Artemida

Tættere på stranden kommer du næsten ikke - på dette lille lejlighedshotel har du den fine sandstrand lige udenfor døren. I lejligheden er der et minikøkken, så kig i butikken, om du kan finde noget græsk som du kan friske dine gamle opskrifter op med. Vil du holde dig ajour med nyhederne, er der gratis wifi i receptionen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

udsigten helt klart, og egenligt okay god beliggenhed iforhold til at kunne gå eller cykle ind til andre steder
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 7 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Artemida er et lækkert lejlighedshotel, bestående af to bygninger, som ligger perfekt på stranden i Alinda. Ved stranden kan man leje solstole og parasoller mod betaling, og det krystalklare vand indbyder til en kølig dukkert. Hvis du foretrækker at svømme i poolen, kan gæsterne på Artemida frit benytte poolen ved Chrithonis Paradise (ca. 1 kilometer væk).

Gratis wifi er tilgængelig i receptionen. Butikker og taverner ligger rundt om hjørnet.

Fra hotellet er der omkring 2 kilometer til Agia Marina og Platanos, hvor et større udvalg af restauranter, butikker, barer ligger. Lokaltrafik uden for hotellet. Receptionen findes i supermarkedet, der ejes af hotelejeren. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Leros

Crithonis Paradise

Crithonis paradise er et elegant og moderne hotel nær stranden. Frodigt poolområde og kort gåafstand til stranden. Hvis du får lyst til at være aktiv, kan du gå ned i fitnesscentret og senere slappe af i hotellets jacuzzi.

Gianna

Gianna er et hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser i Alinda på Leros. Du bor et stenkast fra den dejlige strand, og du kan gå en aftentur til det lokale centrum, der ligger lige ved havnen. Her er der nogle butikker og et par taverner at kigge på.

Alinda

Familieejet hotel Alinda tilbyder et traditionelt græsk ophold med unik atmosfære. Hotellet er smukt beliggende ved havet og omgivet af smukke pinje- og oliventræer. Lige udenfor døren finder du en lang sandstrand, og hvis du booker et værelse med havudsigt, kan du nyde den smukke udsigt direkte fra balkonen. På hotellet findes der også en restaurant, der er populær blandt de lokale på Leros.

Saraya Resort

Saraya Resort ligger en kort gåtur fra stranden i Alindas. Hotellet har et dejligt poolområde med smuk udsigt over bugten. Tilkøb gerne morgenmadsbuffet og få en god start på dagen. I løbet af dagen kan du så spise noget godt og let eller få en friskpresset juice i hotellets bar ved poolen. Omgivelserne er også velegnede til dig, der gerne vil være aktiv i ferien med vandreture, mountainbike eller yoga.

Emerald

Lejlighedshotellet Emerald på Leros har en dejlig have med små siddepladser spredt i det frodige grønne område. De lyse og rummelige lejligheder giver dig mulighed for selvforplejning, men autentiske taverner og cafeer ligger tæt på, så benyt lejligheden til at booste dit indtag af autentisk græsk mad. En dukkert i det krystalklare vand er kun en kvart gåtur væk, ved Alinda-stranden.