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser. Du bor et stenkast fra den dejlige strand, og du kan gå en aftentur til det lokale centrum, der ligger lige ved havnen. Her er der nogle butikker og et par taverner at kigge på.

Alea Mare

Med en smuk udsigt over havet byder hotellet Alea Mare på en skøn ferie. Hotellet ligger kun et stenkast fra stranden, hvor der er solstole og parasoller, og du bestiller enkelt dine snacks og drikkevarer fra hotellets bar. Om aftenen kan du gå ind til centrum i Alinda og slå dig ned ved en af tavernerne langs vandet.

Alinda

Familieejet hotel Alinda tilbyder et traditionelt græsk ophold med unik atmosfære. Hotellet er smukt beliggende ved havet og omgivet af smukke pinje- og oliventræer. Lige udenfor døren finder du en lang sandstrand, og hvis du booker et værelse med havudsigt, kan du nyde den smukke udsigt direkte fra balkonen. På hotellet findes der også en restaurant, der er populær blandt de lokale på Leros.

Saraya Resort

Saraya Resort ligger en kort gåtur fra stranden i Alindas. Hotellet har et dejligt poolområde med smuk udsigt over bugten. Tilkøb gerne morgenmadsbuffet og få en god start på dagen. I løbet af dagen kan du så spise noget godt og let eller få en friskpresset juice i hotellets bar ved poolen. Omgivelserne er også velegnede til dig, der gerne vil være aktiv i ferien med vandreture, mountainbike eller yoga.