Alinda

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Familieejet hotel Alinda tilbyder et traditionelt græsk ophold med unik atmosfære. Hotellet er smukt beliggende ved havet og omgivet af smukke pinje- og oliventræer. Lige udenfor døren finder du en lang sandstrand, og hvis du booker et værelse med havudsigt, kan du nyde den smukke udsigt direkte fra balkonen. På hotellet findes der også en restaurant, der er populær blandt de lokale på Leros.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den venlighed og åbenhed, god service i et hyggeligt afslapet miljø.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Alinda er et traditionelt, familieejet hotel lige ved stranden på øen Leros. Med andre ord har du adgang til skønne svømmeture i havet direkte uden for døren. På stranden er der både solstole og parasoller. Hvis du elsker traditionel græsk mad, er der en hyggelig restaurant på hotellet, der er et populært mødested for de lokale på Leros. Alinda er det første hotel på øen, og på området har man fundet en kirke helt tilbage fra 300-tallet med sjældne mosaikker. Tre gange om ugen er der livemusik.

Gratis wifi på hotellet. Receptionen er åben kl. 08.00-24.00.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Leros

Crithonis Paradise

Crithonis paradise er et elegant og moderne hotel nær stranden. Frodigt poolområde og kort gåafstand til stranden. Hvis du får lyst til at være aktiv, kan du gå ned i fitnesscentret og senere slappe af i hotellets jacuzzi.

Gianna

Gianna er et hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser i Alinda på Leros. Du bor et stenkast fra den dejlige strand, og du kan gå en aftentur til det lokale centrum, der ligger lige ved havnen. Her er der nogle butikker og et par taverner at kigge på.

Artemida

Tættere på stranden kommer du næsten ikke - på dette lille lejlighedshotel har du den fine sandstrand lige udenfor døren. I lejligheden er der et minikøkken, så kig i butikken, om du kan finde noget græsk som du kan friske dine gamle opskrifter op med. Vil du holde dig ajour med nyhederne, er der gratis wifi i receptionen.

Saraya Resort

Saraya Resort ligger en kort gåtur fra stranden i Alindas. Hotellet har et dejligt poolområde med smuk udsigt over bugten. Tilkøb gerne morgenmadsbuffet og få en god start på dagen. I løbet af dagen kan du så spise noget godt og let eller få en friskpresset juice i hotellets bar ved poolen. Omgivelserne er også velegnede til dig, der gerne vil være aktiv i ferien med vandreture, mountainbike eller yoga.

Emerald

Lejlighedshotellet Emerald på Leros har en dejlig have med små siddepladser spredt i det frodige grønne område. De lyse og rummelige lejligheder giver dig mulighed for selvforplejning, men autentiske taverner og cafeer ligger tæt på, så benyt lejligheden til at booste dit indtag af autentisk græsk mad. En dukkert i det krystalklare vand er kun en kvart gåtur væk, ved Alinda-stranden.