Emerald

Lejlighedshotellet Emerald på Leros har en dejlig have med små siddepladser spredt i det frodige grønne område. De lyse og rummelige lejligheder giver dig mulighed for selvforplejning, men autentiske taverner og cafeer ligger tæt på, så benyt lejligheden til at booste dit indtag af autentisk græsk mad. En dukkert i det krystalklare vand er kun en kvart gåtur væk, ved Alinda-stranden.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,5 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Emerald, et hyggeligt familieejet hotel, ligger kun omkring 350 meter fra et lille centrum, og der er et par taverner i umiddelbar nærhed. I Agia Marina og Platanos, som ligger omkring 800 meter væk, er der et lidt bredere udvalg. Tæt på strande og dejlig svømning i saltvand, ca. 400 meter til nærmeste strand og knap en kilometer til Alinda strand med sit krystalklare vand. Hotellet har ingen pool, men alle gæster er velkomne til at benytte poolen på hotel Crithonis Paradise, hvor man kan gå på under 10 minutter (ca. 500 meter).

Reception som er åben et par timer midt på dagen.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Leros

Crithonis Paradise

Crithonis paradise er et elegant og moderne hotel nær stranden. Frodigt poolområde og kort gåafstand til stranden. Hvis du får lyst til at være aktiv, kan du gå ned i fitnesscentret og senere slappe af i hotellets jacuzzi.

Gianna

Gianna er et hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser i Alinda på Leros. Du bor et stenkast fra den dejlige strand, og du kan gå en aftentur til det lokale centrum, der ligger lige ved havnen. Her er der nogle butikker og et par taverner at kigge på.

Alinda

Familieejet hotel Alinda tilbyder et traditionelt græsk ophold med unik atmosfære. Hotellet er smukt beliggende ved havet og omgivet af smukke pinje- og oliventræer. Lige udenfor døren finder du en lang sandstrand, og hvis du booker et værelse med havudsigt, kan du nyde den smukke udsigt direkte fra balkonen. På hotellet findes der også en restaurant, der er populær blandt de lokale på Leros.

Artemida

Tættere på stranden kommer du næsten ikke - på dette lille lejlighedshotel har du den fine sandstrand lige udenfor døren. I lejligheden er der et minikøkken, så kig i butikken, om du kan finde noget græsk som du kan friske dine gamle opskrifter op med. Vil du holde dig ajour med nyhederne, er der gratis wifi i receptionen.

Saraya Resort

Saraya Resort ligger en kort gåtur fra stranden i Alindas. Hotellet har et dejligt poolområde med smuk udsigt over bugten. Tilkøb gerne morgenmadsbuffet og få en god start på dagen. I løbet af dagen kan du så spise noget godt og let eller få en friskpresset juice i hotellets bar ved poolen. Omgivelserne er også velegnede til dig, der gerne vil være aktiv i ferien med vandreture, mountainbike eller yoga.